Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SU AN SITEMIZI ZIYARET EDEN MISAFIRLERIMIZIN DIKKATINE..!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SU AN SITEMIZI ZIYARET EDEN MISAFIRLERIMIZIN DIKKATINE..!!

SU AN SITEMIZI ZIYARET EDEN MISAFIRLERIMIZIN DIKKATINE..!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.07.2007 - 19:51    Mesaj konusu: SU AN SITEMIZI ZIYARET EDEN MISAFIRLERIMIZIN DIKKATINE..!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdı dıkkatımı cektıde su an tam 942 zıyaretcı sıtemızı gezıyor..merakımı bagıslayın ama bız sızınlede sohbet edıp,yazısıp,sevınclerı ve huzunlerı paylasmak ıstıyoruz..motorsıklet ıle ılgılı dogru yerde oldugunuzdan emın olabılırsınız..turkıyenın en buyuk motorsıklet aılesınde gezınmektesınız..sızlerden uye olup aramıza katılıp bızı onurlandırmanızı rıca edıyorum.bır ınsan bır dost dıyerek sızlerıde aramızda gormekten mutluluk duyacagız..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 11.07.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 arkadaşıma kesinlikle katılıyorum Alkışlıyorum motordelisi.com a davetlisiniz...............

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.07.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onur beyin söylediklerine katılıyorum. ve Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum lıyorum. Çok gülüyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben depodayım kırmızı halıyı bulup geliyorum. Gülümsüyorum

İşte buldum. Buyrun efendim buradan alalım sizleri Göz kırpıyorum

En son freewing tarafından 11.07.2007 - 20:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mumlarıda ben getiriyorum.. Haydi buyrun arkadaşlar şimdi girebilirsiniz içeriye üye olan arkadaşlarımız tanışalıma mesajlar atsınki bizlerde hoşeldin deyim mesaj sayılarımzıı çoğaltalım olmamı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili site ziyaretçilerimiz,

Uzaktan bakarak ne kadar büyük bir aileyi seyrettiğinizin farkındamısın¿Biz sizlerinde bu aile içinde olmasını istiyoruz.Tahmin ediyorum aklınızda "yabancılık çeker miyim,bemi kabul ederler mi ¿ "diye düşünmeyin.Bu bizim için sadece bir web sitesi değil BÜYÜK bir AİLE ve bu büyük ailede herkese yeticek kadar SEVGİ ve SAYGI var.

Eee neyi bekliyorsunuz üye olmak çok kolay ve ÜCRETSİZ...

Ben şimdiden HOŞGELDİNİZ diyorum...!
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gel vatandaş geeeeel.. Delirdim Delirdim Sitenin delisi burdaaaaa Delirdim Delirdim
Akşam oldu böle olduuuu.. Delirdim Delirdim Geeeeeeeeeeeeeeeel Delirdim

Tamam sesim kısılacak anladım ben onu Çok gülüyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, Ne güzel bir konuya değinmişsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kaynaşın bizimle Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende merhaba diyim..

Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayvalar koklaya koklaya,İnsanlar koklaşa koklaşa,Deliler yorumlaşa yorumlaşa anlaşırmış.. Çok gülüyorum

Hadi yeni üyelerimiz ilk yorumlarınız buraya yazın.. Bravo
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelmeye başlayanlar Gülümsüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, Alkışlıyorum

freewing, Sahene bir resim koymussun dostum Çok gülüyorum

Yoksa bu kadar ziyaretci Dun aksam Izmirde Erbili karsilimiyanlarmi yoksa Istanbul cayirde bekliyenler olabilirmi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ziyaretciler, buyrun uye olun Alkışlıyorum

En son gixxa tarafından 11.07.2007 - 20:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son üyemiz volkan0039 dır.
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.07.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, kızgın kumlardan, serin sulara avatar coşkusu yaşıyorsun Çok gülüyorum

gixxa, Türkçe konusunda ilerleme görüyorum. Kanguru diyarı Avustralya'ya selamlar Bravo Bu akşam virac yapalım mı? Çok gülüyorum

Başa dön
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 11.07.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarımız çok doğru söylüyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Sonraki
1. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal