Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 06.07.2007 - 20:05 Mesaj konusu:
Yakalanırsın tabi, senin motorun yan tarafında kocaman 57 neron yazmıyormuydu
Tam bahtsız bedevi olayı olmuş Şaban. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
neroncuum şimdi sen 98*4=392 ytl mi ödeyeceksin :S
yaa bu devletin memurları bu aralar sana fenaa sardı.birinden kaçarken ötekine yakalanıyorsun. var bi uğursuzluk kurşun döktür bence _________________
gecen gun bırı elınde telsızle beklıyordu ogs gısesının yanında _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
ewet arkadaşlar otobanı olan iller genelde görüyorumki kaçak geçişler yapıyonuz geçenlerde biyerde karşıya geçecez bende ogs yok kgs yok denildi ordan arkadaşın biride dur yaa sorunmu dedi ve çantadan koli bandını çıkardı plaka kapatıldı çok yazık kaç para ki böyle bi durumua düşülüyoo sanada geçmiş olsun ama kusura bakma iyi olmuş demeden alamayacam kendimi
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 06.07.2007 - 20:16 Mesaj konusu:
İşimiz gereği bir kaç gündür İst.dayız Durmayanların çoğunluğunu sanırım 2 tekerliler oluşturuyor bir kaç defa şahit oldum. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 06.07.2007 - 20:26 Mesaj konusu:
Bu demek oluyorki mumya gibi saracaksınız kendinizi.. Pilakayı sarmakla saklamakla olmuyormuş. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız