Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir KASK aldım tüm hayatım değişti&Buğusuz Marushin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir KASK aldım tüm hayatım değişti&Buğusuz Marushin

Bir KASK aldım tüm hayatım değişti&Buğusuz Marushin
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Bir KASK aldım tüm hayatım değişti&Buğusuz Marushin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın apilerim aplalarım tüm motoseverler...Uyandırma servisiniz Bezgin Bekir Mete Handros emrinizdedir...ama 7 den sonra hizmet veremiyorum... Gülümsüyorum

neyse gelelim konuya...şimdi ben aksesuardan yana pek bahtsız ve cimri bir adamımdır beni tanıyanlar bilir...kafayı gözü kırmadan ölmeden :Pmümkün değil ben bu paraları kaska poka püsüre vermem...e abi kaskımız MAX çin malı...kafa kocaman olunca bende napim bulamıyodum kafa bedenimi...en son vizör plastiğimi 8 liraya almıştım onada ağlamıştım... Gülümsüyorum

bişey alırken hep evladımı düşünürüm...:Pulan kızıma bu parayla şunu bunu alırdım diye dertlenirim hep...bu yüzden pek para harcamam...Gülümsüyorum

benim bi kanka var..ERAY...tekay moto sahabıdır kendileri...2 yıldan beri özellikle MD den tanışırız...az bıçık el ensemiz vardır...Gülümsüyorum yenikapıda tükkanı...neyse bi gün msnde dedimki abi böyle böyle...ulan gel hem çayımı iç hem sana göre bi mal var dedi...

neyse bide gittim hemen gözüme bi model çarptı işte bu dedim hemen atladım...kafayada tam uymuştu ki şaşırdım...ben anlamam agalar kask makstan...

Gülümsüyorum Gülümsüyorum :149 auro fiyat çektiler...indirim istemedim...istememde...neyse o kardeşim dedim...dostluk başka ticaret başka...kimse kusura bakmasın...:bounce:özellikleri şu...

[b]3 hava kanalı var...
2 kafada bir çenede...
tak çıkar vizör var...
her renk vizör var...
buğu yok çizilme asla yapmıyor ki...ben paranoyak bir adamım...çizildimi tüm gün stres olurdum...:queen:
yanaklıkları ve ayrıca içi komple çıkabiliyor ve yıkanabiliyor:)ki ben çok terliyom lazımdı bak...[b]

heeeee...buğu yapmayan kask arayanlar SCUHUBERT(400 euro):farao: alabilirler...Gülümsüyorum

bide Suomy extrem serisinde bulursun ki oda tuzlu(790 aurooocuk cük..Gülümsüyorum...Gülümsüyorum

valla buğu olayına takıldım ben...bu fiyata Maruşin alınır bence...duymayan kalmasın ...bide şu var ki bu kask benim adam gibi ilk kaskım...ben adam olcam bu ful koruma hususunda ama kimse görmicek...Gülümsüyorum

aha mal bu...ben değilim ha kask...:PGörmemişin bi kaskı olmuş...:cherry:

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REK LAM LAR
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni kaskın çok güzel mete_han.Hayırlı,uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullan Gülümsüyorum
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun abim güle güle kullan .. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

REK LAM LAR

Bravo
Ama güzel kaskmış Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kenanrossi
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLI OLSUNNNN
Başa dön
kenanrossi Çevrimdışı kenanrossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun...hem ilk adam gibi kaskım hemde şık durdu valla içime sindi...yav 149 auroo verdim ne reklamı yapacam... Gülümsüyorum valla bişey aldıktan sonra koyuyor akşam vakti...keşke almasaydım diye... Ağlıyorum para zor kazanılıyo hoca...indirimde istemedim...sonra pişman oldum... Dil çıkarıyorum
Gockhan
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaskı biraz daha şişirseydin bedavaya bile verirdi Tekay Göz kırpıyorum
Başa dön
Gockhan Çevrimdışı Gockhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlığı okudum aha dedim marushine saldırı. buğusuz marushin'i uğursuz marushin okumuşum meğer. e hadi hayırlı olsun ne diyelim.
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gockhan,yok kardeşim ben zeptün yaptım faydası yok Çok gülüyorum sondan 5. resim üstten 2.raftaki kırmızı beyaz kaskıda(çene açılır mavi kaskın solundaki) ben kaptım.İnanın ne buğu var nede yüksek süratlerde titreme...verdiğim eurolar sentine kadar helal olsun Alkışlıyorum

En son titi tarafından 04.07.2007 - 14:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu kadar reklama o kaskı bedava alman lazımdı Bravo
ama güzel seçim bende çok beğeniyorum o kaskları ve alcam en kısa zamanda şimdilik shoei'yle idare ediom Dil çıkarıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dostum fiyatı güzel ama kask daha güzel Çok gülüyorum güle güle kullan Çok gülüyorum bende çin malı kasktan çok çektim zamanında.ama o verdiğin paraya var ya hani motor için alıyosun ya hiç acımıyo insan hatta çabuk eskisede bi tane daha alsam diye bakıyosun.Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğrlu olsun. iyi günlerde kullan. bu arada kızıznı düşünerek korumaların en iyisini al bence.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklam ıcın ındırım aldınmı barii Bravo Bravo
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrardan sağolun ama Çin çonla kafayı asfalta yapıştırdım bişeycik olmadı onuda hatırlatayım... Gülümsüyorum

bide şimdi dostlukları keşe nakite çıkara menfaate çevirirsen bu dostluk zaten değildir...adam esnaf zaten...benim ilkem budur...tükkan bi şekilde dönmeli...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal