Tarih: 11.07.2007 - 23:22 Mesaj konusu: 600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru
slm kawa fiyat olarak 2 bin civarında daha yüksek bugun inceledim makinayı çok oturaklı bir görüntüsü var 600rr yanında çok ufak kalıyor.boyut olarak üstünlük tabikide karşılaştırılamaz daha bir çok özellik varken ama deneyimli arkadaşlar sizce hangisi ?
bende sana açık ve net bi cevap vereyim. artık o mu bumu sorusunu duyan böğürme eşliğinde kusmaya başlayacak. eski forumlara bak düzinelerce bulursun. yada arama motorunu kullan . _________________
bununla ilgili 10.000 kere topik acıldı yeter ama artık bir araştırın bitik artık hangi modeli beğeniyorsan onu al japonların hepsi super _________________
bu sene 600RR zoraki karar _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
ea6835, ya abicim güzel kardeşim anlatamıom galiba honda da nie 2tane R var bilion mu honda yü(R)ümüyo(R) zx6 tabiiki satmıcaksan satarsanda bana sat _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
bende sana açık ve net bi cevap vereyim. artık o mu bumu sorusunu duyan böğürme eşliğinde kusmaya başlayacak. eski forumlara bak düzinelerce bulursun. yada arama motorunu kullan .
uuuuggggooooohhhttttt bhooootttt _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Tarih: 12.07.2007 - 01:14 Mesaj konusu:
kawadan şaşma rr la yanyana bile koyma _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Kayıt: Jun 18, 2007 Mesajlar: 242 Nereden: Çanakkale/Gelibolu
Tarih: 12.07.2007 - 03:54 Mesaj konusu:
valla dostum tam ustune geldin rr mı kawa mı diye kac gundur kendimi yiyorum param yetse suzuki alcam hic birine bakmıcam ama olmadıgı icin 2 sinde bende karar veremedim
bu sene performans, 2.el, 5.el, satın alış fiyatı vb vb vb hepsinde 600RR, gerisi yalan!
zxr_kadri, 07 6rr ı kullanmanı tavsiye ederim yürüyüp yürümediğine sonra karar verirsin _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız