Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11 Temmuz 2007 - Çayır çimen fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11 Temmuz 2007 - Çayır çimen fotoları

11 Temmuz 2007 - Çayır çimen fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 01:30    Mesaj konusu: 11 Temmuz 2007 - Çayır çimen fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir çayır çimeni daha bitirdik. Benim makinadakileri koyuyorum. Bu gece bir kısmını koyacağım. Kalanı yarına.

Buyrun yorumsuz olarak burdalar. Çayır çimen fotoları Part I

Arkadaşlar, bu gecelik bu kadar. Ben yatmaya giidyorum. Devamı yarın.

En son gevezehanim tarafından 12.07.2007 - 15:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk ben yazcam Dil çıkarıyorum Çok güzel bir çayır-çimendi Alkışlıyorum O devasa mangalı getiren VOLKANRR'a bir Alkışlıyorum O dünyanın kanadını getiren ekoR1'e(umarum doğru yazdım) koca koca Alkışlıyorum Alkışlıyorum Ve hayatımda yediğim(tok gelmeme rağmen Dil çıkarıyorum ) en lezzetli balıkların mimari(bunlar sevgili 2 abimiz, nickleri aklımda kalmadı ama öğrenicem ve unutmuycam İstemiyorum ) Alkışlıyorum Alkışlıyorum son olarak katılan herkese koskoca Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Not:gevezehanim'cim Arzu'cum yemek memek derken güzel resimlerini unuttuk Çok gülüyorum sanada bi dünya alkış fistik Alkışlıyorum Alkışlıyorum
MD İstanbul Biri Bizi Durdursun yahuu Dans Dans
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 12.07.2007 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mangal kokusu aldım ben.Bende istiyorum ama olmaz ki İstemiyorum İstemiyorum
Çok eğlenceli ve DOYURUCU bir toplaşma olmuş.
gevezehanim, Fotoğraflar için teşekküerler.
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ellerine sağlık. devamını sabırsızlıkla beklemekteyiz Gülümsüyorum bol katılımlı toplantıydı. gayet de güzel geçti. yemekli, meyveli, sazlı, sözlü Delirdim mangal için tekrar teşekkürler. hadi çrş gelsin gene çayır çimen yapalım Delirdim

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.07.2007 - 06:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam cok tatsız bır olay geldi basımıza cayır cımene gelırken Üzgünüm Buluşmaya gelemedik maalesef... o kadar da hazırlanmıştık...resimlerden güzel bir aksam oldugu bellı;kısmet ıste ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 12.07.2007 - 06:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok gzl bir aksamdı,mangalda emegi gecen herkesin ellerine saglık Alkışlıyorum
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.07.2007 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Ellerine sağlık şeker...Çok güzel bir akşamdı.Uzun zaman sonra bence en kalabalık toplantı oldu.Bu arada eko Abi Ellerine Sağlık Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ellerine ve yorumlarına saglık Alkışlıyorum
karpuzlu mangallı çaylı yine güzel bir çayır çimen akşamı olmuş ohhhh ne güzel.
polisler neden geldi ben onu anlamadım????????
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar, dün akşam
-çok kalabalıktık
-sizleri çok özlemiştik (çoluk+çocuk)
-mangal da çok iyi geldi...
-mali sürekli kavun+karpuz dağıttı.
-bi ara kendini de dağıtıp motor anahtarını kaybetti ama mutlu son tabi..
-sonra liderimiz+önderimiz+yönetmenimiz Mr.Enduro'dan uzun gezi sözleri aldık.
-polis kardeşlerimi çaya davet ettim, bize eşlik ettiler..
kısacası çok güzel bi akşamdı, sizleri seviyorum MD.... Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Arzu Ablam küstüm sana hiç benim resmimi koymamışsın Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
(Aslında bu ağlama smileyleri gelemediğim için) Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sadece link olarak çıkmış, bunuda ben ekliyimde çorbada tuzum olsun.
(volkan'ın kreasyon süper ama) Çok gülüyorum

Hakkaten tarihi bir çayır çimendi,çok yüksek katılım ve çok güzel sohbetler oldu.
M.Ali sürekli kavun karpuz dağıttı, arkadaşlar mangal kurup balık yaptılar,çaylar v.s. herşey dahil bir çayırçimen oldu (hepsinin ellerine sağlık) Gülümsüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bende dün akşam çok zevk aldım bu toplaşmadan. Özellikle EKOR1 sayesinde onun emeğiyle midelerimiz bayram etti. Oraya gelen ve meği geçen herkese teşekkürler.

Gevezehanım sanada gece vakti bu resimleri üşenmeyip siteye hemen koyduğun için ayrıca teşekkürler.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm özlediğim arkadaşlarımı gördüm, Olmayan arkadaşlarada selamlar dilerim.. Fotoğraflar için eline sağlık arzu Bravo Bir dahaki gelişimde mutlaka sizleri bende çekeceğim..

İzmir'den Sevgiler..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır katıldığım en güzel çayırçimendi, herkes yedi içti güldü eğlendi güzel sohbetler edildi.
GAZCI TEAM üyelerine de burdan teşekkürler renk kattılar o güzel t-shirt leriyle Gülümsüyorum Bravo

MaGICLeF, Afiyet olsun dostum Bravo
shadow_wolf, ne demek hocam, hep birlikte güzel bir etkinlik yaptık söz verdiğimiz gibi Bravo
yardım eden herkese ben teşekkür ederim!
HIZ-TUTKUNU, Kardeşim hani sen gelecektin? senin için o kadar uğraştım özene bözene pişirdiğim etleri senin yerine Serter yedi Gülümsüyorum
GrandStreetRacer, Aga Benim için zevkti o mangalla uğraşmak herkesin mutlu olduğunu görmek beni ziyadesiyle mutlu etti sizde saolun.

Tekrar görüşebilmek ümidiyle Dostça kalın Bravo

En son EkremSen tarafından 12.07.2007 - 08:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ant_ant_07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çayır çimen geze geze ooo,güzel bir topluluk
Başa dön
ant_ant_07 Çevrimdışı ant_ant_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal