Tarih: 06.07.2007 - 09:41 Mesaj konusu: Kask hayat Kurtardı!!!
Kaskın önemini bu haberi okuduktan sonra daha iyi anlayacaksınız.
Yalnızca kask değil, aynı zamanda kaliteli kask olmasının da ne kadar önemli olduğunu gösteren bir fotoğraf!!!
Tarih: 06.07.2007 - 09:45 Mesaj konusu:
Evet her zamanki gibi yine kaskın önemini görmüş olduk Kaliteli kasktan şaşmayın arkadaşlar.Gerekirse yemeyin,içmeyin, bütçenizi zorlayın kaskınız kalite olsun.
Birde sabah işe gelirken gözüme çarpan 10 motordan 8 inin üstünde korumalı mont yerine ya yelek var yada tişört _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 06.07.2007 - 09:52 Mesaj konusu:
yaw sekıl olsun dıye takmıyoruz canımızı dusundugumuz ıcın takıoyorz zaten ama takmayanlrda kısa yasasın yanı benım ıcın bı mahsuru yok onlar kasınıyolar _________________
Tarih: 06.07.2007 - 09:53 Mesaj konusu:
evet herkezin başına gelebilecek bir olay havalar ısındıktan sonra maalesef biraz boşluyoruz kendim için konuşmuyorum izlenimlerim bunlar
ben ter içinde kalıyorum gene montum üstümdedir (KAN ÇIKACAĞINA TER ÇIKSIN) Yanlız bu işi ciddiye alanlar sanırım biraz daha sıkı tutuyorlar daha ziyade yeni yetme ve bana bir şey olmaz diyenlerde yaşandığına inanıyorum
Evet her zamanki gibi yine kaskın önemini görmüş olduk Kaliteli kasktan şaşmayın arkadaşlar.Gerekirse yemeyin,içmeyin, bütçenizi zorlayın kaskınız kalite olsun.
Birde sabah işe gelirken gözüme çarpan 10 motordan 8 inin üstünde korumalı mont yerine ya yelek var yada tişört
titi, bir de o adamlar (veya benzerleri) bana ne diyor biliyor musun:
'Bu sıcakta o montu nasıl giyiyorsun?!!!'
Zaten file mont, artı olmasa bile, deri bile olsa, kan akacağına ter aksın yahu....
adamlardaki mantığa bak... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 06.07.2007 - 10:06 Mesaj konusu:
ea6835,ben hayatımda bir defa o hatayı yaptım montu yeleğe çevirdim.Çünkü kız istemeye gidiyordum bozulmuş turşu gibi kokmamak lazımdı.Ama artık bi aır de ben aldım. Fileli +korumalı dünya varmış.Şimdi korkuyorum akşamları terli terli üşütmeyelim _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
ea6835,ben hayatımda bir defa o hatayı yaptım montu yeleğe çevirdim.Çünkü kız istemeye gidiyordum bozulmuş turşu gibi kokmamak lazımdı.Ama artık bi aır de ben aldım. Fileli +korumalı dünya varmış.Şimdi korkuyorum akşamları terli terli üşütmeyelim
ben de sabah file montla yağmura yakalandım, iyi oldum hani.. :P
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
WarCer demiş ki:
o adam o hale geldikten sonr yaşasa nolur yaşamasa ne olur?
bu da doğru, ama WarCer yaşamak her zaman güzeldir... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 06.07.2007 - 10:48 Mesaj konusu:
Arkadaşlar galiba yanılıyorsunuz!zira o cruiser kaskına benziyor yani task dediğimiz kasklardan hani şu tencere gibi olanlardan.
Ayrıca bu kaza modelinde arabanın ağırlığını taşıyacak tek kask modelide nazi kaskıdır, bence isabet olmuş.
Belkide ben yanılıyorum.
Tarih: 06.07.2007 - 11:26 Mesaj konusu:
Bende 2 tane kask var. Teki adam gibi Nolan oburu ise su lazimlik gibi olan bir ise yaramayan kasklardan. Herhalde tek fonksyonu kafatasi dagilirsa bir arada tutar. Ufak carpmalarda da yarari olur belki ama minimaldir. Sehir icinde genelde bu lazimligi takiyorum. Su an chopper'a biniyor olmama ragmen gecen sene rr'a binerken aldigim tam korumali spidi montu asla cikarmiyorum uzerimden ama. Herkes kullanmali bunlardan ama bu tarz montlar da pahali. Herkesin gucu yeter mi bilmiyorum almaya.
Tarih: 06.07.2007 - 12:22 Mesaj konusu:
Haber hakkında diğer bilgiler.
İSTANBUL Kadıköy'de meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil motosiklete çarptı. Devrilen motosikletten düşen sürücü kendisine çarpan aracın altına girdi. Sıkışan sürücüyü kurtarmaya çalışan çevredekiler, arabayı kriko ile kaldırıp, kalas koyarak, nefes almasını sağlamaya çalışırken, otomobil sürücüsü baygınlık geçirdi.
Göztepe yakınlarındaki köprülü kavşakta meydana gelen kazada, İsmet Köroğlu'nun kullandığı 34 KU 059 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce bariyerlere sonra da önünde giden Kutlay Mutlu Yazar (38) yönetimindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Yazar, otomobilin altına girdi. Kaskı sayesinde, ölümden dönen Yazar, otomobilin altında sıkıştı. Yardıma koşan çevredeki sürücüler, aracı kriko ile yükseltip, altına kalas koyarak, Yazar'ın rahat nefes almasını sağladı. Ancak, otomobil ile asfalt yol arasında sıkışan sürücüyü kurtaramadı.
Motosiklet sürücüsü, kaza yerine gelen çekicinin kaldırdığı otomobilin altından çıkarıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında fenalık geçiren otomobil sürücüsü İsmet Köroğlu, aracın altından çıkarılan Kutlay Mutlu Yazar'ı görünce bayıldı. Kutlay ambulansla hastaneye kaldırılırken, Köroğlu'na kaza yerindeki Acil Servis ekibi müdahale etti. Köroğlu da ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız