Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - a2 ehliyet

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

a2 ehliyet

a2 ehliyet

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
keeway
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA/motoristan

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:39    Mesaj konusu: a2 ehliyet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bugün a2 ehliyet sınavına giriyorum işallah artık bende ehliyetli olcam
Başa dön
keeway Çevrimdışı keeway Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende giriyorum dostum hatta şimdi çıkacam evden...hepimize başarılar.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iişallah kazanırsınız arkadaslar basarılar
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar Arkadaşlar merak etmeyin kolay soruyorlar Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kolaylık versin
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kolaylık versin inşallah kazanırsınız.zaten kolay soruyorlarmış Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah arkadaşlar kazanırsınız.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cagdasefe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada mecliste bir yasa tasarısı var eğer geçerse 125 cc ye kadar B sınıf yeterli olacak.Mopetlere de ehliyet istenmeyecek.Motor binin trafiği tıkamayın benzinden de şikayet etmeyin diyo yaani.devlet baba
Başa dön
cagdasefe Çevrimdışı cagdasefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada mecliste bir yasa tasarısı var eğer geçerse 125 cc ye kadar B sınıf yeterli olacak.Mopetlere de ehliyet istenmeyecek.Motor binin trafiği tıkamayın benzinden de şikayet etmeyin diyo yaani.devlet baba

inşallah bu yasa tasarısı meclisten geçer. Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.07.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarı kazandın
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.07.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işlla kazanırsınız yaa ehliyetsiz gezemeye son bide ben alabilsem Üzgünüm

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kalabak
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben coook bekledim gecer diye ama onu bekleyene kadar 4-5 defa alırız ehliyet İstemiyorum
Başa dön
kalabak Çevrimdışı kalabak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal