Allah muhabbetinizi bozmasın, güzel geçmiş. Yanlız karpuz peynire de bittim. Gece körü nereden bulsam ki?
Şu işin patentini mi telif hakkını mı neyi ise onu alalım arkadaşlar, dünya üzerinde böyle bir tad yok.
_________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 08.07.2007 - 22:25 Mesaj konusu:
tekyildizmotor, Mükemmel kardeşim süper olmuş freewing, de dediği gibi Allah muhabbetinizi bozmasın
Ben de istiyorum karpuz peynir canım çekti haberin olsun _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Evet süper eğlendik fotolar biraz kötümü çıkmış ne ? kusura bakmayın bu kadar çekebildim
Gelen herkese çok teşekkür ederiz özellikle istanbuldan gelen abilerimize ve dier yeni gelen abilerimize çok teşekkür ederim..
Samet fotolar baya bi eksik 50 foto daha olması lazım en azından o kadar uğraştım insan hepsini koyardı..
Neyse eline sağlık kardeşimm..
Bundan sonraki buluşmalarda size iyi eğlenceler muhabbetiniz ve dostluğunuz daim olsun...
Allah herkesin gönlüne göre versin _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 08.07.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
pazar gününü boş geçiren olmamış maşallah heryerden fotolar var. ellerinize sağlık güzel eğlenmişe benziyorsunuz. valla benim de karpuz peynire içim gitti. _________________ no past no future
Ben dedim size karpuz peynir fotolarını çekeyim die..
Milletin nasılda içi gitmiş baksanıza...
Ama sahiden benim yine canım çekti yaw şimdi
Yeminlen motorlardan daha güzel duruyolar resimde.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
tekyildizmotor, samet o kaskına yaptığım deişiklik resmi nerde yau koysana onuda millet sanat görsün.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
iyi gezmişsiniz alla.resimler için sağol.canımda karpuz ve peynir çekti yavv....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
leyn olum sitede ilk defa isimle yasdınız kınadım seni samet öğrenemedin gitti sewenone lem bidaha olmasın millete resil oluos isism verme millet ac sanıo sonra bidem evini bise actın için comcok tesekkür sana
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
Bidde bana cok yiyo dionus ya öle karpuz yenmesmi bi karpusdur aldı basını gidio ama haftaya karpuz partisi bence