Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık Honda CBR 125R (Mavi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık Honda CBR 125R (Mavi)

Satılık Honda CBR 125R (Mavi)

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 04.07.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Satılık Honda CBR 125R (Mavi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor şu an 10,500 km de. Bakımların hepsi Honda duran kardeşlerde yapıldı. Bakım kağıtlarının hepsi elimde. Şu ana kadar sürekli kapalı garajda durdu. Ön cam siyah üzerinde CBR tankpad var. Motorun ufak bir kazası var. Bu kazada sinyal kırıldı, egsoz ve sağ kafa grenajında biraz çizik var. Sinyal değişti fakat grenajla egsozu ellemedim. Ufak bir krom kaplama işlemiyle egsoz eski haline getirilebilir. Bu arada Bursada başka Mavi renk yok ! Ve artık mavi renk üretilmiyor... Motoru kesinlikle açılmadı ve şu ana kadar hiçbir arıza çıkarmadı istediğiniz ustaya gösterebiliriz. Alıcı arkadaş motoru üstüne almalı bu konuda en ufak bir pazarlığım yok. Motorun resimde gözüken Lazer LZ6 marka siyah vizörlü (M beden, şeffaf vizörle beraber) kaskı ve ZEN marka 25 Euroluk deri yazlık eldivenleride vereceğim. Kaskı ve eldiveni istemezseniz fiyatı 150 lira düşürürüm. Takas düşünmüyorum. Ufak bir pazarlık payı var. Lütfen ciddi alıcılar arasın.... Satma sebebim askerliğin yaklaşması İstemiyorum

İstediğim fiyat 3,750

İLETİŞİM
E-MAİL : oacar@coskunoz.com.tr adresinde Hafta içi 07:30 - 17:30 arası mailleri sürekli kontrol ediyorum.
CEP : 0537 298 08 65

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal