sabah sabah dayanamadım uyku tutmadı saati 9 edemedim.CIKTIm fırından birşeyler alıp melez deltasına gittim şehrin içinde cok gzl bi yer hafif bi kahvaltı yaptım
ördek dövüşü izledim biraz su kavgası yapıyorlar
neyse burdan saat 8,30 gibi ayrıldım. DAha sonra gündoğdu meydanına doğru yola cıktım.Ancak gecmememiz için bir cok barikat wardı sayın(!) ERdoğan geliyormuş o yüzden üstü düzey güvenlik önlemleri! neyse saat daha 9 olduğu için hiç kimseyi bulamadım biraz gezindim alsancakta.Karşıdan bir cbr geliyor baktım sırtında canta var bu bizden kesin dedim durdurdum tanıştık cok iyi birisiymiş.İsmi polat , neyse polat abi kahwaltı yapmamış beni SEBO ya corba içmeye cağirdi ( 2. kahvaltımı yaptım ) . Corbayıda içtikten sonra md LİLER tek tek gelmeye başladı ve yola cıktık.
yamaha_onur, süper resimler eline koluna sağlık tebrik ederim çok güzel bi organizasyon olmuş.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 09.07.2007 - 01:04 Mesaj konusu:
fotoğraflarda da görüldüğü gibi belliki çok güzel bi etkinlik olmuş. bu arada bende işimizden dolayı pazar günü İzmir'deydim.artık işlerimiz bitti dönecektik derken akşam saat 20:00 ve ya 20:30 sıralarında tam ışıkkent çıkışında sizleri gördüm.özelliklede başkanımız Hakan DİNÇERİ kask ve montundan tanıdım,kırmızı kırmızı içim kıpır kıpır oldu sizleri görünce
md nin güzel bir gezisi daha gerçekleşmiş ne diyelim daha nice güzel gezilere işallah.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 09.07.2007 - 01:40 Mesaj konusu:
Onur Resimle Süper Ellerine Sağlık Walla.. YHa Şu Halil Abinin Telefon Görüşmeleri Nedir Her Etkinlikte En az 1 Kerede Olsa Telefonla Poz Veriyor... _________________ Emir ÖBGE İzmir/Karşıyaka KAF KAF DELİSİ
Tarih: 09.07.2007 - 01:41 Mesaj konusu:
Yoktur abicim böyle adamlar, böyle eğlence yaa..Süpersiniz süpeerrrr _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
Tarih: 09.07.2007 - 07:50 Mesaj konusu:
beter_7, bazılarında cıkmış bazılarında cıkmamış fotolar garip society, tşk ederim
befehl_1912, tşk ederim , halil abi sitenin oparatörü oldu tobesh, yok tabi bizden başka _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız