Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam!

07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:16    Mesaj konusu: 07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet, daha dün eğitimini alırken, hangi tarz, nasıl bir marka arayışlarıyla kafamı kurcaladığım bir güzelliği yaşamaya başladığım tarihin 1. yıl dönümü...

2006 yılının 7 temmuz günü sahip olup, üzerinde 1 yıl bulunduğum ama yaşadıklarımı bir ömürden fazla değerde tattığım sevgili motorumla birinci yılımızı kutluyoruz. Bizi bu günlere getiren ve sayelerinde çok geniş ve derin dostlukların filizlendiği, bu güzel dünyayı doya doya yaşamamızı sağlayan herkese şükranlarımı sunarım. Bir çok arkadaşım için inanması zor da olsa, geçmişim; motosiklet tecrübem işte bu kadarcık… Sadece ve sadece 1 sene…

Vitrininin önünden geçerken sadece merak edip sorduğum bir motosikletin, bir zaman sonra sahip olduğum en güzel yol arkadaşım olacağını asla düşünemezdim bile… Bana bu güzelliği tatma ve sahip olma fırsatını sağlayan sevgili Galeri Sayan ekibine minnettarlığımı sunmak isterim. Gerçekten sahip olmak veya hayal etmek, nasıl olursa olsun bu amaç için destek aldığın insanların da aynı sevdanın ateşinde pişmiş olması çok önemli… Motosiklet, motorcudan alınır… Her iki mağazasında da motosiklete sevdalı ve A2 ehliyetli elemanlar çalıştıran bu güzel müesseseye çok teşekkür ederim.

Bu güzelliği zihnimde belli aşamalar halinde sıralamama olanak sağlayan bütün MD camiasının yol gösteren, fikir üreten binlerce üyelerine de ayrıca saygılarımı sunarım… Her araştırma ve soru topiclerimde faydalandığım o kadar çok arkadaşım var ki, hepsi ayrı birer değer olarak bana yardımcı oldular… Sayelerinde; sadece 1 seneye sığdırılmış bu tecrübemi, sanki 40 yıllık motorcu havasında yansıtmama sebep oldu. Bir çok benden sonraki üye motorcu dostlarımı, bu kısacık motosiklet kıdemim konusunda inandırmakta zorlandım. Emeklilik hayatımın en güzel dönemini yaşadım bu sevdada… Paylaştığım dostluklar, aldığım elektrik ve edindiğim tecrübe hep motosikletçi arkadaşlarımın eseridir.

Bu güzelliğin heyecanını sabahtan beri yüreğimde taşıyarak; bir gün önce 10 bin km bakımımı, arkasından fenni muayenemi, sonra da trafik sigortamı yeniledim. Şu ana kadar hiç düşmemek gibi bir özelliğimi de tamamen kişisel bir hatamın sonucu olarak bu yıldönümünde kaybetmiş bulunmaktayım. Koşuyolu Altunizade arası Marmara Eğitim Hastanesi yol kenarında direk kafadan bir araca girdim. Ön cam, km saati ve far pert oldu. Artçım dahil ufak tefek sıyrıklarla olayı atlattık. Aracı kullanan bayandan özür dileyip yola devam ettik. Araçta hiçbir şey yoktu, çünkü motoru yatırıp sadece sol ön tekerine bodoslama daldım. Çok şükür, şans veya ana-baba duası diyelim, bizde bir şey yok, motorda olan da sadece aksesuar kırıkları. En yakın Kanuni bayii olan Altunizade’deki motoru aldığım Galeri Sayan’a gittik. Önce kırılan camım, sonra da far bloğu ve diğer hasarlı parçalar geçici olarak işler hale getirildi. Motorcunun halinden motorcu anlar. Sağolsunlar parça gelinceye kadar geçici olarak beni ve motorumu tekrar yola çıkacak hale koydular.

Tabii, artçımın da bir Tiger 250 sahibi olması, benim motosikletime tekrar binmemi engelledi. “Abi, bırak ben süreyim” dedi. İnsanın kendi motorunda artçı olması çok tuhaf… Ama keyifliydi. Bu olayı bile keyifli bir hale getirerek, motosiklet üzerinde 1. yıldönümümün zevkine gölge düşürmedim… Hayat çok güzel, motosiklet üzerinde çok çok daha güzel. Ben bu güzelliği 1 senelik tarihimde bir ömür yaşamış gibiyim. Bunu sizlere borçluyum… Bütün motosikletçi dostlarıma… Gerek gezi yazılarımda verdikleri teşvik, gerek toplantılarda yakın ilgileri beni hep daha güzel şeylere yöneltti.

Daha nice yıllara hep beraber kazasız belasız güzel beraberliklerde olmak dileğiyle…
Kalın sağlıcakla… Yolunuz, farınız, şansınız açık olsun!

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim büyük geçmişolsun
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, çok geçmiş olsun abiciğim kazayı ufak sıyrıklarla atlatmana sevindim motorda yapılır sen iyi olda bunlar olur kafana takma canım abim... Çoook seviyorum Çoook seviyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her seyı cok güzel ve ıctenlıkle acıklamıssın abicim yüreğine sağlık güzel konusmussun kazasız belasız nice mutlu senelere Alkışlıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abicim ilk ler unutulmaz mış ehliyetini merak ettim sorayım dicektim ama heralde vardır? neyse abicim tekrar geçmiş olsun ALLAH cana vermesin mala versin can bulunmaz ama mal bulunur hadi hayırlı geceler size
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alparslan abin çok geçmiş olsun artık sende''oldun'' Çok gülüyorum sıkma canını bunlar hep olacak mühim olan sana birşey olmaması Göz kırpıyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alpaslan abim çok geçmiş olsun. Ben geçen yıl ilk kazamı yaptığımda bana artık sen gerçek motorcu oldun demişlerdi. Şimdi sen de öyle oldun. Bir laf var ya "Düşmemiş motorcu yoktur, düşecek motoru vardır". Ucuz atlatmışsın.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
panter-tr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 04:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok geçmiş olsun.En kısa zamanda motorunun yeni parçaları gelir ve bu mutluluğa kaldığın yerden devam edersin.Allah bizi sevdiklerimizi korusun.

Başa dön
panter-tr Çevrimdışı panter-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 07.07.2007 - 05:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK gecmis olsun...
Kaza üzücü ama sadece motorda ki hasarla kalmasi yine de sevindirici...
Sagliginizi, nesenizi hic kaybetmeyin...
Eger batil inanc demezseniz, kazanizdan ufacik bir cizik ya da benzeri birsey birakin derim...
(kendi kazamdan debriaj kolunu degistirtmedim,sürtünmeden dolayi asinan ucuna parmaklarim degdiginde tekrar hatirlatiyor bana),
insanin bazen tekrardan hatirlamasi iyi oluyor...(en azindan benim icin)
Km leriniz ve günesiniz sonsuz, fotograflariniz da bizimle olsun... Gülümsüyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 07.07.2007 - 06:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, ALPARSLAN abicim çok geçmiş olsun sende ve artçında hasar olmaması sevindirici Gülümsüyorum

bu arada sende motorcu oldun bilesin Çok gülüyorum
bu arada kazasız belasız vede cezasız keyif yüklü sürüşlerle nice yıllara Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

gevezehanim, ablam yazmadan duramıcam yaa avatarındaki fotoya bayıldım Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 07.07.2007 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alparslan abicim geçmiş olsun Bravo

Ah abicim ah nazara geldin nazara Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alparslan çok büyük geçmiş olsun. Bu durum ne kadar üzücüde olsa sevindirici iki tane yanıda var.

- Sen ve artçının sağlığının iyi olması,
- Her yaşananın insana bir deneyim kazandırması.

Senin yeni başladığına bende inanamamıştım. Bu bir yetenek ve beceri meselesi. Seni tanıdığım kadarı ile insanlarla çok güzel bir iletişim kurma yeteneğine sahipken, motosiklet konusunda da çok yetenekli olduğunu Alkışlıyorum buradan iletebilirim.

Bu arada hayatına katılan aşkın ile birinci yıldönümünü kutlarım. Alkışlıyorum Kazasız belasız güzel günlerde yaşamanı dilerim.
Başa dön
alone_wolf Çevrimdışı alone_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alparslan abi çok geçmiş Üzgünüm olsun topici görünce korktum kötü bişi oldu sandım Gülümsüyorum ama okuyunca bişi olmadığını öğrenince rahatladım ... abi biras daha dikkatli olmalısın sen bize lazımsın baba yaa Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hulk, çok geçmiş olsun, neyse bu da bir tecrübedir, Allah daha büyüğünden korusun.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal