Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 'TÜRK' EVLADIYSAN VAZİFENİ YAP!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

'TÜRK' EVLADIYSAN VAZİFENİ YAP!!!

'TÜRK' EVLADIYSAN VAZİFENİ YAP!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:31    Mesaj konusu: 'TÜRK' EVLADIYSAN VAZİFENİ YAP!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Http://www.youtube.com/watch?v=E7YDjeu_5rA bu videoyu herkese yolla ve videonun altındaki ''inappropriate'' yazısını tıkla hate specch yazınısı tıkla ve videonun kaldırılmasına yardımcı ol

EĞER 'TÜRK' EVLADIYSAN VAZİFENİ YAP!!!

Hiçbir zaman vazgeçmediler vazgeçmiyecekler. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Youtube kaydı olan arkadaşlar Lütfen görevimizi Türk evladı olarak yerine getirelim. Youtube üyeliği olmayanlar LÜTFEN izleyip PRİM yaptırmasınlar.

Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anca sanalcı bunlar uazak dövüşçü kaçmasalar ya dağlara bayırlara çıksalar ya erkek gibi karşımıza Öfkeliyim
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vitamin_c
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalite her zaman kabul gördüğünden kalitesiz olan şahıslar yada topluluklar tarafından her zaman yadırganıcaktır bizim dünyadaki geçmişimiz yerimiz yeterince belli zaten

bu gibi anlamsızlıklar ülkemize zarar veremez diye düşünmekteyim

Başa dön
vitamin_c Çevrimdışı vitamin_c Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Yaptım...

Benim adıma yeterince yazı yazmış başkaları ... Alkışlıyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, ben yaptım gereken yorumuda oraya yazdım, Beğenmedim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu soysuzların derdi de youtube yi gerdi ne hikmetse Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL,
üyeyim ve yaptım
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerekli cevabı almışlar.İZLEYELİM ARKADAŞLAR!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Link

OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

norospu cocukları kasınıyolar Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üye olmadığım için yapamadım Üzgünüm ama bütün arkadaşlarıma dağıttıım...benim adıma da gereken tüm cevaplar verilmiş Öfkeliyim Sinirlendim

En son badcocktail tarafından 06.07.2007 - 14:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
badcocktail Çevrimdışı badcocktail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, gereken yapıldı ve yazıldı.
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu 2. video birazda olsa sinirleimi yatıştırdı...Çok sağol,bu iyi geldi

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güneş balçıkla sıvanmaz.Aşşalık pkk lı Sinirlendim o.çocuğu da anasını inkar edemez
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.07.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa demiş ki:
BeLiaL, Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu 2. video birazda olsa sinirleimi yatıştırdı...Çok sağol,bu iyi geldi

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu bunlar dört çakal yavrusunun yaptığı küçük işler.
Onlar ancak karalama yaparlar soysuzlar. Nolacak işte soysuz.

Köpeğin bile soyunu sorarlar. Bunlarda soy bile yok Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal