Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Canını Seven okusun..!! Eriyen asfaltlar..!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Canını Seven okusun..!! Eriyen asfaltlar..!!!

Canını Seven okusun..!! Eriyen asfaltlar..!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Canını Seven okusun..!! Eriyen asfaltlar..!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar.. Hava sıcaklıklarının yüksek olmasından dolayı.. İçimizdeki Gezme duygusunu bastıramadan sürekli olarak bir yerlere gitma arzusu içersinde olduğumuz şu yaz günlerinde malesef ki Suudi arabistanda 50-55 Derece sıcaklıklarda bile erimeyen
asfalt Ülkemizdeki Kalitesiz Asfaltlama Yüzünde 40-45 Derecede Bile Erimekte ve Araçlar Özellikle Motosikletler için Potansiyel tehlike taşımakta. Lütfen Yola Çıkarken Öğlen sıcağı yerine Havanın serinlediği saatlerde Yola çıkınız ve Yolda Motosikletin Heran altınızdan kayabileceğini Hesaplayarak Düşük Hızlarda Ve dikkatli Gidiniz.. Hepimizin Canı Kıymetli.. Gideceğimiz yere Hiç varamamaktansa yada Bir kaza sonrasında Allah Korusun Aylarımızı Hastahane Odalarımızda Geçirmektense.. Yarım Saat bir Saat Geç gidin ama sağlam Gidin.. Allah Hepimizi Kazadan Beladan Korusun..
Bazı Noktalarda Eriyen asfalt Üzerine Toprak atıyorlar.. buda bir tehtit Kum Yağ gibi mıcır gibi kayıyor arkadaşlar.. böyle Yollardan Giderken ani manevra Yapmaktan Kaçının ve yavaş ve dikkatli hareket edin.. Hepinize Kazasız Belasız Yolculuklar... [b]maxell

Tehlike arz Eden Yollardan Bazılar.

1.. Manisa-- Turgutlu Arası (Yol yapım Çalışması Hala sürmekte)
2.. Turgutlu- Torbalı arası Opel fabrikasının Önünden geçen yol..
3.. Salihli .. Bozdağ yolu..
4.. Kuşadası.. söke Yolu
5.. Manisa.. Aliağa Arasındaki Yol.. MICIRA DİKKAT..!!

Benim Bildiğim Şimdilik dikkatimi çeken yerler burası bu güzergahta yolculuk eden arkadaşların Dikkatine..

Unutmayın..! HİÇBİR ŞEY CANINIZDAN DAHA KIYMETLİ DEĞİL..!

Kawasaki ZX-6R

En son maxell tarafından 04.07.2007 - 13:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Manisa Merkezden- Turgutluya Kamyonla kum almaya gittik yere yapıştı tekerler araba eski hızında değil çok riskli çok ... Hem lastikler eriyor hem de hız Azalıyor...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, sabah geçtiğin yoldan akşam dönerken bakmışın ki ya mucur yada dediğin gibi kumlamışlar,geçen pazar başıma geldi aklım gitti,hatta arkadaşım virajı nasıl aldı hala bilmiyoruz...
o yüzden de dediğin gibi amman dikkat arkadaşlar,zaten kaza yapan yapana,geçmiş olsun yada allah rahmet eğlesin yazıları son zmnlarda motorculuktan soğuttu iyicene Üzgünüm Üzgünüm
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyarı icin cok tesekkurler maxell! Alkışlıyorum
bukadar fazla kazaların yasandıgı bugunlerde cok dikkatli olmalıyız...
benimki servistem zaten...mecburen binemiorum Ağlıyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, cok cok haklısın saol Alkışlıyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bu tehlikeli bir durum,bazı yerler neredeyse buz kadar kaygan,spor ayakkabı ile bile kayabiliyor insan,asfaltın erimeden dolayı,"parlak gözüken" kaygan kısımlarına dikkat,yolu kontrol ederek gitmek lazım..
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

warker; Şimdi bende onu eklemiştim.. Bravo Çok Haklısın Kendin Görmüşsün İşte.. Beğenmedim Yolun durumunu Sinirlendim

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1 hakılısın
seth777
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eriyen asfaltın dışında belediyenin sulama yaptığı yerlere de dikkat etmek lazım.Belediyenin çimleri sulamak için koyduğu düzenekler yolları da suluyor.Kuru olduğunu düşündüğünüz ve tatlı tatlı yatarak girdiğiniz bi virajda karşınıza birden sırılsıklam bir yol çıkabiliyor.
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben eriyen asfaltın acı tecrübesini geçen sene yaşadım.

Bkz:
http://www.motordelisi.com/ftopict-26970-.html

Sütten ağzım yandı, yoğurdu üfleyerek yiyiyorum şimdi Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun dostum.. Çok Üzücü Bir durum.. allah bir daha göstermesin.. Üzgünüm

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 3 hafta önce izmir ödemişteydim motorla geçtiğim yollardan faşur;fuşur su sesi geliyordu.çook sıcaktı çook.asfaltta motorun vitesini boşa alıyorsunuz hafif eğimli yolda bile motor yavaşlıyor nedeni ise sanırım zift motorun tekerleğine yapıştığı için yavaşlatıyor Çok gülüyorum aman dikkat bu havalarda virajlarda yatmamaya özen gösterin arkadaşlar

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.07.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim gibi yapın saba en geç 9a kadar yola çıkıp hedefe warmış olun yada akşam saat 18,00 den sonra gidin gideceğiniz yere Bravo bu sıcaklarda öğlen güneşinde yola çıkmak çin işkencesinden öteye geçmez İstemiyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.07.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karsıyakada oturanlar DİKKAT
sogukkuyu trafıkten serınkuyu ısıklara kadar olan bolum cok tehlıkelı.özellıkle serınkuyu ısıklar.asfalt cokmus resmen,ben arabayla savruluyordum.motoru dusunemıyorum bıle.cok dıkkatlı olun,acı haber duymayalım. Bravo
hormon
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu hafta sonu ızmırden ankara ya gıdıcem .o yol hakkında bılgısı olan var mı acaba?
Başa dön
hormon Çevrimdışı hormon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal