Motoruma kavuştum sonunda.Gerçekten çok memnunum.Birkaç durum var merak ettiğim : Vites boştayken veya debriyaj sıkılı iken arka frene bastığımda "tık tık" ses geliyor ve fren pedalı aynı tempoda ayağıma hafifçe vuruyor...Sürekli olmasa da arkadan benzeri bir ses geliyor.Arkadaşım bu sesin zincirden geldiğini söyledi.Siz ne dersiniz?
Sevgiler,saygılar... _________________ To Live is To Die...
ybr 125
Tarih: 31.12.2004 - 13:50 Mesaj konusu:
1 :fren balatasını kontrol et
2: dısk te hafıf bır burkulma veya capak seklınde bır parca veya dısk erımıs kanal acmıs olabılır
3: zıncır veya dıslılerde bozukluk olabılır
bu uc faktorun dısına cıkmaz ama anlattıgına gore buyuk bı ıhtımal fren pedalınada yansıyor ıse sorun dısk tedır zıncır veya dıslıde sorun olsa sadece ses alırsın fren pedalını etkılemez ama zannedersem konuya hakım deyılsın bunları kontrol edıp anlayabılıcenı zannetmıyorum yababılırsen bı kontrol et tam acıklave nasıl gıdercegını söyleyeyım
Evet dostum, hakim değilim.En kötü ihtimalle aldığım yere götürüp (Göçmen-İzmir.Kahramanlar) durumu anlatacağım.İlginize çok teşekkür. _________________ To Live is To Die...
ybr 125
Tarih: 31.12.2004 - 15:16 Mesaj konusu:
Judas, hayırlı olsun motorun....cok büyük bi problem oldugunu sanmıyorum...ama hemen servise git... _________________ Koyun Kurt ile Gezerdi Fikir Ba?ka Ba?ka Olmasaydy....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız