Tarih: 07.07.2007 - 01:16 Mesaj konusu: 07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam!
Evet, daha dün eğitimini alırken, hangi tarz, nasıl bir marka arayışlarıyla kafamı kurcaladığım bir güzelliği yaşamaya başladığım tarihin 1. yıl dönümü...
2006 yılının 7 temmuz günü sahip olup, üzerinde 1 yıl bulunduğum ama yaşadıklarımı bir ömürden fazla değerde tattığım sevgili motorumla birinci yılımızı kutluyoruz. Bizi bu günlere getiren ve sayelerinde çok geniş ve derin dostlukların filizlendiği, bu güzel dünyayı doya doya yaşamamızı sağlayan herkese şükranlarımı sunarım. Bir çok arkadaşım için inanması zor da olsa, geçmişim; motosiklet tecrübem işte bu kadarcık… Sadece ve sadece 1 sene…
Vitrininin önünden geçerken sadece merak edip sorduğum bir motosikletin, bir zaman sonra sahip olduğum en güzel yol arkadaşım olacağını asla düşünemezdim bile… Bana bu güzelliği tatma ve sahip olma fırsatını sağlayan sevgili Galeri Sayan ekibine minnettarlığımı sunmak isterim. Gerçekten sahip olmak veya hayal etmek, nasıl olursa olsun bu amaç için destek aldığın insanların da aynı sevdanın ateşinde pişmiş olması çok önemli… Motosiklet, motorcudan alınır… Her iki mağazasında da motosiklete sevdalı ve A2 ehliyetli elemanlar çalıştıran bu güzel müesseseye çok teşekkür ederim.
Bu güzelliği zihnimde belli aşamalar halinde sıralamama olanak sağlayan bütün MD camiasının yol gösteren, fikir üreten binlerce üyelerine de ayrıca saygılarımı sunarım… Her araştırma ve soru topiclerimde faydalandığım o kadar çok arkadaşım var ki, hepsi ayrı birer değer olarak bana yardımcı oldular… Sayelerinde; sadece 1 seneye sığdırılmış bu tecrübemi, sanki 40 yıllık motorcu havasında yansıtmama sebep oldu. Bir çok benden sonraki üye motorcu dostlarımı, bu kısacık motosiklet kıdemim konusunda inandırmakta zorlandım. Emeklilik hayatımın en güzel dönemini yaşadım bu sevdada… Paylaştığım dostluklar, aldığım elektrik ve edindiğim tecrübe hep motosikletçi arkadaşlarımın eseridir.
Bu güzelliğin heyecanını sabahtan beri yüreğimde taşıyarak; bir gün önce 10 bin km bakımımı, arkasından fenni muayenemi, sonra da trafik sigortamı yeniledim. Şu ana kadar hiç düşmemek gibi bir özelliğimi de tamamen kişisel bir hatamın sonucu olarak bu yıldönümünde kaybetmiş bulunmaktayım. Koşuyolu Altunizade arası Marmara Eğitim Hastanesi yol kenarında direk kafadan bir araca girdim. Ön cam, km saati ve far pert oldu. Artçım dahil ufak tefek sıyrıklarla olayı atlattık. Aracı kullanan bayandan özür dileyip yola devam ettik. Araçta hiçbir şey yoktu, çünkü motoru yatırıp sadece sol ön tekerine bodoslama daldım. Çok şükür, şans veya ana-baba duası diyelim, bizde bir şey yok, motorda olan da sadece aksesuar kırıkları. En yakın Kanuni bayii olan Altunizade’deki motoru aldığım Galeri Sayan’a gittik. Önce kırılan camım, sonra da far bloğu ve diğer hasarlı parçalar geçici olarak işler hale getirildi. Motorcunun halinden motorcu anlar. Sağolsunlar parça gelinceye kadar geçici olarak beni ve motorumu tekrar yola çıkacak hale koydular.
Tabii, artçımın da bir Tiger 250 sahibi olması, benim motosikletime tekrar binmemi engelledi. “Abi, bırak ben süreyim” dedi. İnsanın kendi motorunda artçı olması çok tuhaf… Ama keyifliydi. Bu olayı bile keyifli bir hale getirerek, motosiklet üzerinde 1. yıldönümümün zevkine gölge düşürmedim… Hayat çok güzel, motosiklet üzerinde çok çok daha güzel. Ben bu güzelliği 1 senelik tarihimde bir ömür yaşamış gibiyim. Bunu sizlere borçluyum… Bütün motosikletçi dostlarıma… Gerek gezi yazılarımda verdikleri teşvik, gerek toplantılarda yakın ilgileri beni hep daha güzel şeylere yöneltti.
Daha nice yıllara hep beraber kazasız belasız güzel beraberliklerde olmak dileğiyle…
Kalın sağlıcakla… Yolunuz, farınız, şansınız açık olsun! _________________
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 07.07.2007 - 01:20 Mesaj konusu:
HULK, çok geçmiş olsun abiciğim kazayı ufak sıyrıklarla atlatmana sevindim motorda yapılır sen iyi olda bunlar olur kafana takma canım abim... _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
her seyı cok güzel ve ıctenlıkle acıklamıssın abicim yüreğine sağlık güzel konusmussun kazasız belasız nice mutlu senelere _________________ nUmbEr One My R1
Tarih: 07.07.2007 - 01:29 Mesaj konusu:
geçmiş olsun abicim ilk ler unutulmaz mış ehliyetini merak ettim sorayım dicektim ama heralde vardır? neyse abicim tekrar geçmiş olsun ALLAH cana vermesin mala versin can bulunmaz ama mal bulunur hadi hayırlı geceler size _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Alpaslan abim çok geçmiş olsun. Ben geçen yıl ilk kazamı yaptığımda bana artık sen gerçek motorcu oldun demişlerdi. Şimdi sen de öyle oldun. Bir laf var ya "Düşmemiş motorcu yoktur, düşecek motoru vardır". Ucuz atlatmışsın.
Tarih: 07.07.2007 - 04:19 Mesaj konusu:
Abi çok geçmiş olsun.En kısa zamanda motorunun yeni parçaları gelir ve bu mutluluğa kaldığın yerden devam edersin.Allah bizi sevdiklerimizi korusun. _________________ Sizi Diğerlerinden Farksız Yapmaya Bütün Gücüyle Gece Gündüz Çalışan Bir Dünyada, Kendin Olarak Kalabilmek, Dünyanın En Zor Savaşını Vermek Demektir. Bu Savaş Bir Başladı Mı, Artık Hiç Bitmez!...
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 07.07.2007 - 05:57 Mesaj konusu:
HULK gecmis olsun...
Kaza üzücü ama sadece motorda ki hasarla kalmasi yine de sevindirici...
Sagliginizi, nesenizi hic kaybetmeyin...
Eger batil inanc demezseniz, kazanizdan ufacik bir cizik ya da benzeri birsey birakin derim...
(kendi kazamdan debriaj kolunu degistirtmedim,sürtünmeden dolayi asinan ucuna parmaklarim degdiginde tekrar hatirlatiyor bana),
insanin bazen tekrardan hatirlamasi iyi oluyor...(en azindan benim icin)
Km leriniz ve günesiniz sonsuz, fotograflariniz da bizimle olsun...
Kayıt: Nov 20, 2005 Mesajlar: 211 Nereden: Istanbul / Anadolu Yakası
Tarih: 07.07.2007 - 08:23 Mesaj konusu:
Alparslan çok büyük geçmiş olsun. Bu durum ne kadar üzücüde olsa sevindirici iki tane yanıda var.
- Sen ve artçının sağlığının iyi olması,
- Her yaşananın insana bir deneyim kazandırması.
Senin yeni başladığına bende inanamamıştım. Bu bir yetenek ve beceri meselesi. Seni tanıdığım kadarı ile insanlarla çok güzel bir iletişim kurma yeteneğine sahipken, motosiklet konusunda da çok yetenekli olduğunu buradan iletebilirim.
Bu arada hayatına katılan aşkın ile birinci yıldönümünü kutlarım. Kazasız belasız güzel günlerde yaşamanı dilerim. _________________ KareAsReis ( 0 Rh + )
SUZUKI DL1000V
34 EG 259
alparslan abi çok geçmiş olsun topici görünce korktum kötü bişi oldu sandım ama okuyunca bişi olmadığını öğrenince rahatladım ... abi biras daha dikkatli olmalısın sen bize lazımsın baba yaa _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 07.07.2007 - 08:53 Mesaj konusu:
Hulk, çok geçmiş olsun, neyse bu da bir tecrübedir, Allah daha büyüğünden korusun. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız