Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - urfa mdye teşekkürler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

urfa mdye teşekkürler

urfa mdye teşekkürler
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 08.07.2007 - 16:54    Mesaj konusu: urfa mdye teşekkürler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar o kadar ısrarıma rağmen hiç bir toplantıya gelmek istemeyn arkadaşlarımıza kendi adıma teşekkür ediyorum ve urfa md toplantılarını tamamen iptal ediyorum çünkü 2 haftadır sürekli bahaneler bulunuyo bundan sonra hiç 1 toplantı olmayacak ayrıca beni yanlız bırakmayan toplanmamıza destek veren urfa dışındaki bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 08.07.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhabbetiniz bol olsun CABAL Bravo
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.07.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CABAL, pes etme gardaş hepsi olur sen yılmadan devam et olacaktır bundan emin ol Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.07.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, abım haklı bak gorursunbı ortam olsun her bos vakıtınızde toplantıya kacmak ıstıceksınız Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 08.07.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur sen yılma yeterkii
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıllmak meselesi değil kızdığım taraf her hafta aynı hikayeyi duymam
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 11.07.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takma kafana urfalı. delir gitsin. Delirdim Delirdim Delirdim
Delirdim Delirdim Dans Delirdim
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.07.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
oda olur yeterki sen pes etme
zipircocuk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz bence sabırlı olmalısın gerçi sana da hak veriyorum

Bu gayretin gerçekten cok güzel tebrikler Alkışlıyorum

------------İST-MD--------------
Başa dön
zipircocuk Çevrimdışı zipircocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CABAL, çok haklısın kac haftadır bende gförüyorum çabalarını ama tık yok demek ki işi güçleri var ne yaparsın.
ama bi toplnasınız onun tadını bi alsanlar bir daha bırakamazlar onlar üzülsün bu güzelliği yaşayamadıkları için. Sinirlendim
seni diger md şehirlerine ve toplantılarına tranfsfer etsek? Delirdim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.07.2007 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişeyleri ilk defa oluşturmak kurmak gerçekten zor oluyor.. bikere yoluna girse zaten geriside gelecektir.. arkadaşlarında dediği gibi bencede pes etme.. bi kişi iki kişi toplanın bişeyler yapın..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu pazar tekim gelen gelir gelmeyen gelmez artık
Başa dön
nofear_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yılma kardeş azimle ısrarle devam et Alkışlıyorum
Başa dön
nofear_42 Çevrimdışı nofear_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum canını sıkma sen elındne gelenı yapmıssın.Bencede pes etme Alkışlıyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

CABAL, Seni çok iyi anlıyorum kardeşim aynı sorun bizdede vardı ve bazen yine oluyor ama sen böyle devam edersen kaybetmessin ve sonunda çok güzel şeyler kazanırsın..
Bırak sen yine pek umursamadan yapabildiğini yap gelmeyenler kaybetsin..
Zamanı geldiğinde burda sizin gezilerinizin fotolarını gördüğümüzde en başta sonradan gelenlere değil sana teşekkür edilir.. Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal