11 Temmuz 2007 saat 19:45 ( Eve uğrayıp Armyy ile buluşup Çayır çimene gelicektik ) E-5 den Bostancı dan Kartal istikametine doğru giderken küçükyalı okula gelmeden yaklaşık 300 metre geride sol şeritde giderken önümdeki 34 VS .... Plakalı Hyundai marka otomobil ( Adli olay olduğu için plakayı açıklamıyorum ) hiç bir sebep ve neden olmadan aniden fren yaparak beni ve hemen arkamda beni takip eden diğer motorcu arkadaşı tehlikeye atabilicek şekilde aracını yavaşlattı zar zor kontrolümü sağladım, sonra araç tekrar hareket ederek orta şeride doğru geçti bende sol şeritden aracın izasına geldim ve şöföre bakarak duyabileceği bir şekilde Az önceki ani frenini kasdederek '' Ne Yapıyorsun ?'' dedikten sonra yoluma devam ettim ancak aracı 2-3 metre geçmiştimki arkamdan aniden bir pati sesi duydum bana sağ arka kısımdan ( egzos dan ) vurarak orta beton röfuja sıkıştırdı çapraz şekilde beni yaklaşık 3-4 metre aracıyla sürükledi sol ayağım motor ve beton röfuj arasında kaldığı için hareket edemiyordum bu dengesiz şahıs daha sonra aracıyla yanıma gelerek aracının camını açarak bana 2-3 saniye baktı ve aniden hızlanarak kaçtı...Bu kazadan çok gariptirki ufak tefek ezikler ve çizikler alarak kurtuldum.. Arkamdan gelen diğer motorcu arkadaş sanıyorum Korlas da çalışıyormuş Adı Recep MD ninde üyesiymiş ben kendisine çok teşekkür ederim kazadan sonra saatlerce gitmedi ve şahitlik yaptı.
Bu olay bana şunu tekrar hatırlattı , Maalesef Türkiye'de değil motosiklet kullanmak yolda yürümek bile gereğinden fazla riskli ve ülkem insanları arasındaki büyük fark ( birisi öldürmeye teşebbüs ederken bir diğeri saatlerce başımda duruyor ) kafamı karıştırmaya devam ediyor.. Bu arada o akşam kazadan sonra onlarca motorcu arkadaş durdu hepsine tek tek teşekkürler..
Plakası alınan araç bilgilerine ulaşıldı kendilerinden Adam öldürmeye Teşebbüs den ve Tazminat davası açtım, Gelişmeleri bu başlık altından sizlerle paylaşacağım..
Kazasız günler.. _________________ YUKSEK HIZLARDA ÖLÜM KOKAR ÜSTÜMÜZ BASIMIZ VE HER AN YOLCU OLMA İHTİMALİ TAŞIRIZ CEBİMİZDE, BİL DİYE SÖYLÜYORUM ÖLÜMÜM VE GİDİŞIM KOYMASIN
Road_Roner, allah seni bize bağışladı kardeşim...sonuna kadar seninleyiz _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.07.2007 - 10:31 Mesaj konusu:
Road_Roner, Takip edip, bu konunun peşinde olup böyle densizlere daha cok can yakmaması için şikayette bulundugun için öncelikle teşekkür ediyorum artık bişeyler boşver ne hali varsa görsün demeye dur demek gerekiyor duyarlılıgını tebrik ettim sizlerde ciddi birşey olmaması sevindirici umarım hak ettigi cezayı alır ve bir ders olur daha cok canlar yanmasın _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
------iStAnBuL------
Tarih: 14.07.2007 - 10:44 Mesaj konusu:
Eren çok geçmiş olsun kardeşim. Armağan sağolsun haber verdi o gün ama yapılcak bişi yok gelmenize gerek yok dedi.
Bi insan nasıl bu denli hayvan olabilir aklım almıyo. Piskopat ruhlu toplum içinde dolaşması tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. Yinede verilmiş sadakan varmış çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
kardeş geçmiş olsun ovatandaştan bi motor parası tazminat iste
ben senin yerinde olsam olaydan sonra izini sürerim ve motorcu
usuleriyle onu güzel bi öperim
Bi insan nasıl bu denli hayvan olabilir aklım almıyo.
işte bu kadar olabılır kardeşim ama gereken hersey yapılacak emin ol _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.07.2007 - 11:04 Mesaj konusu:
Road_Roner, öncelikle büyük geçmiş diyorum, çok ciddi ve tehlikeli bir durum atlatmışsın. Bu ülkede motor kullanabilmek gerçekten çok zor, sadece pilotaj, dikkat vs. değil aynı zamanda büyük oranda da şansa ihtiyacın oluyor. O adamı yakalayıp "niye yaptın" sorusuna cevap beklesen büyük olasılık "motoruna ve sana gıcık oldum" tarzında akıl, mantık almaz bir cevap alacaktın. Ne diyeyim Allah hepimizi bu tür insanlardan korusun...Davan umarım kısa zamanda ve lehine sonuçlanır. _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız