sgor tekrardan cok gecmiş olsun fotolar süper ne kadar kalabalık olmuş öyle motorlarda sizlerde çok güzel fotolar olmus hehe.
basına bir daha böyle üzücü olay gelmez umarım
selam arkadaşlar. Öncelikler SGOR kardeşim çok çok geçmiş olsun Çok üzüldüm. çok güzel bir organizasyondu. sizleri görmek için manavgattan geldim (benim resmim neden yoooookk yoksa beni beğenmiiirmisünüz)... _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
En son euler tarafından 13.07.2007 - 12:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 13.07.2007 - 12:01 Mesaj konusu:
ali yıldız : güzel toplantıymış ama ama nightexpress in dediği gibi nazar değmiş buna şükür tekrar geçmiş olsun kardeşim _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Tarih: 13.07.2007 - 12:02 Mesaj konusu:
Güzel motorlar, güzel ortam peki niye güzel bayan yok Sırf erkekler topluluğu olmuşsunuz....Fotoğraflar için teşekkürler...tekrar geçmiş olsun Ahmet _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız