Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bence haketti ya sizce ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bence haketti ya sizce ?

Bence haketti ya sizce ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.07.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Bence haketti ya sizce ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm motor dostları dün basımdan gecen bı olatı anlatmak ıstıyorum dun aksam saat altı cıvarı umranıyede ısıklarda kulagımda kulaklık basımda kask yesıl ısıgın yanmasını beklerken kafama yanı kaskıma cok sıddetlı bır tokat geldı tabı bır anlık saskınlıktan sonra kaskımı ve kulaklıgımı cıkardım ve yanımda ybr 125 i olan bı kurye atrkadas gordum oda benı gorunce kusura bakma kardes bırıne benzettım dedı bende nasıl olduysa sakın bı sekılde olur kardesım ama dıkkat et saka yapıcaksan plakaya falan bak dedım oda sankı suclu benmısım gıbı bılmemneyaparım dıkkatını dedı deparlı bı sekılde kırmızı ısık yanarken bastı gıttı ben yıne gayet sakın bı sekılde altunızadeden kopruye baglandıgım sırada yanımdan ınanılmaz bı hızla nerddeyse bana surterek gectı az daha dusuyordum o kadar hesap edın artık bnasıl gectıgıne ondan sonra koprunun ortasına kadar tacızı surdu onumde fren yapmalar sagımdan solumdan sıkısrırmalar yanı benle resmen oynadı o onumde seyrederken bı yandanda aynasına bakıyordu bende o arada gel işaretı yapıp yanıma yanastırdım ve anahterını yaklasık 60 km hızla gıderken denıze attım arkama baktıgımda sag serıde yanasmaya calısıyordu anahtarlıkta ayrıca bı tofas anahtarı bıde ev anahtarı vardı ama hırsımı almalıydım ve aldım bence verılebılecek en buyuk ceza buydu o arkadfas eger yakınınızsa soyleyın ortakoy sahılınde beklesın belkı kıyıya vurur anahtarı Delirdim Delirdim Delirdim belkı bı motorcunun bı motorcuya bunu yapması yanlıs ama hakettıı herkese ıı aksamlar
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.07.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ben olsam daha beterini yapardım
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eheheheoheouehouho Seni hayranlıkla alkışlıyorum Alkışlıyorum süper bi ceza olmuş . Ancak o kendinibilmez seni tehlikeye atarken senin de ceza olarak anahtarını alıp denize atman bu dengesiz arkadaşın kaza yapmasına sebebiyet verebilirdi hatta arkadan gelen başka araçların da dahil olmasını sağlayabilirdi elemanın hata yapması sonucunda ceza aslında çok güzel ancak biraz daha dikkat hırsa yenilmemek en üyüsü bence.(olsun aga yinede alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim )
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 05.07.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal, sen giden motordan mı yanaşıp anahtarı söküp aldın ben oray pek anlayamadım ?
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yaklasık 60 km hızım vardı
Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal, walla bana bu iş pek inandırıcı gelmedi. eger seyir halindeki motorun benzin hortumunu söküp zincirden 3-5 bakla çıkardım desen belki inanabilirdim Çok gülüyorum
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim tek anlamadığım konu bu arkadaş arkadan gelip senin kaskına tokat atıyor sonra senin uyarılarına bilmemneyaparım dikkatini diyor ve daha kırmızı ışıktayken basıp gidiyor .Ancak sen alyunizadeden köprüye bağlanırken arkadnan gelip sana çok yakın geçiyor ve tacize başlıyor.

Şimdi bu durumda.
1-) Bu herif ne yapmış sote bir yerde gizlenip seni mi beklemiş?
2-) Yada bu eleman acaip hızlı sen Altunizadeye gelinceye kadar o okadar hızlı gitmişki Dünyanın çevresinde bir tur attıktan sonra tekrar arkadan yanına gelmiş
3-)Manyak mı bu adam ? Dil çıkarıyorum

Geçmiş olsun hocam iyi atlatmışın kazasız belasız.
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal, önce geçmiş olsun

biz hernekadar bu tür insanları düzeltmeye calışsakta çıkıyo işte arada

ama güzel yapmışsın eline sağlık ve haketmiş Bravo

Nemesis_YD, bu çok basit bi olay bunda inanmayacak bişey yok bizde arada sırada birbirimize şaka olsun diye kontağı kapatabiliyoruz Delirdim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kımsetı ınandıracak degılım seyır halındekı motoeun anahtarını bız yıllardır saka nıyetıne arkadaslarımıza yapaeız zaten ınanmayanın keyfı bılır
Başa dön
fulyaelif
Üye
Üye

Nereden: istanbullll

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bende inanmadım... İstemiyorum ben kimseye onu yapmam yolda sıkıştırmam aksine sıkıştırılan olurum ama sıkıştırsam bile o anahtarı ordan almak biraz yürek ister
Başa dön
fulyaelif Çevrimdışı fulyaelif Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fulyaelif, sadece 3 4 saniyelik bi olay isterseniz 2 motor trafiğe kapalı alanda deneyebilirsiniz Bravo

Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

walla bana bu iş pek inandırıcı gelmedi. eger seyir halindeki motorun benzin hortumunu söküp zincirden 3-5 bakla çıkardım desen belki inanabilirdim

yok kardeş yapılıyo Çok gülüyorum kuzen arabadan uzanıp bizim scooterın anahtarını almıştı Çok gülüyorum
çok sağol ya gece gece öldüm gülmekten... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fulyaelif
Üye
Üye

Nereden: istanbullll

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla farketmez deneriz Delirdim ben motorda aklımın kestiği herşeye açığım ama bence sen gayet iyi kullanıyosun o motoru Alkışlıyorum yani aynalardan geldiğini görüp ne yapabileceğini tahmin edebilirdin hem nasıl okadar sakin olabildinki... Sinirlendim ben o küfürlleri yedirirdim ona Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
fulyaelif Çevrimdışı fulyaelif Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fulyaelif, valla en güzeli sakin olmak

orjinal, çok güzel yapmış karamanın koyunu sonradan çıkar oyunu gibi Delirdim

Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende istanbuldasın her kufur edene atlarsan omrun cok kısa olue hem o benım sahsıma kufur etmedı ısyan tarzında bı kufurdu ayrıca hergun 300 km yol yapıyorum ıstanbulda ne kadar ıı kullandıgımı anlatır heralde
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal