Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru
Sayfa 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ilkker
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.07.2007 - 23:22    Mesaj konusu: 600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm kawa fiyat olarak 2 bin civarında daha yüksek bugun inceledim makinayı çok oturaklı bir görüntüsü var 600rr yanında çok ufak kalıyor.boyut olarak üstünlük tabikide karşılaştırılamaz daha bir çok özellik varken ama deneyimli arkadaşlar sizce hangisi ?
Başa dön
ilkker Çevrimdışı ilkker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 11.07.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sana açık ve net bi cevap vereyim. artık o mu bumu sorusunu duyan böğürme eşliğinde kusmaya başlayacak. eski forumlara bak düzinelerce bulursun. yada arama motorunu kullan . Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600rr açık bir şekilde
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bununla ilgili 10.000 kere topik acıldı yeter ama artık bir araştırın bitik artık hangi modeli beğeniyorsan onu al japonların hepsi super
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.07.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabii ki 600rr...

bu sene 600RR zoraki karar
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkker, performans olarak zx6 2nci el piyasası olarak 600 rr Dil çıkarıyorum
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.07.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri demiş ki:
ilkker, performans olarak zx6 2nci el piyasası olarak 600 rr Dil çıkarıyorum

bu sene performans, 2.el, 5.el, satın alış fiyatı vb vb vb hepsinde 600RR, gerisi yalan!

Delirdim Delirdim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 12.07.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa derim..636 gibi makinamı var bee!!!!
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 modelse honda derim başka söliyen yalan söler Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
yunusxy Çevrimdışı yunusxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ea6835, ya abicim güzel kardeşim anlatamıom galiba honda da nie 2tane R var bilion mu İyi fikir honda yü(R)ümüyo(R) Çok gülüyorum zx6 tabiiki satmıcaksan Bravo satarsanda bana sat Çok gülüyorum
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 12.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
bende sana açık ve net bi cevap vereyim. artık o mu bumu sorusunu duyan böğürme eşliğinde kusmaya başlayacak. eski forumlara bak düzinelerce bulursun. yada arama motorunu kullan . Göz kırpıyorum

uuuuggggooooohhhttttt bhooootttt İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawadan şaşma Bravo Bravo rr la yanyana bile koyma
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 12.07.2007 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 600rr da iyi kawa da ama 600 rr parça ve işcilik sanki daha pahalı gibi ama kawa nında bir hawası war
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 12.07.2007 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla dostum tam ustune geldin rr mı kawa mı diye kac gundur kendimi yiyorum param yetse suzuki alcam hic birine bakmıcam ama olmadıgı icin 2 sinde bende karar veremedim İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.07.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ea6835 demiş ki:

bu sene performans, 2.el, 5.el, satın alış fiyatı vb vb vb hepsinde 600RR, gerisi yalan!

Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
zxr_kadri, 07 6rr ı kullanmanı tavsiye ederim Çok gülüyorum yürüyüp yürümediğine sonra karar verirsin ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Sonraki
1. sayfa (Toplam 35 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal