Arkadaşlar 1 aya kadar cbr 125 r alıyorum inş....Araştırmalarıma göre tekerlerden çoğu arkadaş memnun değil..aynı sorynları bende yaşamamak için direkt olarak iki teker değişikliği ile ilk başlangıç yapmak istiyorum..
hem motorlara uyum sorunumuda daha kolay halletcemi düşünüyorum..birazda görönüm için:Dtavsiyelerinizi bekliyorum...egzozdada bi değişikliğe girmek faydalı olur mu?marka ve tavsiyelerinizi lütfen yazın......
Kayıt: May 01, 2005 Mesajlar: 137 Nereden: eğirdir-trabzon-antalya
Tarih: 15.07.2007 - 20:43 Mesaj konusu:
sanırım alışma filan dediğine göre yeni biniceksin motora bana sorarsan değiştirme eskit derim hem bu motor senin daha büyük motorlara alıştırma motorun olmayacak mı?
bence lastikleri değiştirme masraf yapma hem aynı ebatta alcaksın bosver ustundekiler eskisin zaten o zamana kadar hevesin gecer daha buyuk istersin o lastik parasına kendine koruma al derm ben cbr125 kullanıcısı olarak _________________ HONDA HAYAT ONDA...
Tarih: 15.07.2007 - 21:50 Mesaj konusu:
balkarhan, haklı bence hic degisiklik yapma nasil olsa biraz zaman sonra cc buyutmek isteyeceksin bosuna ugrasma + 125cc egzoz taksan ne olacakki fazla bi ses alamazsin _________________ honda hayat kesinlikle onda
Tarih: 16.07.2007 - 11:21 Mesaj konusu:
vedat_bmw, benim motoru görmeni isterim topic açmıştım belkide görmüşsündür!bir cbr 125 kullanıcısı olarak ki motoruma düşündüğüm herşeyi yaptım.arka lastiğn ebatlarını değiştirme yol tutuşu dersen kaliteli bir lastik al,ben pırellı MT 75 kullanıyorum ve çok memnunum.eksoza gelince orjinal yoshımura RS3 taktım ve 125ccye göre ses gerçekten mükemmel daha hiç bir 125ccde duymadım bu sesi sakın eksozu açtırayım deme eğer yoshımura pahalı kaçar dersen ARROW markaları düşün onlarda iyi ses veriyor ancak eksoz performansı etkilemez(125ccler için)performans için dersen hiç değiştirme.bir sorununun olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum... _________________
vedat_bmw, benim motoru görmeni isterim topic açmıştım belkide görmüşsündür!bir cbr 125 kullanıcısı olarak ki motoruma düşündüğüm herşeyi yaptım.arka lastiğn ebatlarını değiştirme yol tutuşu dersen kaliteli bir lastik al,ben pırellı MT 75 kullanıyorum ve çok memnunum.eksoza gelince orjinal yoshımura RS3 taktım ve 125ccye göre ses gerçekten mükemmel daha hiç bir 125ccde duymadım bu sesi sakın eksozu açtırayım deme eğer yoshımura pahalı kaçar dersen ARROW markaları düşün onlarda iyi ses veriyor ancak eksoz performansı etkilemez(125ccler için)performans için dersen hiç değiştirme.bir sorununun olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız