Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Suzuki GSXR-1000 321km/h

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Suzuki GSXR-1000 321km/h

Suzuki GSXR-1000 321km/h
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SalihEmre
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Suzuki GSXR-1000 321km/h Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link
Başa dön
SalihEmre Çevrimdışı SalihEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dehşet makinaymış yav Göz kırpıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı motorda gıdıyo adamda sıkmıs Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eKAMBA geçer bunu Dil çıkarıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel bir video bu Bravo
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw adam şeyi cıkar bee nasıl tırmasmadan makınanın max. limylerını zorluyolar sasıyorum Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam gece gece uçmuş Çok gülüyorum

anlayamadığım birşey var Şok oldum nasıl oluyo hız gösterge limitörü 300 + ları gösterebiliyor???

bunu yapmak kaç manata patlar biz gariban motorculara ???Delirdim Delirdim

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıkmak diye buna derim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne böyle böyle zifiri karanlık 319 km hızlla gitmek her yiğidin harcı değil harbiden bravo adama Alkışlıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun adam makinanın hakkını vermiş valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum
deliruh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 06.07.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamın kafası güzel
Başa dön
deliruh Çevrimdışı deliruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu ne böyle böyle zifiri karanlık 319 km hızlla gitmek her yiğidin harcı değil harbiden bravo adama

Alıntı:

helal olsun adam makinanın hakkını vermiş valla
caryy_boy_07 Çevrimdışı caryy_boy_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle inanmıyorum takometreye,300+ süratle gittiğinde yol çizgileri bukadar yavaş akmaz.2 tabela arasındaki farka bakın ve nekadar yavaş yaklaştığına ve geçtiğine bakın????300+ sürat demek 1 saniyede 80 metreye yakın yol almak demek.310 larla giderken 2 tane sağda tabela vardı arasındaki fark bence 50 metre yoktu.
neyse bunu yiyen yemiş zaten.idda ediyorum 300 sürat yok o makinede Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi makina ya ama ekambaya katılıyorum o sürat sanki gerçek değil.dijital göstergede bi sorun mu var.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski bir video, daha önce verilmişti bu makinenin gsxr 750 konusundan bahsedilmişti. Burada önemli olan konu motorun km sine bakın, o km de bir motor zorlanmadan 300 e kadar çıkıyor. Makine de dolu ayrıca
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal