Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Temmuz Motosikletle işe gitme günü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Temmuz Motosikletle işe gitme günü

18 Temmuz Motosikletle işe gitme günü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motogiyim
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 08:54    Mesaj konusu: 18 Temmuz Motosikletle işe gitme günü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onumuzdeki hafta 18 Temmuz 2007 Carsamba gunu butun dunyada "Motosikletle İşe Gitme Günü"...

Bundan amac; genelde motosiklete biniyor bile olsak, ozellikle "o gün" motosikletle ise gidilmesi.

Her ne kadar esasen gercek, motosiklet sanayi ve ticaretiyle ugrasan profesyonellere yarar saglamak olsa da; bence Trafik, Park, Karayollari tahribati, Cevre, Yakit tasarrufuyla ulke ekonomisine katkisi v.b. sebeplerle MOTOSIKLETSEVER'lerin cogalmasinda yarar var...

Gecmisteki bir organizasyondan,

Benzer bir organizasyon; sabah biraz erken harekete gecerek, belirli bir yerde bulusmak ve belki o arada simit peynirle kahvalti ile sohpet keyfi de yaparak ve de basini da bundan haberdar etmekle bu sene de gerceklestirilebilir...

Başa dön
motogiyim Çevrimdışı motogiyim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
experienced
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende hergün iş yerime scooter'ımla gidip geliorum
trafik derdin yok,stress yok
akşam işten çıkınca hemen evde oluosun süper
hafta sonlarıda büyük makine
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende hergun kullananlardanım Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende motor yok ama olsa bende hergün giderim motosikletle.
o ne be arabaların içinde konserve kutusunda of of kafayı yiyorum biran önce bende kavuşum aşkıma yahu üüüüüüüü Ağlıyorum
18 temmuzda herkes motora hehe Alkışlıyorum
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben o gün işime motosikletimle gideceğim.... Delirdim
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende hergün motorumla işe gidip geliyorum.inanın çok zevkli oluyor.bu sayede can sıkıntısı,trafik stresi yaşamıyorum. Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bir gün ayrılmıyoruz biz ama o gün özellikle ayırılmayız
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Derin_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul - Anadolu

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor yok ama kıyafetlerimi giyer işe giderim olmaz mı Delirdim Ne de olsa deliyiz Dil çıkarıyorum

A Rh(+)
Başa dön
Derin_ Çevrimdışı Derin_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende hergün motorumla gidiyorum Delirdim
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım çoğu üyemiz zaten hergün motoruyla gidiyor işyerine Bravo çok güzel bi organizasyon imkanları dahilinde herkesin destekleyeceğini sanıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorum var işim yok ben emekliyim, ne olacak şimdi? Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yağmur çamur demeden kar buz demeden hergün motora biniyorum insanın motor bi parçası oluyor bir kaç gün uzak kalsam
özlüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reservoir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abi sende inersin motorla bi tur atıp eve dönersin Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
reservoir Çevrimdışı reservoir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 13.07.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de motorumla gidiyorum işime, o gün de özellikle full koruma yapar bir de bayrak takar oyle giderim Bravo
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 13.07.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 temmuzda benim için çok önemli bigün gün gelmeden bi gün önce söleyecem Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal