Tarih: 11.07.2007 - 11:02 Mesaj konusu: 15 Temmuz-Hazarfende 4.ayak Motokros ve Şakir'e destek
15 Temmuz Pazar günü Hazerfen Havaalanın'da yapılacak olan 4. ayak Motokros yarışlarında start alacak olan Şakir Şenkalaycı'ya destek olmak üzere bu hafta Hazerfen'e gidiyoruz. Biz, bir kaç arkadaş 14'ü cumartesi akşam üstü orada olacağız ve kamp kuracağız. Ertesi sabah da yarıları izleyip Şakir'e destek olacağız. Eğer kamp yapmak için bir gün önceden gelmek isteyenler varsa, çadır yeri ayarlayabilmemiz için bize mutlaka cuma gününe kadar bilgi vermesi gerekmektedir. Yarışlar pazar günü sabah 10.0'da başlayacak ve akşam 18.00'e kadar sürecektir. Cumartesi günü bizimle birlikte kamp yapmak isteyenler olursa, belli bir noktadan toplu sürüş organize edebiliriz. Pazar günü gidiş ise tamamen bireysel olarak gerçekleşecektir.
Kamp yapacaklar için
Tarih : 14 temmuz 2007 - Cumartesi
Yer : Hazerfen Havaalanı
Saat : Akşam üstü (Gelecek olanlara göre buluşma ayarlanacaktır)
Kamp yapmayacaklar için
Tarih : 15 temmuz 2007 - Pazar
Yer : Hazerfen Havaalanı
Saat : 10.00 - 18.00 arası
Detaylı bilgi almak isteyen olursa : 532-363 01 05'den bana ulaşabilirler
merhaba arkadaşlar bende cok gelmek isterdim ama malesef gelemicem umarim şakir kardeşimiz bu sefer bi terslikle karşilaşmaz yine eskisi gibi basarileriyla başı ceker.
evet bilirim muhabdet cok güzel gecer ama beni bu seferlik affedin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız