Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Skyteam Cross tavsiye edilir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Skyteam Cross tavsiye edilir mi?

Skyteam Cross tavsiye edilir mi?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.07.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Skyteam Cross tavsiye edilir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu skyteam'lerin cross'ları hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz yardımcı olabilir mi bu motorlar nasıldır,neyi iyi neyi kötüdür alınır mı satılır mı??

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulek,
benim bildiğim cross motosikletler ağır ve zor şartlarda yol alabilmek için yapılmıştır. skyteam bu şartlara ne kadar dayanır sen düşün Göz kırpıyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sokmeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 10.07.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yaklaşık 3 aydır skyteam kullanıyorum. adanadaki kros parkurunda kullanıyorum ve gayette memnunum. yani başlangıç için performansı çok iyi. sadece karburatörünü değiştirmeni tavsiye ederim. tek sorun karbüratörde. ben karbüratörü değişmiş halde aldım.
onun dışında söylicm ben bu aletle kros parkurunda her türlü hareketi denedim. gerçekten süper haz alıyosun. daha önce chopper kullanıyodum ama herhalde artık cross'tan başkasını düşünmem. havada uçmanın tırmanmanın zevkini hiç bir motor vermiyor.
bir tavsiye daha bence direksiyonuda değiştir. maliyeti ucuz ama eğer ciddi anlamda kros yapmayı düşünüyosan orta demir destekli direksiyon taktır. diğer direksiyonlar hafif bi düşüşte eğilebilir. yanlız en önemlisi unuttum sanırım. sakın korumaların olmadan çıkma. sağlam bir kask laser öneririm. iyi bir cross bot ve sırt koruması olmadan çıkma lütfen. başka sorun olursa msn adress: gokhansokmen21@hotmail.com ..
Başa dön
sokmeen Çevrimdışı sokmeen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulek
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkür ederim arkadaslar,kendim için değil çok yakın bi arkadasım için bakıyoruz onun ilk motoru olucak,ben racing biniyorum fakat o kadar baktım ki şu crosslara benimde canım istiyo şimdi Gülümsüyorum Sıfır Hyosung mu alsak,Sıfır Skyteam mi alsak yoksa ikinci el bi Yamaha filan mı alsak işin içinden çıkamadık..Bu arada Gökhan adananın ne tarafındasın,bende ankarada yaşıyorum ama adanalıyım..
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 11.07.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben turgut özalda oturuyorum. doğal park yanında. ya senin racing tutkuna sayg duyuyorum ama racingte adreanalin sadece hızla kısıtlı gibi. yani keşfedilecek tek şey daha çok hız. ama cross daha farklı sürekli yeni yerler keşfediyosun ve doğayla daha bi iç içe.. chopper kullandığımda ilk başta çok heyecan veriyodu ama sonradan azaldı hep heyecan. yani grafik ağaıya doğru ama crossta heyecan hep artıyor. birde toroslarda o kadar çok çıkılacak tepe varkii...onun dışında adana için yapılan cross parkuruda fena değil ayrıca dilberlerin arka tarafı doğal cross parkuru gibi .. bir sürü tümsek kaya tepelikler var... sağlam patikalar var... ben skyteamde denemek istedim.. eylülde kawasaki ya d a honda düşünüyorum... ya 600 lük ya da 400 lük bir makina ... off be sabah sabah yine canımda çekti ama bu sıcaktada olmazkiiii Üzgünüm
Başa dön
sokmeen Çevrimdışı sokmeen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulek
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanıyo dimi adana şimdi Gülümsüyorum
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.07.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vitrin'e taşıdım.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim arkadaşımda var motovirüs sitesinin moderatörlerinden biz ne zaman biyere gitsek o hep elinde japon yapıştırıcısı alet edevatla gezer küfür eder dururdu..Ben pek anlamam o motordan binmedim ama o hiç tavsiye etmezdi..ulaş ona bi sor istersen..mertmertmert nicki
gulek
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederimPaRiS-Zx10R, zaten vazgeçtik ondan,Yamaha alıcak arkadaşım..3-5 kuruş fazla verip kalitelisini almayı mantıklı buldu..Gülümsüyorum
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 13.07.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sokmeen, gökahnım gerçekten süper açıklamışsın arkadaşımıza bu arada etiketide yapmışsın turgut özal diye Delirdim bende baraj yolunda oturuyorum racing yatağı desek yeridir dimi Delirdim Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal