Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bozcaada gezimiz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bozcaada gezimiz

Bozcaada gezimiz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Bozcaada gezimiz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımla pazar günü aldığımız ani bir kararla bozcaadaya gitmek için yenikapıya gidip çarşamba gününe bandırma feribotuna biletlerimizi aldık. Pazartesi günü ilk işim 4100km de olan motorumu ne olur ne olmaz diye ferco motora götürerek uzun yol için kontrollerini yaptırdım.
Çarşamba günü geldi çattı motorumu hazırlamak için apartmanımın önüne kadar çektim. Eşyalarımı Kappa 52lt soft çantam ve sırt çantamla taşıyacaktım.

daha sonra Alperin gelmesiyle annemler yolculuk öncesi ilk fotoğraflarımızı çektiler Gülümsüyorum

12:30 da feribotumuzun kalkmasıyla hedefimiz Bandırma idi.
Feribottan fotoğraflar:
Alper

Ben

Feribottan biraz rötarlı indikten sonra (15:00) 15:20 ye kadar telefon görüşmeleriyle geçti ve aklımıza adaya arabalı vapurun 18:00 da olduğu geldi, hemen yola koyulduk. Yolumuz Bandırma-Biga-Çan-Etili-Bayramiç-Ezine-Geyikli-Bozcaada(200km civarı) şeklinde olacaktı. Bu yolu kullanacak arkadaşların erimiş asfalt ve gereksiz yere dökülmüş mıcırlara dikkat etmelerini öneririm. Saatin öğleden sonra olması sebebiyle asfalt epey bir erimişti. Ezine de yolu sorduğumuz kişiler İskeleye İzmir yolundan yeni bir bağlantı yapıldığını ve oranın daha kısa olduğunu sölemeleri üzerine o yoldan gitmeye karar verdik. saat 17:20 civarıydı. Sapağa geldiğimizde yolun kapalı olduğunu gördük ama yine devam edecektik. Yapım aşamasındaki yola girdik ve 17 40 civarı iskeledeydik. 18 de vapura binerek adaya geçmeye koyulduk

Adaya inmemizle teyzemin evine geçerek eşyalarımızı bırakıp aç olan midelerimizi doyurmak için ayazma plajına koyulduk.

ve yemek vakti

Ben ve cbf

adada akşam oldu =)

akşam öğrendikki 2 arkadaşımız otobüse atlamış ve sabaha adaya geleceklermiş bizde atıştıracak birşeyler alarak eve geçtik onları karşılamamız için erken uyanmak zorundaydık =)
Sabah oldu Alper hala uyuyordu bu fotoğrafın nasıl çekildiğinden haberi yok :P

2 arkadaşımız geldikten sonra ayazma plajına giderek denize girdik, malesef 10 sene öncesinden baya bir fark vardı plaj temizliği konusunda hala temiz olmasına rahmen eski halini aratıyordu.
16:30 da arabalı vapurla dönüş için yola çıktık. Vapurdayken fazla yüklerimizi kargoya verme kararı aldık ancak ben önden gidecektim, Alperler kargoya vereceklerdi, Bandırma da buluşacaktık. 17 40 ta lodosun etkisiyle geyikliye geç vardıktan sonra aynı güzergahtan yola çıktı 20 de bandırmaya varmıştık sıla ve ben, feribot saat 21 30 da olduğu için Alperleri beklemeye başladık o sırada onlardan gelen mesajı gördük Avrupadalardı =) tekirdağ üstünden dönmeye karar vermişler. 23:50 de yenikapıda olduk ve oradan bahçeşehire yavaş yavaş 12 20 de vardık. Ardından herkes evine geçti.

artçım sıla(beyazlı) ve ben

36 saat sonra tekrar evimdeydim, yazımda sürçü-lisan ettiysem affola...
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize motorunuza sağlık Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için çok sağol.kareler gerçekten güzel.güzel gezi olmuşş Alkışlıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eren Allah içinize sindirsin.Sağ salim gezip gekmeniz çok güzel.Seninle edirne gezisi yapacaktık benim yüzümden gerçekleştiremedik Üzgünüm neyse sağlık olsun.Ama imrenerek baktım fotolarına ne yalan söyliyeyim. Gülümsüyorum
Gezilerin devamını dilerim.
Sağlıacakla kal. Bravo

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night ve constantine_502 beğendiğinize çok sevindim gönül isterdiki daha çok kare alabilmek biraz peşimizden atlı koşturuyor gibi acele ettik =) fotoları unuttuk
kerim83 saol kerim abi, Edirne gezisi herzaman olabilir sen bir an önce iyi ol önemli olan o. Daha motorlu nice senelerimiz var
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyif aldığınız umuyorum.
Paylaşım için teşekkürler... Göz kırpıyorum

Bu da bizim Bozcaada gezimiz:
http://www.motordelisi.com/ftopict-49983.html

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi yapmışsınız.emeğinize sağlık
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla helal olsun arkadaslar
sizleri tebrik ediorum
keske bu sitedeki zati muhterem arkadsalar 1 sene onceki gibi geziler yapsalar
otur otur nereye akdadr ?

SORUYORUm
Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li gerçekten çok keyifli bir geziydi. sizin gezinizi gitmeden önce incelemiştim, adaya yabancı değildim ancak sizin geziniz sayesinde yol durumuyla ilgili bilgi almış oldum. Eniştem demişti çam üzerinden git kestirme diye. yol üzerinde manzaralar çok güzeldi biara ormanlık yoldan seyir ettik. sadece erimiş asfalt biraz gözümüzü korkuttu
Başa dön
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 08.07.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq, şu değnekleri bir atayım,ayağa kalkayım o zaman yaparız bir atraksiyon Gülümsüyorum

Dediğin gibi daha motorlu nice senelerimiz var. Bravo

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.07.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli olmuştur elinize ve motorlarınıza saglık paylaşım için tşk
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 08.07.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 08.07.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 09.07.2007 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md_ankara, Darkman-K3, capodelcapo, designserhat, emre22 teşekkürker arkadaşlar...
kerim83 tabi kerim abi =)
Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 09.07.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar keyifli bi gezi olmuş.. devamınıda bekleriz..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal