Arkadaşlar dün gece oturduğum siteye hırsızlar girmiş ilk kez oluyor böyle bir olay.masterlock marka kilidi ip keser gibi kesmişler ortadan ıkıye ayrılmıs vazıyette buldum kılıdı anahtar elımde kalakaldım! motorum daha bır haftalık allah korudu,sanırım bırılerı gordu kactılar..sıtede arastırdım henuz bılen yada goren yok?apartman gorevlısı ıle konusacagım bu aksam..cok dıkkat edın garajda kılıtlı motora bıle saldırıyorlar gözlerı dönmuş resmen..kapalı garaja koyacagım artık tek çare...sızıde bılgılendıreyım dedım.dıkkat edin!!! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 05.07.2007 - 16:06 Mesaj konusu:
haydee aman abiii yaaa allah korumuş valla çok üzülürdüm daha yeni makine aman gözünü sevim koy kapalı garaja benimde başıma gelmişti ben senin kadar şanslı değildim 2 sene önce.. çok kafamı vurdum sonra nie kapalı garaja koymadım die.. kapalı garaj derken 24 saat açık bi yer tercih et gene.. kapalı garajdan bile çaldıklarını duyyoruz zaman zaman.. _________________
bende de masterlock var nasıl kesmiş yahu? Ne adam bunlar _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
jade83, sorma ya az daha tek kalıyordun sans ıste..tesekkurler..--eXtreme--, sagol serkancıgım.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 05.07.2007 - 16:11 Mesaj konusu:
Kardeş geçmiş olsun Allah korumuş. Bende 2-3 ay öncesine kadar apartmanın kazan dairesine koyuyordum aleti. Şikayet olunca Çelik konstriksyondan çift asma kilitli bir garaj yaptırdım. Hala endişeliyim ama bu önlemden sonrada hala çalabiliyorlarsa yapacak bişey yok. Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun. _________________
Tarih: 05.07.2007 - 16:12 Mesaj konusu:
armyy, Armağan büyük geçmiş olsun,şanslıymışsın yine..
Bu adamlar şaşırdı artık ya,siteye bile giriyorlar
Gözü kaldı birinin blackstar'da... Aman dikkat... _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4021 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 05.07.2007 - 16:12 Mesaj konusu:
ulan bu masterlocku da nası kesiyolarsa,ben de 2 tane aldım sağlam olsun diye öne ve arkaya ama kar eticek sanırım alarmlı disk kilidi almak lazım bence
GrandStreetRacer, hırsıza kılıt yo lafı gecerlı bu olayda sagol ya StaR, sorma selcan gıdıyordu az kalsın blackstaRR tesekkurler bayliner, kılıdın ıcı bos maalesef ıcıce borularla kalın gozukuyor ama ıcındekı teller kursun kalem kalınlıgında!!! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
walla kardeş aman dikkat et ben polis lojmanlarında oturmama ramen geçen gece 2-3 kişiyi motorumun yanında gördüm. balkondan hayırdır dedim bakıyos dediler aşşa indim yoklar. aman dikkat harbi gösü dönmüş polis lojmanındaki alete sarkıyo allahım ya.(gerçi niyeti bilmiyorum ama bakan adam 2 dk içinde yol almaz dime)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız