Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar biliyor musunuz?(motoruma kavuştum)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar biliyor musunuz?(motoruma kavuştum)

Arkadaşlar biliyor musunuz?(motoruma kavuştum)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Judas
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2004 - 12:57    Mesaj konusu: Arkadaşlar biliyor musunuz?(motoruma kavuştum) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoruma kavuştum sonunda.Gerçekten çok memnunum.Birkaç durum var merak ettiğim : Vites boştayken veya debriyaj sıkılı iken arka frene bastığımda "tık tık" ses geliyor ve fren pedalı aynı tempoda ayağıma hafifçe vuruyor...Sürekli olmasa da arkadan benzeri bir ses geliyor.Arkadaşım bu sesin zincirden geldiğini söyledi.Siz ne dersiniz?
Sevgiler,saygılar...
Judas Çevrimdışı Judas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 31.12.2004 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

disk ve fren kalıperınıde bı kontrol et en doorusu motorunu yetkılı serwıse goturup kontrol ettır Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.12.2004 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acemiyim bişi demim yanlış yonlendirmim
SERVİS e gotur :oops:
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.12.2004 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 :fren balatasını kontrol et
2: dısk te hafıf bır burkulma veya capak seklınde bır parca veya dısk erımıs kanal acmıs olabılır
3: zıncır veya dıslılerde bozukluk olabılır
bu uc faktorun dısına cıkmaz ama anlattıgına gore buyuk bı ıhtımal fren pedalınada yansıyor ıse sorun dısk tedır zıncır veya dıslıde sorun olsa sadece ses alırsın fren pedalını etkılemez ama zannedersem konuya hakım deyılsın bunları kontrol edıp anlayabılıcenı zannetmıyorum yababılırsen bı kontrol et tam acıklave nasıl gıdercegını söyleyeyım
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 31.12.2004 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence fren balatası bitmiştir arkadaşın benimkindede aynısı olmuştu kardeş frenlerini kontrol ettir

eskimişsse deiştir herkese mutlu yıllar
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Judas
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2004 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet dostum, hakim değilim.En kötü ihtimalle aldığım yere götürüp (Göçmen-İzmir.Kahramanlar) durumu anlatacağım.İlginize çok teşekkür. Bravo
Judas Çevrimdışı Judas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 31.12.2004 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun hayırlı olsun, iyi günlerde kullan Dil çıkarıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hussar125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -Ystanbul-

MesajTarih: 31.12.2004 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Judas, hayırlı olsun motorun....cok büyük bi problem oldugunu sanmıyorum...ama hemen servise git...

hakangursu@hotmail.com
Başa dön
hussar125 Çevrimdışı hussar125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 31.12.2004 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
berkseremet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2004 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
berkseremet Çevrimdışı berkseremet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
S.F.E.N.K.S
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.01.2005 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin

Başa dön
S.F.E.N.K.S Çevrimdışı S.F.E.N.K.S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 01.01.2005 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Judas, hayırlı olsun
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.01.2005 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun benzin harciya harciya kullan
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Taceddin
Üye
Üye

MesajTarih: 01.01.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Gülümsüyorum
Başa dön
Taceddin Çevrimdışı Taceddin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 01.01.2005 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan.
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal