Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 07.07.2007 - 13:03 Mesaj konusu: Marmara Ereğlisi'ndeki Doğum Günü Kutlaması
05 Temmuz 2007 günü Sunay CİN kardeşimizin doğum günü vasıtasıyla Marmara Ereğlisi'nde ilk toplantımızı gerçekleştirmiş olduk.Umarım bu toplantıları daha sıklıkla devam ettiririz.
Fotoğrafların devamı hondagökhan'da en kısa zamanda ilave etmesi dileğiyle _________________
a rh (+)
Marmara Ereğlisi, ilk toplantınız hayırlı olsun. Arkadaşımınızın da doğumgününü kutluyorum. Bu bahane ile sizleri de bir araya getirmiş. Uamrım sadece bununla kalmazsınız.
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 07.07.2007 - 14:43 Mesaj konusu:
Hepinize çok teşekkürler dileklerinizi kardeşimize ilettim.İlk toplantı olmasından dolayı katılım biraz azdı ama artacağına inanıyorum _________________
a rh (+)
gevezehanim, Teşekkür ederim bu arada senin görevini biraz üstlendim Bendeki fotoğraflar bu akşam elime ulaşacak.
Ekip Çorlu dan toplandı. Güzel bir yolculuğun ardından (ortalama 30 km)
Marmaraereğlisi' toplandık. Doğum günü Sunay abimizindi. _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Yaa exap, (Serkan) gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Gelmiyorsun ki buralara. Bak hafta sonu Gezilere gidiyoruz. Ayıpsın Bak yarın bir gezi daha var. _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
mrpilot, Sağol abi fotoğraflar için..... Ehhh beee ne güzel fotolar.
Güzel mangal oldu ama cızır cızır. Yaaa hondagokhan, bunu biz hep yapalım haftayada benim doğumgünüm olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız