tetox, Reflektörlü gri cok super durur gece harika görünüyor.. _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
Tarih: 21.07.2007 - 00:09 Mesaj konusu:
Merhaba. Bu şeritleri nerede bulabiliriz, fiyatları nedir? Yapması kolay mı? Ayrı konu açmak istemedim bu basit soru için, umarım konu sahibi arkadaş kızmaz. İstanbul Küçükçekmece'deyim, Bakırköy ve civarından alabilirim.
Tarih: 21.07.2007 - 01:11 Mesaj konusu:
tetox, ben kendim reklamcıyım motor aksasuarlarını bilirim griye turuncu fosfor olu temin edecegin yer ise reklamcı veya tabelacı bunlar saten aynı şey burlardan bulursun _________________ YAMAHA ybr 125 {ejderr1000}
valla arkadaşlar bendede siyah ybr var bende fosforlu yeşil şeritli bi ybr gördüm çok beyendim. Başkada hmmmm kırmızı olabilir diye düşündüm sizce? _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Arkadaşlar bende almak istiyorum ama nerden bulabiliriz şeritleri .İnternet üzerinden veya çanakkalede bulabileceğim bir adres biliyorsanız size çok dua ederim Tabi paylaşırsanız dahada memnun kalırım _________________ HONDA CBR 125R
17 FA 839
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız