Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD aqua fantasi eyLEncesi FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD aqua fantasi eyLEncesi FOTOLARI

İZMİR MD aqua fantasi eyLEncesi FOTOLARI
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:33    Mesaj konusu: İZMİR MD aqua fantasi eyLEncesi FOTOLARI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabah sabah dayanamadım uyku tutmadı saati 9 edemedim.CIKTIm fırından birşeyler alıp melez deltasına gittim şehrin içinde cok gzl bi yer hafif bi kahvaltı yaptım Gülümsüyorum

ördek dövüşü izledim biraz Dil çıkarıyorum su kavgası yapıyorlar Gülümsüyorum

neyse burdan saat 8,30 gibi ayrıldım. DAha sonra gündoğdu meydanına doğru yola cıktım.Ancak gecmememiz için bir cok barikat wardı sayın(!) ERdoğan geliyormuş o yüzden üstü düzey güvenlik önlemleri! neyse saat daha 9 olduğu için hiç kimseyi bulamadım biraz gezindim alsancakta.Karşıdan bir cbr geliyor baktım sırtında canta var bu bizden kesin dedim durdurdum tanıştık cok iyi birisiymiş.İsmi polat , neyse polat abi kahwaltı yapmamış beni SEBO ya corba içmeye cağirdi ( 2. kahvaltımı yaptım Gülümsüyorum ) . Corbayıda içtikten sonra md LİLER tek tek gelmeye başladı ve yola cıktık.

ilk durağimiz ortaklarda bi kahvaltı bahçesi

dikkatinizi cekerim burdada kahvaltı ypaıyorum Gülümsüyorum 3. kahvaltım Gülümsüyorum

kritik yapıyorLAR Gülümsüyorum

KAriZMa Dil çıkarıyorum

benDEniz Delirdim

bu iş aLIn yazımız diyor BAŞkan Gülümsüyorum

KaLiteLi insan özgür abim o bir 600F ci Bravo kendisi ayrıca kuşadasında olup bize ev sahipliği yaptı OK

sizce bu tabaktakileri kim mideye indirdi ? Gülümsüyorum anket sorumuz Dil çıkarıyorum

topLU bir foto aLALım!!!

ne kadar da güzel gülmüş poLAt abi Gülümsüyorum

küçük at şu lokmaları biraz haLiL ABİ Dil çıkarıyorum

iyiki kahvaltı yapında gelin dendi yoksa masayıda yiyecektik Gülümsüyorum

Md KIzLarı... Şok oldum 2 tanecik ama Üzgünüm

adama bi yemek yedirmediniz Dil çıkarıyorum

saLdırrr saLDIRR SON DOMateS OOOOO!'!!!!!

savaş abi anlatıyor biz dinLiyoruz. KLubümüzün LİsansLI sporcusu Alkışlıyorum Delirdim

ne cimri bu aqua ya bu yazıyı 1 sene sakLAmışLAR Gülümsüyorum gecen seneki afiş seneyede aynısını koyarlarsa ayıp ederler ama Dil çıkarıyorum

sonundaaa kahvaltıyıda yaptık geldik aquaya giriş yapacağiz...

motorLARıda havuz başINA aLdık ben aslında motorLA kayacaktım ama koLLukLARInı ewde unutmuşuz su kenarında oynadı bizimki ne yapalım bir dahakine Dil çıkarıyorum

eyLENCE moduna geçtik...

HERKEz şortunu giydimi? herkez yanındakini kontrol etsin Dil çıkarıyorum

abi kazak terletmiyormu Dil çıkarıyorum he he

kaç kızın kaLbiNİ caLdı Şu md LİLER Delirdim

way wayy kalabalığa bakkk

HALiL başkanda hazIrrr

hayırrr durrr hopppp nereye götürüyorsun başkanı bırak kızım taşıyamassın dur beLini inciltçen götürdü bile....
Delirdim

başkanım verr biii öpücük Dil çıkarıyorum

ibo abi Ve savaş abi HEHE

ben ve İBo abi

md için tüm çimlik alan rezerve edilmişşş otlamayamı geldikkk yaaaa Delirdim

bize yeriniz rezerve diiyinnce bizde havuz başı falan sandık yaa Gülümsüyorum herkez yorumda

neyse yerleşelim bari yapacak bişi yok

[URL='http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=163968DSC05235.JPG'][/URL]

savaş abi kaslı vucudu kızları cezbetmesin diye mavi tşörtü havuzda bile cıkarmadı Dil çıkarıyorum

sıyır tşörtü sıyır evladım sıyır Çok gülüyorum

birz dinlenelim de sonra kayarız Çok gülüyorum

poLATT ABİ dur abi altı üstü havuza girecez ne bu güreş tutmuyacağiz gaza geLme Dil çıkarıyorum

en büyük kaydırağin kritiği yapılıyor Gülümsüyorum

ön planda hAKAn başkan arka foNDa özGür ABİ he he

kimse beni cekmiyor bari kendi kendimi cekeyim he he

parlat parlat nereye baktığın belli olmasın senn Çok gülüyorum

HEYTTT yokmu rakippp???

cıkmadı rakip biz bize oynıyalım bari

savaş abi dur abi dur abi dur ucacaksın Gülümsüyorum ne zıplayış o öyle Dil çıkarıyorum

BAŞKANım top mu geLdi 2,80 uzanmışsın Gülümsüyorum

md bara cıkarma yaptı Gülümsüyorum ama bi dakka havuuzn ortasında hele hele barda sen nerden buldun ibo abi o dondurmayı Gülümsüyorum

ohh keyfe bak he he

yedik içtik yüzdük artık dönme zamanı....

COK ŞAHANE bir gündü SAVAŞ abiye cok tşk ederim motorum arıza yaptı ilgilendi , geride kaldım arkamı koladı TŞK ederim SAVAŞ abi herşey için.

günün en zevkli yeri CADI kazanıydı Gülümsüyorum " durr duurrr adam war aşağıda" Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ne güldük yaa " bırak bırakk birşey olmaz" " heyecan yapmaaa "

günün tek KÖTÜ YERİ YANDIM CAVUŞTU SAKIN ORDA BİRŞEY YEMEĞİN TAM BİR REZALETT Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
belifeless
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zamanki gibi çok güzel eğlenmiş izmir md
süpersniz yaa
Başa dön
belifeless Çevrimdışı belifeless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 08.07.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooooooh ne güzel eğlenmişsiniz tşk paylaşımın için OK
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoların üzerinde carpı cıkıor sebep nedır acaba? ?
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, süper resimler eline koluna sağlık tebrik ederim çok güzel bi organizasyon olmuş.. Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimleri neden göremiyorum ?
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldukça eğlenceli bir gün olduğu halinizden belli oluyor. ellerine emeğine sağlık Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 09.07.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize sağlık güzel eğlenmişsiniz Çok gülüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 09.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraflarda da görüldüğü gibi belliki çok güzel bi etkinlik olmuş. Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu arada bende işimizden dolayı pazar günü İzmir'deydim.artık işlerimiz bitti dönecektik derken akşam saat 20:00 ve ya 20:30 sıralarında tam ışıkkent çıkışında sizleri gördüm.özelliklede başkanımız Hakan DİNÇERİ kask ve montundan tanıdım,kırmızı kırmızı Delirdim Delirdim içim kıpır kıpır oldu sizleri görünce Dans Dans
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.07.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md nin güzel bir gezisi daha gerçekleşmiş ne diyelim daha nice güzel gezilere işallah....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 09.07.2007 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onur Resimle Süper Ellerine Sağlık Walla.. YHa Şu Halil Abinin Telefon Görüşmeleri Nedir Her Etkinlikte En az 1 Kerede Olsa Telefonla Poz Veriyor... Delirdim Çok gülüyorum
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tobesh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.07.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yoktur abicim böyle adamlar, böyle eğlence yaa..Süpersiniz süpeerrrr Delirdim
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 09.07.2007 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beter_7, bazılarında cıkmış bazılarında cıkmamış fotolar garip ? society, tşk ederim
befehl_1912, tşk ederim , halil abi sitenin oparatörü oldu Gülümsüyorum
tobesh, yok tabi bizden başka Delirdim
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 09.07.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur fotolar çok süper olmuş eline gözüne sağlık.
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 09.07.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyfinize diyecek yok,Allah bozmasın. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal