Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kask hayat Kurtardı!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kask hayat Kurtardı!!!

Kask hayat Kurtardı!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Kask hayat Kurtardı!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaskın önemini bu haberi okuduktan sonra daha iyi anlayacaksınız.
Yalnızca kask değil, aynı zamanda kaliteli kask olmasının da ne kadar önemli olduğunu gösteren bir fotoğraf!!!

http://www.sabah.com.tr/resim,DB56A44AF590BF4081148223.html
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet her zamanki gibi yine kaskın önemini görmüş olduk Bravo Kaliteli kasktan şaşmayın arkadaşlar.Gerekirse yemeyin,içmeyin, bütçenizi zorlayın kaskınız kalite olsun.
Birde sabah işe gelirken gözüme çarpan 10 motordan 8 inin üstünde korumalı mont yerine ya yelek var yada tişört İstemiyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.07.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw sekıl olsun dıye takmıyoruz canımızı dusundugumuz ıcın takıoyorz zaten ama takmayanlrda kısa yasasın yanı benım ıcın bı mahsuru yok onlar kasınıyolar Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet herkezin başına gelebilecek bir olay havalar ısındıktan sonra maalesef biraz boşluyoruz kendim için konuşmuyorum izlenimlerim bunlar
ben ter içinde kalıyorum gene montum üstümdedir (KAN ÇIKACAĞINA TER ÇIKSIN) Yanlız bu işi ciddiye alanlar sanırım biraz daha sıkı tutuyorlar daha ziyade yeni yetme ve bana bir şey olmaz diyenlerde yaşandığına inanıyorum
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 06.07.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Evet her zamanki gibi yine kaskın önemini görmüş olduk Bravo Kaliteli kasktan şaşmayın arkadaşlar.Gerekirse yemeyin,içmeyin, bütçenizi zorlayın kaskınız kalite olsun.
Birde sabah işe gelirken gözüme çarpan 10 motordan 8 inin üstünde korumalı mont yerine ya yelek var yada tişört İstemiyorum

titi, bir de o adamlar (veya benzerleri) bana ne diyor biliyor musun:

'Bu sıcakta o montu nasıl giyiyorsun?!!!'

Zaten file mont, artı olmasa bile, deri bile olsa, kan akacağına ter aksın yahu....

adamlardaki mantığa bak... Sinirlendim Sinirlendim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ea6835,ben hayatımda bir defa o hatayı yaptım montu yeleğe çevirdim.Çünkü kız istemeye gidiyordum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum bozulmuş turşu gibi kokmamak lazımdı.Ama artık bi aır de ben aldım. Fileli +korumalı dünya varmış.Şimdi korkuyorum akşamları terli terli üşütmeyelim Dil çıkarıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.07.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o adam o hale geldikten sonr yaşasa nolur yaşamasa ne olur? Öfkeliyim
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 06.07.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
ea6835,ben hayatımda bir defa o hatayı yaptım montu yeleğe çevirdim.Çünkü kız istemeye gidiyordum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum bozulmuş turşu gibi kokmamak lazımdı.Ama artık bi aır de ben aldım. Fileli +korumalı dünya varmış.Şimdi korkuyorum akşamları terli terli üşütmeyelim Dil çıkarıyorum

ben de sabah file montla yağmura yakalandım, iyi oldum hani.. :P

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

WarCer demiş ki:
o adam o hale geldikten sonr yaşasa nolur yaşamasa ne olur? Öfkeliyim

bu da doğru, ama WarCer yaşamak her zaman güzeldir...
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Schubert S1 400-500€'luk kasklar şart bir kere al grafiksiz olsun ama hayatını kurtarsın.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 06.07.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, olm onlarda çok çirkin ya. Biraz janjan olmalı kaskta. Gülümsüyorum

Ewt kask takmayanlar iii baksın resme.
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 06.07.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar galiba yanılıyorsunuz!zira o cruiser kaskına benziyor yani task dediğimiz kasklardan hani şu tencere gibi olanlardan.
Ayrıca bu kaza modelinde arabanın ağırlığını taşıyacak tek kask modelide nazi kaskıdır, bence isabet olmuş.
Belkide ben yanılıyorum.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tongi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 2 tane kask var. Teki adam gibi Nolan oburu ise su lazimlik gibi olan bir ise yaramayan kasklardan. Herhalde tek fonksyonu kafatasi dagilirsa bir arada tutar. Ufak carpmalarda da yarari olur belki ama minimaldir. Sehir icinde genelde bu lazimligi takiyorum. Su an chopper'a biniyor olmama ragmen gecen sene rr'a binerken aldigim tam korumali spidi montu asla cikarmiyorum uzerimden ama. Herkes kullanmali bunlardan ama bu tarz montlar da pahali. Herkesin gucu yeter mi bilmiyorum almaya.
Başa dön
tongi Çevrimdışı tongi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.07.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canını seven takacak kardesım Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 06.07.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haber hakkında diğer bilgiler.

İSTANBUL Kadıköy'de meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil motosiklete çarptı. Devrilen motosikletten düşen sürücü kendisine çarpan aracın altına girdi. Sıkışan sürücüyü kurtarmaya çalışan çevredekiler, arabayı kriko ile kaldırıp, kalas koyarak, nefes almasını sağlamaya çalışırken, otomobil sürücüsü baygınlık geçirdi.

Göztepe yakınlarındaki köprülü kavşakta meydana gelen kazada, İsmet Köroğlu'nun kullandığı 34 KU 059 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce bariyerlere sonra da önünde giden Kutlay Mutlu Yazar (38) yönetimindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Yazar, otomobilin altına girdi. Kaskı sayesinde, ölümden dönen Yazar, otomobilin altında sıkıştı. Yardıma koşan çevredeki sürücüler, aracı kriko ile yükseltip, altına kalas koyarak, Yazar'ın rahat nefes almasını sağladı. Ancak, otomobil ile asfalt yol arasında sıkışan sürücüyü kurtaramadı.

Motosiklet sürücüsü, kaza yerine gelen çekicinin kaldırdığı otomobilin altından çıkarıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında fenalık geçiren otomobil sürücüsü İsmet Köroğlu, aracın altından çıkarılan Kutlay Mutlu Yazar'ı görünce bayıldı. Kutlay ambulansla hastaneye kaldırılırken, Köroğlu'na kaza yerindeki Acil Servis ekibi müdahale etti. Köroğlu da ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fotoları görebilirsiniz burdan ---> http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=3941&p=4&rid=2
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.07.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Birde sabah işe gelirken gözüme çarpan 10 motordan 8 inin üstünde korumalı mont yerine ya yelek var yada tişört

İstemiyorum evet ya bu konu benimde canımı sıkıyor.adam short ve t-shirtle 1000RR ye biniyo burda bide tek teker yapmaya çalışlıyo Beğenmedim

paylaşım için çok sağol

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal