selam arkadaşlar o kadar ısrarıma rağmen hiç bir toplantıya gelmek istemeyn arkadaşlarımıza kendi adıma teşekkür ediyorum ve urfa md toplantılarını tamamen iptal ediyorum çünkü 2 haftadır sürekli bahaneler bulunuyo bundan sonra hiç 1 toplantı olmayacak ayrıca beni yanlız bırakmayan toplanmamıza destek veren urfa dışındaki bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum
CABAL, çok haklısın kac haftadır bende gförüyorum çabalarını ama tık yok demek ki işi güçleri var ne yaparsın.
ama bi toplnasınız onun tadını bi alsanlar bir daha bırakamazlar onlar üzülsün bu güzelliği yaşayamadıkları için.
seni diger md şehirlerine ve toplantılarına tranfsfer etsek?
Tarih: 13.07.2007 - 08:50 Mesaj konusu:
bişeyleri ilk defa oluşturmak kurmak gerçekten zor oluyor.. bikere yoluna girse zaten geriside gelecektir.. arkadaşlarında dediği gibi bencede pes etme.. bi kişi iki kişi toplanın bişeyler yapın.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 13.07.2007 - 09:37 Mesaj konusu:
canını sıkma sen elındne gelenı yapmıssın.Bencede pes etme _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
CABAL, Seni çok iyi anlıyorum kardeşim aynı sorun bizdede vardı ve bazen yine oluyor ama sen böyle devam edersen kaybetmessin ve sonunda çok güzel şeyler kazanırsın..
Bırak sen yine pek umursamadan yapabildiğini yap gelmeyenler kaybetsin..
Zamanı geldiğinde burda sizin gezilerinizin fotolarını gördüğümüzde en başta sonradan gelenlere değil sana teşekkür edilir.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız