İlk ben yazcam Çok güzel bir çayır-çimendi O devasa mangalı getiren VOLKANRR'a bir O dünyanın kanadını getiren ekoR1'e(umarum doğru yazdım) koca koca Ve hayatımda yediğim(tok gelmeme rağmen ) en lezzetli balıkların mimari(bunlar sevgili 2 abimiz, nickleri aklımda kalmadı ama öğrenicem ve unutmuycam ) son olarak katılan herkese koskoca
Not:gevezehanim'cim Arzu'cum yemek memek derken güzel resimlerini unuttuk sanada bi dünya alkış fistik
MD İstanbul Biri Bizi Durdursun yahuu
Mangal kokusu aldım ben.Bende istiyorum ama olmaz ki
Çok eğlenceli ve DOYURUCU bir toplaşma olmuş.
gevezehanim, Fotoğraflar için teşekküerler. _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 12.07.2007 - 02:10 Mesaj konusu:
gevezehanim, ellerine sağlık. devamını sabırsızlıkla beklemekteyiz bol katılımlı toplantıydı. gayet de güzel geçti. yemekli, meyveli, sazlı, sözlü mangal için tekrar teşekkürler. hadi çrş gelsin gene çayır çimen yapalım _________________
** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Dün akşam cok tatsız bır olay geldi basımıza cayır cımene gelırken Buluşmaya gelemedik maalesef... o kadar da hazırlanmıştık...resimlerden güzel bir aksam oldugu bellı;kısmet ıste _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 12.07.2007 - 06:50 Mesaj konusu:
Cok gzl bir aksamdı,mangalda emegi gecen herkesin ellerine saglık _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 12.07.2007 - 07:43 Mesaj konusu:
gevezehanim, Ellerine sağlık şeker...Çok güzel bir akşamdı.Uzun zaman sonra bence en kalabalık toplantı oldu.Bu arada eko Abi Ellerine Sağlık _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
gevezehanim, ellerine ve yorumlarına saglık
karpuzlu mangallı çaylı yine güzel bir çayır çimen akşamı olmuş ohhhh ne güzel.
polisler neden geldi ben onu anlamadım????????
Tarih: 12.07.2007 - 08:18 Mesaj konusu:
arkadaşlar, dün akşam
-çok kalabalıktık
-sizleri çok özlemiştik (çoluk+çocuk)
-mangal da çok iyi geldi...
-mali sürekli kavun+karpuz dağıttı.
-bi ara kendini de dağıtıp motor anahtarını kaybetti ama mutlu son tabi..
-sonra liderimiz+önderimiz+yönetmenimiz Mr.Enduro'dan uzun gezi sözleri aldık.
-polis kardeşlerimi çaya davet ettim, bize eşlik ettiler..
kısacası çok güzel bi akşamdı, sizleri seviyorum MD....
Tarih: 12.07.2007 - 08:18 Mesaj konusu:
gevezehanim, Arzu Ablam küstüm sana hiç benim resmimi koymamışsın
(Aslında bu ağlama smileyleri gelemediğim için) _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 12.07.2007 - 08:22 Mesaj konusu:
Bu sadece link olarak çıkmış, bunuda ben ekliyimde çorbada tuzum olsun.
(volkan'ın kreasyon süper ama)
Hakkaten tarihi bir çayır çimendi,çok yüksek katılım ve çok güzel sohbetler oldu.
M.Ali sürekli kavun karpuz dağıttı, arkadaşlar mangal kurup balık yaptılar,çaylar v.s. herşey dahil bir çayırçimen oldu (hepsinin ellerine sağlık) _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 12.07.2007 - 08:28 Mesaj konusu:
Valla bende dün akşam çok zevk aldım bu toplaşmadan. Özellikle EKOR1 sayesinde onun emeğiyle midelerimiz bayram etti. Oraya gelen ve meği geçen herkese teşekkürler.
Gevezehanım sanada gece vakti bu resimleri üşenmeyip siteye hemen koyduğun için ayrıca teşekkürler. _________________
Tüm özlediğim arkadaşlarımı gördüm, Olmayan arkadaşlarada selamlar dilerim.. Fotoğraflar için eline sağlık arzu Bir dahaki gelişimde mutlaka sizleri bende çekeceğim..
Arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır katıldığım en güzel çayırçimendi, herkes yedi içti güldü eğlendi güzel sohbetler edildi.
GAZCI TEAM üyelerine de burdan teşekkürler renk kattılar o güzel t-shirt leriyle
MaGICLeF, Afiyet olsun dostum shadow_wolf, ne demek hocam, hep birlikte güzel bir etkinlik yaptık söz verdiğimiz gibi
yardım eden herkese ben teşekkür ederim!
HIZ-TUTKUNU, Kardeşim hani sen gelecektin? senin için o kadar uğraştım özene bözene pişirdiğim etleri senin yerine Serter yedi GrandStreetRacer, Aga Benim için zevkti o mangalla uğraşmak herkesin mutlu olduğunu görmek beni ziyadesiyle mutlu etti sizde saolun.
Tekrar görüşebilmek ümidiyle Dostça kalın _________________ Dostluğumuz baki..
En son EkremSen tarafından 12.07.2007 - 08:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız