Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 Temmuz-Hazarfende 4.ayak Motokros ve Şakir'e destek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 Temmuz-Hazarfende 4.ayak Motokros ve Şakir'e destek

15 Temmuz-Hazarfende 4.ayak Motokros ve Şakir'e destek

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 11.07.2007 - 11:02    Mesaj konusu: 15 Temmuz-Hazarfende 4.ayak Motokros ve Şakir'e destek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 Temmuz Pazar günü Hazerfen Havaalanın'da yapılacak olan 4. ayak Motokros yarışlarında start alacak olan Şakir Şenkalaycı'ya destek olmak üzere bu hafta Hazerfen'e gidiyoruz. Biz, bir kaç arkadaş 14'ü cumartesi akşam üstü orada olacağız ve kamp kuracağız. Ertesi sabah da yarıları izleyip Şakir'e destek olacağız. Eğer kamp yapmak için bir gün önceden gelmek isteyenler varsa, çadır yeri ayarlayabilmemiz için bize mutlaka cuma gününe kadar bilgi vermesi gerekmektedir. Yarışlar pazar günü sabah 10.0'da başlayacak ve akşam 18.00'e kadar sürecektir. Cumartesi günü bizimle birlikte kamp yapmak isteyenler olursa, belli bir noktadan toplu sürüş organize edebiliriz. Pazar günü gidiş ise tamamen bireysel olarak gerçekleşecektir.

Kamp yapacaklar için
Tarih : 14 temmuz 2007 - Cumartesi
Yer : Hazerfen Havaalanı
Saat : Akşam üstü (Gelecek olanlara göre buluşma ayarlanacaktır)

Kamp yapmayacaklar için
Tarih : 15 temmuz 2007 - Pazar
Yer : Hazerfen Havaalanı
Saat : 10.00 - 18.00 arası

Detaylı bilgi almak isteyen olursa : 532-363 01 05'den bana ulaşabilirler
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 11.07.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilen birisi adresi tarif edebilir mi acaba ? ? ? Ben daha önce hiç gitmedim, gerçekten İstemiyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, Onur sana yol tarif eder Dil çıkarıyorum
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.07.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keske bızde gelebılsek Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizimle kamp yapanlar bilir, tadı bir başkadır Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum hadi bekliyoruz Bravo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tanerpekoz
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar bende cok gelmek isterdim ama malesef gelemicem umarim şakir kardeşimiz bu sefer bi terslikle karşilaşmaz yine eskisi gibi basarileriyla başı ceker. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

evet bilirim muhabdet cok güzel gecer ama beni bu seferlik affedin Bravo Bravo Bravo
Başa dön
tanerpekoz Çevrimdışı tanerpekoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanerpekoz, cık cık cık hiç yakıştıramadım sana Çok gülüyorum Öfkeliyim Çok gülüyorum Öfkeliyim
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 13.07.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yolu kimse tarif etmedi, ben gelmiyorum Üzgünüm
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro demiş ki:
Yolu kimse tarif etmedi, ben gelmiyorum Üzgünüm

hade len beraber gidices olm alla alla Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 13.07.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ablam yanınızda olamasamda ŞAKİRe destek için (HeLiCoPTeRMaN, den öğrendim) RUHEN yanınızdayım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa456, sen de yanımızda ol Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal