Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 250rr

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 250rr
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
olcaytoshow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: amasya-afyon

MesajTarih: 12.07.2007 - 01:50    Mesaj konusu: cbr 250rr Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cbr 125r yerine honda cbr'yi 250 cc yapsa daha iyi olmazmı.
hem başlangıç için kullanacaklar hemde racer almak isteyen ama daha düşük bütçe ayıırabilecek insanlar için daha tatminkar olmazmı
şöyle 2v silindir ve yüksek devire çıkıp 27-30 hp güç üretebilecek motor koysalar
hemde daha kalıplı olur millet motosiklet deyip dalga geçmez

hatta diyorumki zx-250 gsx 250 ve diğerleride bu hacimde racer motorlar çıkarsa birçok insan racer hayallerine daha rahat şekilde ulaşabilir
Başa dön
olcaytoshow Çevrimdışı olcaytoshow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.07.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr250r var zaten ama türkiyeye getirmiyorlar..4 silindir makine 45hp gücünde süper bir cbr250r var.......aramaya yazarsan çok bilgi bulabilirsin......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 12.07.2007 - 03:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet getirmiyorlar, kıbrısta cok var ve cok güzel
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 12.07.2007 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delicesine bakliyom valla gelsin durumum iyi olursa alıcam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA/motoristan

MesajTarih: 12.07.2007 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok harika motor cbr 250 keşke türkiyede olsa
Başa dön
keeway Çevrimdışı keeway Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim 4 tahene vardi.
Birisi calindi, 2sini oldurdum Çok gülüyorum sonu satdim.

Eski makin, burda cok var, cunku ilk bir bucuk sene elliyetinlen 250den fazla buyugunu suremen, yasak. Bu yuzden cok var.

Viraj hastasi bir motor, pistlerde azmi binlik motorlara tur atim. Son surati 175 km filan, ama virajlarda bu hizi tutmak cok kolay kucuk motorlan, cunku hafif kucuk at sagdan sola oyna Çok gülüyorum , deviri her zaman 15-16 binde olacakki hizin yulsek kalacak, yoksa bekle bekle belki hizlanir gene Çok gülüyorum

Son cbr250rr ve benim resimini bu, on amartsionlari rgv 250 komple takimi, arka amartsionu cbr600rr dan takip virajlarda kimseye af yok Gülümsüyorum her seyi surte surte Dil çıkarıyorum , satdigima pismanim diyemem cunku basiimi cok agritdi namussuz, eski makina bukadar olacak ama off be azmi problemleri oldu, sirf son cbrm degil her dordu Sinirlendim

En son gixxa tarafından 12.07.2007 - 08:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olcaytoshow, dediklerin olsa iyi olur tab ki:ancak üretici gözüyle de bakmak lazım!suzuki,kavasaki eskiden beri bilinen kaliteli bir marka özellikle kavasakiler TR ye giren ilk racing makineler duymuşsundur küçük çocuklardan gördüğü her büyük motora kavasaki der,bu markalar dolayısıyla düşük cc motor yapmak istemiyor honda yaptı ne oldu?cbr125e laf demeyen yok bisiklet gibiymiş v.s.bu markalar adını bu şekilde andırmak istemiyor!cbr125 katogorisinde güzel bir motor bence ama bizim insanımız 125cc de olsa motor HONDA diye çok şey bekliyor ve istediğini bulamayıncada honda kötü oluyor... Göz kırpıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olcaytoshow, güzel söylüyorsunda yeni kasa cbr 125 r ın niye gelmediğini biliyormusun ? fiyatı 8-9 bin ytl yi bulduğu için sen düşün cbr 250 r ın geldiğinde kaç para olacağını??
şunuda örnek verebilirim sana yeni rs 125 gelmeden herkes gelsin tr ye hemen alacağım diyordu sorarım sana kaç tane gördün yollarda? fiyatı 10.000 ytl ye yakın olunca kimse alamadı.. olay budur!
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa,
hiç anlatmıyorsun Hondalı günlerini saklıyormuydun bizden. hadi lütfen Yamahacı olduğun günleride anlatsana Delirdim

neyse konuyu zaten armyy, açıklamış. o paraya bu motor alınır mı diye herkes isyan edeceğinden getirmek biraz saçma.
önce ybr 250 nin fiyatına bakın, cbr250 için fiyat kaç olur hesaplayın bakalım Göz kırpıyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, abi agzına saglık nede güzel söylemişsin arkadaşlar,ben inanın ki anlayamıyorum 250 lik bir motor için gereçten bu paralar çok fazla 50lik yamahaya bakın race tipi vermiş 50yada60km/h hıza sahip 7küsür milyar hakmı sizce ki kalmış cbr250r gelirse herhalde 16 milyardan aşagı olacagını sanmam Öfkeliyim Sinirlendim
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bırak CBR250'yi adamlar CBR600'ü bile kaldırmaya başladı. Mesela, 2007 itibariyle artık 600F üretilmiyor.
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motogiyim
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 250 gelmez arkadaşlar çünkü emisyonu AB standartlarına uymuyor..

Başa dön
motogiyim Çevrimdışı motogiyim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 12.07.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew demiş ki:
gixxa,
hiç anlatmıyorsun Hondalı günlerini saklıyormuydun bizden. hadi lütfen Yamahacı olduğun günleride anlatsana Delirdim

hahah oyle. daha obur hondalarimi saymadigma sukret Çok gülüyorum

Evet Yamahlarimda vardi ( utanarak soyliyorum ama Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum ) rd 250 ve rd 350 iki zamanli makinalar, trx850, amaaaan yeter rezil olduk Delirdim

Konu donusu , cbr 250 r var ve cbr250rr var degislik iki uc h/p aralari oluyor, ve sirf r modelinde on fren balatasilari tek bir olur, rr ni iki balatali, tabi cbr250rr cbr250r dan daha sonrasi cikan.
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.07.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallaha dedıklerın cok guzle ama işte getırmıyolar Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 12.07.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekleyeceğim fotoları.Bende çok güzel cbr 250 resimleri var

Son Mesajdan 44 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 46 dakika sonra eklendi:

Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal