Evet Arkadaşlar yine bol bol yedik, içtik, gazladık ve sohbet ettik,
Benim için mükemmel bir gündü umarım herkez içinde aynı şekilde geçmiştir.
Sabah kahvaltısı için bize kapılarını açan Yonca Cafe sahipleri, Tüm çalışanları ve Ali abiye (ali_yildiz) çok çok teşekkürler.
Atış poligonunda sabırla bizlere atış yapmanın inceliklerini öğreten ve dolu silahı sağa sola çevirdiğimizde bile yüzündeki tebessümü hiç eksilmeden uyaran Yiğit abiyede (Yiğitdeğirmenci) sonsuz teşekkür ederim.
Ve Akşam bizi ofisine davet eden Ziya abiye(leopoldo), Bizi mazotla besleyen ve muheteşem sohbeti için Ziya abinin ortağı Katip abiyede teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyiki varsınız.
Şimdi gelelim fotolara............ 250 Fotooooooooo
Ekip yavaş yavaş toplanıyor
Erhan ve kız arkadaşı.
Sevgili dedemiz leopoldo(Ziya abi)
Ben ve Ziya abi
ve Yonca Cafe 'ye geldik
Erhan bunların hepsini senmi yiyeceksin.
Bu gördüğüniz kahvaltının hepsi Fatihe ayit olup adam miğde spazmı geçicekti.
Ardacım Oh be alışmışız seni böyle görneye, (ama itiraf etmek lazım takımda yakışıyo ha)
Afiyet olsun dedecim.
yokki sırtımızı dayayacak bi hatun bizde direğe dayanıyoruz
Ben ve Baran
Kahvaltıda nelermi vardı? İşte bunlar vardı..
nasıl çekermişim ben be, ama manken yakışıklı kardeşim.
Ardacım bundan sonra senin fotoları ben çekecem.
hyosungfunclub Üyeleri, Bundan sonra hepberaber olmak dileğiyle
Maskeli dörtler diyecem ama sadece biri maskeli.Kimmi o maskeli? "Mr. X"
Sol Kısım Soldan sağa (Orçun,Fatih, Ahmet, Caner) sağ kızım soldan sağa (Ziya Arda.Can)
Ulen katil gibi çıkmışım
Abi olaya bak ya, bayanlar ve engelliler tuvaletini bir yapmışlar (Sadece şakadır yoksa bayanlara saygımız sonsuzdur.)
Ve 2. aktivitemiz olan Atış yapmaya geldik
Yiğit abim herşey için teşekkürler.
Tipe bak çay demle, Bu kimmi tabiki BEN
ilk atış benden, tabi ustamız Yiğit abiden sonra.
Erhannın denemeleri.
Sıra Canda
Ve diğer Can(Jean48)
ARRDA
Bora
Ahmet
Emre
Caner
İşte uçuşan hedeflerimiz.
Artık biraz dinlenme ve serinleme vakti daha çok gidecek yer var.
Yaşlanmışım beeeeee
Sponsor olmuyolar valla, reklam ücretimizi isteriz.
Üçüncü gidiş noktamız olan sevgili dedemiz Ziya abinin ofisine geçiyoruz
Ziya abinin yanına uğramadan acıktığımızı farkettik ve ayak üstü tıkınalım dedik.
Bendeki bakışlara bak ya, Ardanın elindekini bile kapacam açlıktan
Arda hadi kardeşim oyalanma Ziya abi bekliyor.
Ve Ziya abime kavuştuk
MD siz yapamıyoruz.
Ziya abimizin ortağı, Katip abi yakında onuda MD li yapacağız.
Bu haftalık bu kadar haftaya görüşmek üzere
En son TayDen tarafından 08.07.2007 - 23:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 08.07.2007 - 23:05 Mesaj konusu:
öncelikle kahvaltı için sofistike butik mekanının kapılarını bize açan misafirperver ali_yildiz ' a ve atış klübünde gerekli ekipmanı bize sağlayıp pazar gününü motor kullanmadan geçirmek zorunda kalan Yiğitdeğirmenci abimize teşekkürlerimi borç bilirim. herşey çok güzeldi, çok eğlendik. hatta bu kadar eğlenmeyelim birdaha ben anca yeni geldim kendime. hyosungfunclub den de gelen arkadaşlar sayesinde organizasyonumuz daha bi renklendi. kazasız belasız bol eğlenceli coşkulu bir gün daha geride kaldı. artık yarın mesaiye başlarken aklımız bugünde kalıcaktır eminim.
AnGara MD : eylemlerimiz sürecektir
En son canerdemir79 tarafından 08.07.2007 - 23:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
elinize sağlık güzel fotolar olmuş..tekrar bakacağım..
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
o pioneer cd kafasının ne işi var orda onu anlayamadım.motoramı takıyosunuz yoksa.motorun birinde ses sistemi gibi bişi gördümde 250 resmi indirmek zor olmadımı arkadaşım ya.sabır işi valla ne diyem.gezi mükemmel olmuş keşke bende bulunsaydım o ortamda dedim valla..
Tarih: 08.07.2007 - 23:50 Mesaj konusu:
Dopdolu bir gün daha geride kaldı Öncelikle Ali arkadaşımızın misafirperverliği ve izzeti ikramı bizleri ziyadesiyle ihya etti, teşekkürü bir borç bilirim Akabinde Yiğit in onca iş güç arasında vakit bulduğu, yegane günlerden olan pazar gününü bizlere vakfederek, Atış poligonunda bizlere sağladığı araç gereç ve imkanlar için teşekürlerimi sunarım
Yukarda bahsetdiğim üzere, bu dopdolu günü yürekleriyle dolduran ve dostlukları ile sağlamlaştıran tüm can dostlarıma sevgilerimi iletiyorum. Allah hepinizi nazarlardan kazalardan sakınsın. Sizleri çok seviyorum _________________ 06 CBR 600 RR
ORANGE EDİTİON
Ankara MD artık silah eğitimini de aldı, başta jean48 (Can) ve Ahmet olmak üzere bütün el paso takımı artık birer silahşör... herkese duyurulur... aslanlarım benim
Yine coştuk, çok güzel eğlendik. Organizasyonları düzenleyenlere, emek harcayanlara, gelenlere, gelemeyenlere, herkeze çok ama çok teşekkürler. _________________
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2519 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 09.07.2007 - 00:11 Mesaj konusu:
ARRDA, abi normal türkceyle yazsana yav
Yigitdegirmenci, abi bu atış iyi oldu vallaa arada bi yapsakiyi olur abi bu işte en çok sen yoruluyosun ama bi çaresini buluruz elbet _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.07.2007 - 00:16 Mesaj konusu:
Gerçekten çok güzel olmuş kardeşlerim benim harikasınız ama hala uykusu alamamışları görüyorum sanırım akşamdan kalmalar onlar ardaa sana diyorum yalanmı caneer
ana aranızda birini gördüm sanki evet evet bakalım kim o bakalım kendisi ortaya çıkabilecekmi nasılda suskun otururmuş abilerinin yanında
böreklere bittim yav ayıp öle sere serpede gösterilmezki canım yani
Allah muhabbetinizi daim etsin dostlarım benim _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.07.2007 - 00:25 Mesaj konusu:
cadde_seytani06, kızma fatih kardeşim yerim ben seni sen getir benim oyun havalarımı gerisine karışma _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız