Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.07.2007 - 19:58    Mesaj konusu: KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cengiz kardeşim anlatımıyla..

1- Konya da Düğünlerde genellikle misafirlere yemek ikram edilir. Yemek faslı ise aynen şu şekildedir.
önden yoğurt çorbası
arkasından birkaç tabak pilav
arkasından bamya çorbası
arkasından irmik helvası
arkasından birkaç tabak pilav daha (Bu isteğe göre değişir tabi)
arkasından zerde (Pirinç tatlısı) ve Şerbet (Meyve Suyu-Kesinlikle doğal yöntemlerle yapılmış)
Sonra da yemek duası ile eller havaya açılır. Herkes amin dedikten sonra sofradan kalkılır...

Deniz altı denilen şey etli pilav ın altında bir katman et sonra pilav üstünde tekrar et olanına denir ki pilav tanelerinden çok et parçaları vardır

Evliya Çelebi parkı Konya nın Meram yolundaki en gözde parkıdır ve Konya lı herkes tarafından bilinir. 15 Yıldır müşterilerini hiç kaybetmemiş aksine herkesi kazanmış ayrıca Motorcuların Konya daki yıllardır değişmeyen adresidir. Bu yüzden dir ki artık Park ismi bizim için alışılagelmiş isimlerden oluşmakta sanki ali veli mehmet dediğimiz gibi EVLİYA ÇELEBİ Parkına kısacası evliya demekteyiz.

Beyşehir;
Konya ya 85 km uzakta kısa virajları olan yemyeşil bir yolumuzdur. Eski antalya yolu olduğundan dolayı zamanın en güzel yollarındandır, Fakat akseki yolu açıldı açılalı Beyşehir yolu terkedilmiş bir viraneyi andırır ki 85 Km lik yolda sadece 3-4 dinlenme tesisi bulabilirsiniz. Doğal güzellik zengini olduğu için Piknikcilerin gözde yoludur.
Beyşehir; gölüyle, doğasıyla, harika bir yerdir. Tarihi köprüsüyle bir yılda onbinlerce turist çeker fakat pek turistik mekana rastlayamazsınız. Anadolunun güzide bir köşesi olarak haritalarda yer alır.
Hüyük ile arasında 45 km vardır. Hüyük özellikle tarihi eserlerin bol olduğu küçük bir ilçemizdir. Beyşehir yolu istikametindedir.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Saygılar...

Link

Link

Link

Hani bazen dersiniz ya bugün hiç bitmesin diye benim için böyle bir gün oldu bugün.. Delirdim
Toplantıda verilen kararla pazar sabahı 10:00 da benim büronun önünde buluşulacak ve pilava gidecekdik..

Geç kaldım laf aramızda biraz kadro hazır ama.

Yemek sofrasının etrafında bir önceki grubun kalkmasını beklerken

Hadi bismillah
Bu arada bu düğün özeldi bize iyi çok iyi baktılar.Allah razı olsun..

Şaka felan değil bu foto bu volkanı doyurmak zor çok zor fazla değil beş dakika sonra yine acıkıyor.

Nasıl iyi bakmışlar mı Deniz altı konyalılar deniz altı anladınız siz onu

Doğru evliya çelebi parkına Saat 13:00 da toplanacağız tekrar

Evliya çelebi parkındayız

Saat 13:15 Gösteriyor bizar yol yapalım dedik

Beyşehir yolu üzerinde ilk dinlenme tesislerinde mola verdik.
Çayır çimenlere saldık kendimizi kahkaha şamata aldı başını gitti dinlenenler güreşenler

Haydi yola devam Beyşehire çufçuf luyoruz..

Tanıdık polis abilerimize rastladık..
Bizi tebrik etmek için durdurlar bu sefer malum radar'a girmedik..
Bir hatıra fotosundan sonra yola devam..

Bizimle birlikte beyşehirde bulunan Ömer BOZKURT abicim bizlere yemek ikram ederken.

Ömer bozkurt ve zevkmotor

Beyşehir gölüne doğru

Konyaya dönüş yola devam

Yolda bir mola daha

Ve KONYA dayız

Evliya çelebi parkından sonra dağılıyoruz..

GÜZEL BİR GÜNDÜ KONYA MD SİZLERİ SEVİYORUM... Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

En son SGOR tarafından 17.07.2007 - 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : ben motoru konyadan aldım ve acemiliğimi orada attım yeni motorumla şimdi tanıdık cadde ve sokaklar görmek çok hoştu ama en kötüsü kavurmadan uzak kalmış olmak oldu canım çektii yaaaa neyse konyaya gelince artık götürürsünüz bir yere konyada harika et yemekleri yapan yerler var

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok hoş her zamanki gibi Gülümsüyorum . bu arada o yediğiniz şey neydi düğünde çıkaramadım

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : kavurma anicik kavurma

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım

En son ali_yildiz tarafından 15.07.2007 - 20:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_DRAGTURK_
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel günmüş gercekden ...

by organizazyon.sgor tşkler...akşam akşam pilav cekti canım Gülümsüyorum
Başa dön
_DRAGTURK_ Çevrimdışı _DRAGTURK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_yildiz, Ne demek ali abi sen hele bi gel gerisi kolay Bravo
anicik, kardeşim pilav üstü kavurma o Çok gülüyorum
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya MD sizi tebrik etmemek ve özenmemek elde değil gerçekten..
Allah bu arkadaşlığınızı dostluğunuzu beraberliğinizi ve daimliğinizi bozmaz inşallah..
SGOR, Ahmet abim yüzün gülüyor buna çok sevindim..
KONYA MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_DRAGTURK_, Neden katılmıyorsun sende aramıza kardeşim..
society, Allah razı olsun kardeşim.. Dostlarım sayesinde gülüyor yanlız bırakmıyorlar.. Çoook seviyorum
_DRAGTURK_
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama motorum yokki Ağlıyorum

eheheh olur abi zaten bi ara konuşcam senle gecen gelim ofisde yokdun bi dahakine haberim olsun...bide konya motodrag hakkında bilgin varmı Bravo
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_DRAGTURK_, Buyur gel tekrar gel beklerim..
Konyada bu sene drag yok gibi çünkü pistimiz yok..
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oohh ohhh maşşallaaah allah bozmasın afiyet şeker olsun Bravo

yaaa siz her bulduğunuz yeşillikte boğuşuyonuzmu ne çok seviyonuz yeşiliii Delirdim

anaaa mali de ordaymışş bi kere gelmedi yanımıza yolda denk gelmesin tekerine çivi sokacam onun Sinirlendim

hepinize selamlar

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_DRAGTURK_
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi büsanda oluyodu patladımı yaaa... Ağlıyorum

ben bizim sitede başkana msj yolula kanpanya başlatmışdım biraz sonuc aldık gibi öyle bi şeye yüklensek Bravo
Başa dön
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş tebrik ederim ama beyşehir yerine bi eğirdir olsa fena olmazmıydı diyorum ? hani bir eğirdirli olaraktan Gülümsüyorum

hem manzarası olsun hem adası olsun hem mavi bayraklı plajı olsun daha güzel takılırdınız Göz kırpıyorum bizimde kulaklarımızın pası gözlerimizin buğusu giderdi Çok gülüyorum
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06, Fatih homurdanıp durma ordan gel geleceksen sende yiyeceğiz bir pilav bana Çok gülüyorum
_DRAGTURK_, Hayırlısı kardeşim..
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bie hafta sonu ve güzel kareler allahım dostluğunuzu bozmasın Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal