1. Regal Raptor buluşması için çok önceden planlanan Emrah Komutan'ın içtima alanına gittik !
Musaözü !
Aklımda kalan harika bir ziyafet , şehir turu , eğlence ve ve o günlerde şansımıza denk gelen 140 derecelik hava sıcaklığıydı. :twisted:
İlk defa bu kadar uzakta bu kadar çok kişiydik ! Yani 40 motor 1000 kişi vardık! :twisted:
Her ilden geldiler, Mersin, Ankara, İstanbul, Yalova , Samsun...
RAPTOR'LARIN HEPSİ YÜKLÜ AMA HERKES KEYİFLİ BE KARDEŞİMMM
TABİ BEN DE...
HAVA ÇOK SICAKTI ÇOOKK , BEN DE YAZ MODU'NA GEÇTİM !
BU SEFER ÇOK KONUŞMAYACAĞIM, HARİKA BİR GEZİYDİ, İKRAMLAR, EMRAH VE AYHAN KOMUTAN'IN (bu arada bu arkadaşlar gerçekten komutan, ikisi de üsteğmen) İLGİ VE ALAKALARI 10 NUMARAYDI !
RESİMLERDEKİ ARKADAŞLARIN YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEMELER HERŞEYİ ANLATIR HERHALDE...
VEE KAMP YAPACAĞIMIZ YİYİP, İÇİP , EĞLENECEĞİMİZ YERE GELDİK !
SABAHLADIK TABİ , GÜNEŞİ DE DOĞURDUK !
ERTESİ GÜN ŞEHİR TURU VE TEKNE GEZİSİ MUHTEŞEMDİ !
YETER ARTIK DEDİK TOPLU BİR FOTOĞRAF VE HERKES EVİNE GİTSİN !
Tarih: 12.07.2007 - 08:50 Mesaj konusu:
ben bu grup gezilerine bayılıyorum.. choppercılar iyi beceriyolar bu işi... eğlenceniz daim olsun.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 12.07.2007 - 09:31 Mesaj konusu:
Sevgili Ergün ve geri kalan tüm RR ekibi, vallahi adam çatlatmakta number one durumları yaratmışsınız... Hepinize helal olsun... İnşallah bir ara sizlerin ortamında da gaz açmak dileğiyle hepinize sağlıklı keyifli geziler diliyorum... _________________
Allah içinize sindirsin mükemmel bi gezi olmuş..
Elinize kolunuza sağlık paylaşım ve güzel görüntüler içinde teşekkür ederiz _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız