Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 08.07.2007 / Kahvaltı ve Atış Talimi Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 08.07.2007 / Kahvaltı ve Atış Talimi Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:04    Mesaj konusu: AnGara MD / 08.07.2007 / Kahvaltı ve Atış Talimi Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar yine bol bol yedik, içtik, gazladık ve sohbet ettik,
Benim için mükemmel bir gündü umarım herkez içinde aynı şekilde geçmiştir.

Sabah kahvaltısı için bize kapılarını açan Yonca Cafe sahipleri, Tüm çalışanları ve Ali abiye (ali_yildiz) çok çok teşekkürler. Bravo

Atış poligonunda sabırla bizlere atış yapmanın inceliklerini öğreten ve dolu silahı sağa sola çevirdiğimizde bile yüzündeki tebessümü hiç eksilmeden uyaran Yiğit abiyede (Yiğitdeğirmenci) sonsuz teşekkür ederim. Bravo

Ve Akşam bizi ofisine davet eden Ziya abiye(leopoldo), Bizi mazotla besleyen ve muheteşem sohbeti için Ziya abinin ortağı Katip abiyede teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyiki varsınız. Bravo

Şimdi gelelim fotolara............ 250 Fotooooooooo

Ekip yavaş yavaş toplanıyor

Erhan ve kız arkadaşı.

Sevgili dedemiz leopoldo(Ziya abi)

Ben ve Ziya abi

ve Yonca Cafe 'ye geldik

Erhan bunların hepsini senmi yiyeceksin.

Bu gördüğüniz kahvaltının hepsi Fatihe ayit olup adam miğde spazmı geçicekti.

Ardacım Oh be alışmışız seni böyle görneye, (ama itiraf etmek lazım takımda yakışıyo ha)

Afiyet olsun dedecim.

yokki sırtımızı dayayacak bi hatun bizde direğe dayanıyoruz Dil çıkarıyorum

Ben ve Baran

Kahvaltıda nelermi vardı? İşte bunlar vardı..

nasıl çekermişim ben be, ama manken yakışıklı kardeşim. Gülümsüyorum
Ardacım bundan sonra senin fotoları ben çekecem.

hyosungfunclub Üyeleri, Bundan sonra hepberaber olmak dileğiyle Bravo

Maskeli dörtler diyecem ama sadece biri maskeli.Kimmi o maskeli? "Mr. X"

Sol Kısım Soldan sağa (Orçun,Fatih, Ahmet, Caner) sağ kızım soldan sağa (Ziya Arda.Can)

Ulen katil gibi çıkmışım Gülümsüyorum

Abi olaya bak ya, bayanlar ve engelliler tuvaletini bir yapmışlar Dil çıkarıyorum (Sadece şakadır yoksa bayanlara saygımız sonsuzdur.)

Ve 2. aktivitemiz olan Atış yapmaya geldik

Yiğit abim herşey için teşekkürler.

Tipe bak çay demle, Bu kimmi tabiki BEN Gülümsüyorum

ilk atış benden, tabi ustamız Yiğit abiden sonra.

Erhannın denemeleri.

Sıra Canda

Ve diğer Can(Jean48)

ARRDA

Bora

Ahmet

Emre

Caner

İşte uçuşan hedeflerimiz.

Artık biraz dinlenme ve serinleme vakti daha çok gidecek yer var.

Yaşlanmışım beeeeee Dil çıkarıyorum

Sponsor olmuyolar valla, reklam ücretimizi isteriz. Gülümsüyorum

Üçüncü gidiş noktamız olan sevgili dedemiz Ziya abinin ofisine geçiyoruz

Ziya abinin yanına uğramadan acıktığımızı farkettik ve ayak üstü tıkınalım dedik. Gülümsüyorum

Bendeki bakışlara bak ya, Ardanın elindekini bile kapacam açlıktan Dil çıkarıyorum

Arda hadi kardeşim oyalanma Ziya abi bekliyor.

Ve Ziya abime kavuştuk Bravo

MD siz yapamıyoruz.

Ziya abimizin ortağı, Katip abi yakında onuda MD li yapacağız.

Bu haftalık bu kadar haftaya görüşmek üzere

En son TayDen tarafından 08.07.2007 - 23:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle kahvaltı için sofistike butik mekanının kapılarını bize açan misafirperver ali_yildiz ' a ve atış klübünde gerekli ekipmanı bize sağlayıp pazar gününü motor kullanmadan geçirmek zorunda kalan Yiğitdeğirmenci abimize teşekkürlerimi borç bilirim. herşey çok güzeldi, çok eğlendik. hatta bu kadar eğlenmeyelim birdaha ben anca yeni geldim kendime. hyosungfunclub den de gelen arkadaşlar sayesinde organizasyonumuz daha bi renklendi. kazasız belasız bol eğlenceli coşkulu bir gün daha geride kaldı. artık yarın mesaiye başlarken aklımız bugünde kalıcaktır eminim.

AnGara MD : eylemlerimiz sürecektir Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son canerdemir79 tarafından 08.07.2007 - 23:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
a_gls
Üye
Üye

Nereden: MANiSA_Demirci KÜTAHYA_Simav

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlık güzel fotolar olmuş..tekrar bakacağım..

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

o pioneer cd kafasının ne işi var orda onu anlayamadım.motoramı takıyosunuz yoksa.motorun birinde ses sistemi gibi bişi gördümde Çok gülüyorum 250 resmi indirmek zor olmadımı arkadaşım ya.sabır işi valla ne diyem.gezi mükemmel olmuş keşke bende bulunsaydım o ortamda dedim valla..
Başa dön
a_gls Çevrimdışı a_gls Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapıcam birdaha yorum yoruldum ben fotolara bakmaktan Çok gülüyorum
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla mükemmel bi gündü çok yorulduk ama değdi

ali abi sağolsun bize mükemmel bi kahvaltı zevki yaşattı

yiğit abi bize bol bol atış dersi verdi bu hafta bizim yüzümüzden motora binemedi

leopoldo ziya dedem sağolsun bizi ağırladı çay kahve ikram etti

en kısa zamanda motor alacak olan katip dedemizde sağolsun bizi mazotladı Delirdim

canerdemir79, ve tayden, de hiç üşenmden bizimle uğrastı

herkese burdan tesekkürlerimi sunarım

harika bi haftayıda mükemmel bi şekilde bitirdik allah nazardan saklasın Bravo
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dopdolu bir gün daha geride kaldı Gülümsüyorum Öncelikle Ali arkadaşımızın misafirperverliği ve izzeti ikramı bizleri ziyadesiyle ihya etti, teşekkürü bir borç bilirim Bravo Akabinde Yiğit in onca iş güç arasında vakit bulduğu, yegane günlerden olan pazar gününü bizlere vakfederek, Atış poligonunda bizlere sağladığı araç gereç ve imkanlar için teşekürlerimi sunarım Alkışlıyorum

Yukarda bahsetdiğim üzere, bu dopdolu günü yürekleriyle dolduran ve dostlukları ile sağlamlaştıran tüm can dostlarıma sevgilerimi iletiyorum. Allah hepinizi nazarlardan kazalardan sakınsın. Sizleri çok seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a_gls, o teyp benim motordaki müzik sisteminin Göz kırpıyorum
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD artık silah eğitimini de aldı, başta jean48 (Can) ve Ahmet olmak üzere bütün el paso takımı artık birer silahşör... herkese duyurulur... aslanlarım benim Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine coştuk, çok güzel eğlendik. Organizasyonları düzenleyenlere, emek harcayanlara, gelenlere, gelemeyenlere, herkeze çok ama çok teşekkürler.

4 teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır...

Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARRDA, abi normal türkceyle yazsana yav Şok oldum Gülümsüyorum

Yigitdegirmenci, abi bu atış iyi oldu vallaa arada bi yapsakiyi olur abi bu işte en çok sen yoruluyosun ama bi çaresini buluruz elbet Gülümsüyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine yorumuna sağlık müdürüm. yine döktürmüşün bravo Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel olmuş kardeşlerim benim harikasınız ama hala uykusu alamamışları görüyorum sanırım akşamdan kalmalar onlar ardaa sana diyorum yalanmı caneer
ana aranızda birini gördüm sanki evet evet bakalım kim o bakalım kendisi ortaya çıkabilecekmi nasılda suskun otururmuş abilerinin yanında Çok gülüyorum
böreklere bittim yav ayıp öle sere serpede gösterilmezki canım yani Dil çıkarıyorum
Allah muhabbetinizi daim etsin dostlarım benim Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, etli ekmekleri götürürken bişey yok demi Sinirlendim

aramızdaki vatandaş işten güçten vakit buldukca aramızda olacak söz verdi Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kızma fatih kardeşim yerim ben seni sen getir benim oyun havalarımı gerisine karışma Çok gülüyorum Bravo
aserdar75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya müdür şimdi aklıma geldi, hani ben dedemin elini öperken yorumuna "Ankara MD yaşlıları ziyarete gitti el öptü." diyecektin Üzgünüm

4 teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır...

Başa dön
aserdar75 Çevrimdışı aserdar75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

</