Tarih: 12.07.2007 - 01:50 Mesaj konusu: cbr 250rr
arkadaşlar cbr 125r yerine honda cbr'yi 250 cc yapsa daha iyi olmazmı.
hem başlangıç için kullanacaklar hemde racer almak isteyen ama daha düşük bütçe ayıırabilecek insanlar için daha tatminkar olmazmı
şöyle 2v silindir ve yüksek devire çıkıp 27-30 hp güç üretebilecek motor koysalar
hemde daha kalıplı olur millet motosiklet deyip dalga geçmez
hatta diyorumki zx-250 gsx 250 ve diğerleride bu hacimde racer motorlar çıkarsa birçok insan racer hayallerine daha rahat şekilde ulaşabilir
cbr250r var zaten ama türkiyeye getirmiyorlar..4 silindir makine 45hp gücünde süper bir cbr250r var.......aramaya yazarsan çok bilgi bulabilirsin...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 717 Nereden: sydney Australia
Tarih: 12.07.2007 - 08:07 Mesaj konusu:
Benim 4 tahene vardi.
Birisi calindi, 2sini oldurdum sonu satdim.
Eski makin, burda cok var, cunku ilk bir bucuk sene elliyetinlen 250den fazla buyugunu suremen, yasak. Bu yuzden cok var.
Viraj hastasi bir motor, pistlerde azmi binlik motorlara tur atim. Son surati 175 km filan, ama virajlarda bu hizi tutmak cok kolay kucuk motorlan, cunku hafif kucuk at sagdan sola oyna , deviri her zaman 15-16 binde olacakki hizin yulsek kalacak, yoksa bekle bekle belki hizlanir gene
Son cbr250rr ve benim resimini bu, on amartsionlari rgv 250 komple takimi, arka amartsionu cbr600rr dan takip virajlarda kimseye af yok her seyi surte surte , satdigima pismanim diyemem cunku basiimi cok agritdi namussuz, eski makina bukadar olacak ama off be azmi problemleri oldu, sirf son cbrm degil her dordu
En son gixxa tarafından 12.07.2007 - 08:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.07.2007 - 08:15 Mesaj konusu:
olcaytoshow, dediklerin olsa iyi olur tab ki:ancak üretici gözüyle de bakmak lazım!suzuki,kavasaki eskiden beri bilinen kaliteli bir marka özellikle kavasakiler TR ye giren ilk racing makineler duymuşsundur küçük çocuklardan gördüğü her büyük motora kavasaki der,bu markalar dolayısıyla düşük cc motor yapmak istemiyor honda yaptı ne oldu?cbr125e laf demeyen yok bisiklet gibiymiş v.s.bu markalar adını bu şekilde andırmak istemiyor!cbr125 katogorisinde güzel bir motor bence ama bizim insanımız 125cc de olsa motor HONDA diye çok şey bekliyor ve istediğini bulamayıncada honda kötü oluyor... _________________
olcaytoshow, güzel söylüyorsunda yeni kasa cbr 125 r ın niye gelmediğini biliyormusun fiyatı 8-9 bin ytl yi bulduğu için sen düşün cbr 250 r ın geldiğinde kaç para olacağını??
şunuda örnek verebilirim sana yeni rs 125 gelmeden herkes gelsin tr ye hemen alacağım diyordu sorarım sana kaç tane gördün yollarda? fiyatı 10.000 ytl ye yakın olunca kimse alamadı.. olay budur! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
gixxa,
hiç anlatmıyorsun Hondalı günlerini saklıyormuydun bizden. hadi lütfen Yamahacı olduğun günleride anlatsana
neyse konuyu zaten armyy, açıklamış. o paraya bu motor alınır mı diye herkes isyan edeceğinden getirmek biraz saçma.
önce ybr 250 nin fiyatına bakın, cbr250 için fiyat kaç olur hesaplayın bakalım _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
armyy, abi agzına saglık nede güzel söylemişsin arkadaşlar,ben inanın ki anlayamıyorum 250 lik bir motor için gereçten bu paralar çok fazla 50lik yamahaya bakın race tipi vermiş 50yada60km/h hıza sahip 7küsür milyar hakmı sizce ki kalmış cbr250r gelirse herhalde 16 milyardan aşagı olacagını sanmam _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Tarih: 12.07.2007 - 09:41 Mesaj konusu:
CBR 250 gelmez arkadaşlar çünkü emisyonu AB standartlarına uymuyor.. _________________ Motogiyim Türkiyenin en Büyük Motosiklet Aksesuar Online Magazası
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 717 Nereden: sydney Australia
Tarih: 12.07.2007 - 10:03 Mesaj konusu:
speedycrew demiş ki:
gixxa,
hiç anlatmıyorsun Hondalı günlerini saklıyormuydun bizden. hadi lütfen Yamahacı olduğun günleride anlatsana
hahah oyle. daha obur hondalarimi saymadigma sukret
Evet Yamahlarimda vardi ( utanarak soyliyorum ama ) rd 250 ve rd 350 iki zamanli makinalar, trx850, amaaaan yeter rezil olduk
Konu donusu , cbr 250 r var ve cbr250rr var degislik iki uc h/p aralari oluyor, ve sirf r modelinde on fren balatasilari tek bir olur, rr ni iki balatali, tabi cbr250rr cbr250r dan daha sonrasi cikan.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız