Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cinayete Teşşebbüs.. ( kaza haberi )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cinayete Teşşebbüs.. ( kaza haberi )

Cinayete Teşşebbüs.. ( kaza haberi )
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Cinayete Teşşebbüs.. ( kaza haberi ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

11 Temmuz 2007 saat 19:45 ( Eve uğrayıp Armyy ile buluşup Çayır çimene gelicektik ) E-5 den Bostancı dan Kartal istikametine doğru giderken küçükyalı okula gelmeden yaklaşık 300 metre geride sol şeritde giderken önümdeki 34 VS .... Plakalı Hyundai marka otomobil ( Adli olay olduğu için plakayı açıklamıyorum ) hiç bir sebep ve neden olmadan aniden fren yaparak beni ve hemen arkamda beni takip eden diğer motorcu arkadaşı tehlikeye atabilicek şekilde aracını yavaşlattı zar zor kontrolümü sağladım, sonra araç tekrar hareket ederek orta şeride doğru geçti bende sol şeritden aracın izasına geldim ve şöföre bakarak duyabileceği bir şekilde Az önceki ani frenini kasdederek '' Ne Yapıyorsun ?'' dedikten sonra yoluma devam ettim ancak aracı 2-3 metre geçmiştimki arkamdan aniden bir pati sesi duydum bana sağ arka kısımdan ( egzos dan ) vurarak orta beton röfuja sıkıştırdı çapraz şekilde beni yaklaşık 3-4 metre aracıyla sürükledi sol ayağım motor ve beton röfuj arasında kaldığı için hareket edemiyordum bu dengesiz şahıs daha sonra aracıyla yanıma gelerek aracının camını açarak bana 2-3 saniye baktı ve aniden hızlanarak kaçtı...Bu kazadan çok gariptirki ufak tefek ezikler ve çizikler alarak kurtuldum.. Arkamdan gelen diğer motorcu arkadaş sanıyorum Korlas da çalışıyormuş Adı Recep MD ninde üyesiymiş ben kendisine çok teşekkür ederim kazadan sonra saatlerce gitmedi ve şahitlik yaptı.

Bu olay bana şunu tekrar hatırlattı , Maalesef Türkiye'de değil motosiklet kullanmak yolda yürümek bile gereğinden fazla riskli ve ülkem insanları arasındaki büyük fark ( birisi öldürmeye teşebbüs ederken bir diğeri saatlerce başımda duruyor ) kafamı karıştırmaya devam ediyor.. Bu arada o akşam kazadan sonra onlarca motorcu arkadaş durdu hepsine tek tek teşekkürler..

Plakası alınan araç bilgilerine ulaşıldı kendilerinden Adam öldürmeye Teşebbüs den ve Tazminat davası açtım, Gelişmeleri bu başlık altından sizlerle paylaşacağım..

Kazasız günler..

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, allah seni bize bağışladı kardeşim...sonuna kadar seninleyiz Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, Takip edip, bu konunun peşinde olup böyle densizlere daha cok can yakmaması için şikayette bulundugun için öncelikle teşekkür ediyorum Alkışlıyorum artık bişeyler boşver ne hali varsa görsün demeye dur demek gerekiyor duyarlılıgını tebrik ettim OK sizlerde ciddi birşey olmaması sevindirici umarım hak ettigi cezayı alır ve bir ders olur daha cok canlar yanmasın Sinirlendim

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. sana birşey olmaması en büyük teselli. İnşallah mahkeme senin lehine sonuçlanır.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, Yine bunla kurtulmuşsun kardeş neyse sıkma canını ama davanın arkasında dur Bravo
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eren çok geçmiş olsun kardeşim. Armağan sağolsun haber verdi o gün ama yapılcak bişi yok gelmenize gerek yok dedi.

Bi insan nasıl bu denli hayvan olabilir aklım almıyo. Piskopat ruhlu toplum içinde dolaşması tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. Yinede verilmiş sadakan varmış çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi.
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, geçmiş olsun bu işin peşini burakma bulsun cezasını

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş geçmiş olsun ovatandaştan bi motor parası tazminat iste
ben senin yerinde olsam olaydan sonra izini sürerim ve motorcu
usuleriyle onu güzel bi öperim
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:

Bi insan nasıl bu denli hayvan olabilir aklım almıyo.

işte bu kadar olabılır kardeşim ama gereken hersey yapılacak emin ol Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, buyuk gecmıs olsun kardesım dengesız kendınıbılmez ınsan malesefkı cok Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, geçmiş olsun.istemediğin kadar dengesiz sürücü var. Öfkeliyim
fingerfive
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun iyi olman sevindirici, adamı mahkeme öncesi ziyeret et derim motorla gezdir hava aldır ayağına ip bağlayıp toprak kokusu aldır
Başa dön
fingerfive Çevrimdışı fingerfive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, öncelikle büyük geçmiş diyorum, çok ciddi ve tehlikeli bir durum atlatmışsın. Bu ülkede motor kullanabilmek gerçekten çok zor, sadece pilotaj, dikkat vs. değil aynı zamanda büyük oranda da şansa ihtiyacın oluyor. O adamı yakalayıp "niye yaptın" sorusuna cevap beklesen büyük olasılık "motoruna ve sana gıcık oldum" tarzında akıl, mantık almaz bir cevap alacaktın. Ne diyeyim Allah hepimizi bu tür insanlardan korusun...Davan umarım kısa zamanda ve lehine sonuçlanır.
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner Gecmis olsun arkadasim Allah korumus. Boyle serefsizler yaptiklarinin nereye varacagini hesap etmeden boyle sacma sapan seyler yapabiliyor. Sinirlendim Dava tebligatini eline alinca anlar Anya'yi Konya'yi Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal