Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125 yardım!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125 yardım!!

CBR 125 yardım!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
unfortunate
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with F14

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.07.2007 - 17:36    Mesaj konusu: CBR 125 yardım!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR125r
Sevgili dostlar size bireşy sormak istiyorum.
CBR125r grenajları hakkında fiyat öğrenmem lazım..
bir çok firmaya fax çektiysemde bir cevap vermediler internette de çok dolandım ama aradığımı bulamadım. fiyat öğrenebilceğim bi site falan bilen varsa yada grenajların fiyatlarını bilen varsa bi zahmet ardımcı olursanız sevinirim.. Bravo
unfortunate Çevrimdışı unfortunate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fortunate istersen forumda ara bi geçn cbr la ilgili bi forumda fiyat çizelgesini koymustu bi arkadas ben senin içinde bakarım görürsem link atarım Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 15.07.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa grenaj 100 lira
grenaj ve alt sakal 200 küsür
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 15.07.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAHİBİNDEN COM.A BAK İKİNCİ EL OLANLARDA VAR SIFIRDA
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 17.11.2007 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bildigim fiyatları soleyeyim.
1 sinyal: 144 ytl

alt sakalla kafa granajının ortasında kalan parca 188 ytl.

tek sag amasor : 500 ytl

bildiklerim bunlar. atmıyorum bana bole geldi Öfkeliyim
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok pahalı olduğu kesinde. Üzgünüm
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal