Arkadaşlar bu skyteam'lerin cross'ları hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz yardımcı olabilir mi bu motorlar nasıldır,neyi iyi neyi kötüdür alınır mı satılır mı?? _________________
gulek,
benim bildiğim cross motosikletler ağır ve zor şartlarda yol alabilmek için yapılmıştır. skyteam bu şartlara ne kadar dayanır sen düşün _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Ben yaklaşık 3 aydır skyteam kullanıyorum. adanadaki kros parkurunda kullanıyorum ve gayette memnunum. yani başlangıç için performansı çok iyi. sadece karburatörünü değiştirmeni tavsiye ederim. tek sorun karbüratörde. ben karbüratörü değişmiş halde aldım.
onun dışında söylicm ben bu aletle kros parkurunda her türlü hareketi denedim. gerçekten süper haz alıyosun. daha önce chopper kullanıyodum ama herhalde artık cross'tan başkasını düşünmem. havada uçmanın tırmanmanın zevkini hiç bir motor vermiyor.
bir tavsiye daha bence direksiyonuda değiştir. maliyeti ucuz ama eğer ciddi anlamda kros yapmayı düşünüyosan orta demir destekli direksiyon taktır. diğer direksiyonlar hafif bi düşüşte eğilebilir. yanlız en önemlisi unuttum sanırım. sakın korumaların olmadan çıkma. sağlam bir kask laser öneririm. iyi bir cross bot ve sırt koruması olmadan çıkma lütfen. başka sorun olursa msn adress: gokhansokmen21@hotmail.com ..
tesekkür ederim arkadaslar,kendim için değil çok yakın bi arkadasım için bakıyoruz onun ilk motoru olucak,ben racing biniyorum fakat o kadar baktım ki şu crosslara benimde canım istiyo şimdi Sıfır Hyosung mu alsak,Sıfır Skyteam mi alsak yoksa ikinci el bi Yamaha filan mı alsak işin içinden çıkamadık..Bu arada Gökhan adananın ne tarafındasın,bende ankarada yaşıyorum ama adanalıyım.. _________________
ben turgut özalda oturuyorum. doğal park yanında. ya senin racing tutkuna sayg duyuyorum ama racingte adreanalin sadece hızla kısıtlı gibi. yani keşfedilecek tek şey daha çok hız. ama cross daha farklı sürekli yeni yerler keşfediyosun ve doğayla daha bi iç içe.. chopper kullandığımda ilk başta çok heyecan veriyodu ama sonradan azaldı hep heyecan. yani grafik ağaıya doğru ama crossta heyecan hep artıyor. birde toroslarda o kadar çok çıkılacak tepe varkii...onun dışında adana için yapılan cross parkuruda fena değil ayrıca dilberlerin arka tarafı doğal cross parkuru gibi .. bir sürü tümsek kaya tepelikler var... sağlam patikalar var... ben skyteamde denemek istedim.. eylülde kawasaki ya d a honda düşünüyorum... ya 600 lük ya da 400 lük bir makina ... off be sabah sabah yine canımda çekti ama bu sıcaktada olmazkiiii
Tarih: 13.07.2007 - 09:09 Mesaj konusu:
Benim arkadaşımda var motovirüs sitesinin moderatörlerinden biz ne zaman biyere gitsek o hep elinde japon yapıştırıcısı alet edevatla gezer küfür eder dururdu..Ben pek anlamam o motordan binmedim ama o hiç tavsiye etmezdi..ulaş ona bi sor istersen..mertmertmert nicki _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
sokmeen, gökahnım gerçekten süper açıklamışsın arkadaşımıza bu arada etiketide yapmışsın turgut özal diye bende baraj yolunda oturuyorum racing yatağı desek yeridir dimi _________________ SONAX CAR CARE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız