Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 11.07.2007 - 19:51 Mesaj konusu: SU AN SITEMIZI ZIYARET EDEN MISAFIRLERIMIZIN DIKKATINE..!!
sımdı dıkkatımı cektıde su an tam 942 zıyaretcı sıtemızı gezıyor..merakımı bagıslayın ama bız sızınlede sohbet edıp,yazısıp,sevınclerı ve huzunlerı paylasmak ıstıyoruz..motorsıklet ıle ılgılı dogru yerde oldugunuzdan emın olabılırsınız..turkıyenın en buyuk motorsıklet aılesınde gezınmektesınız..sızlerden uye olup aramıza katılıp bızı onurlandırmanızı rıca edıyorum.bır ınsan bır dost dıyerek sızlerıde aramızda gormekten mutluluk duyacagız.. _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.07.2007 - 20:10 Mesaj konusu:
Mumlarıda ben getiriyorum.. Haydi buyrun arkadaşlar şimdi girebilirsiniz içeriye üye olan arkadaşlarımız tanışalıma mesajlar atsınki bizlerde hoşeldin deyim mesaj sayılarımzıı çoğaltalım olmamı _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Uzaktan bakarak ne kadar büyük bir aileyi seyrettiğinizin farkındamısın¿Biz sizlerinde bu aile içinde olmasını istiyoruz.Tahmin ediyorum aklınızda "yabancılık çeker miyim,bemi kabul ederler mi ¿ "diye düşünmeyin.Bu bizim için sadece bir web sitesi değil BÜYÜK bir AİLE ve bu büyük ailede herkese yeticek kadar SEVGİ ve SAYGI var.
Eee neyi bekliyorsunuz üye olmak çok kolay ve ÜCRETSİZ...
Ben şimdiden HOŞGELDİNİZ diyorum...! _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız