Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 performans.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 performans.....

cbr 125 performans.....

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vedat_bmw
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:09    Mesaj konusu: cbr 125 performans..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 1 aya kadar cbr 125 r alıyorum inş....Araştırmalarıma göre tekerlerden çoğu arkadaş memnun değil..aynı sorynları bende yaşamamak için direkt olarak iki teker değişikliği ile ilk başlangıç yapmak istiyorum..
hem motorlara uyum sorunumuda daha kolay halletcemi düşünüyorum..birazda görönüm için:Dtavsiyelerinizi bekliyorum...egzozdada bi değişikliğe girmek faydalı olur mu?marka ve tavsiyelerinizi lütfen yazın......
Başa dön
vedat_bmw Çevrimdışı vedat_bmw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 15.07.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım alışma filan dediğine göre yeni biniceksin motora bana sorarsan değiştirme eskit derim hem bu motor senin daha büyük motorlara alıştırma motorun olmayacak mı? Göz kırpıyorum
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vedat_bmw
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah dostum bi sen cevap yazmışın eksik olma....Çok gülüyorum
Başa dön
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence lastikleri değiştirme masraf yapma hem aynı ebatta alcaksın bosver ustundekiler eskisin zaten o zamana kadar hevesin gecer daha buyuk istersin o lastik parasına kendine koruma al derm ben cbr125 kullanıcısı olarak
speedlove83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.07.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balkarhan, haklı bence hic degisiklik yapma nasil olsa biraz zaman sonra cc buyutmek isteyeceksin bosuna ugrasma + 125cc egzoz taksan ne olacakki fazla bi ses alamazsin Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

performans ve CBR125 birbiriyle çelişen iki kelime...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vedat_bmw, benim motoru görmeni isterim topic açmıştım belkide görmüşsündür!bir cbr 125 kullanıcısı olarak ki motoruma düşündüğüm herşeyi yaptım.arka lastiğn ebatlarını değiştirme yol tutuşu dersen kaliteli bir lastik al,ben pırellı MT 75 kullanıyorum ve çok memnunum.eksoza gelince orjinal yoshımura RS3 taktım ve 125ccye göre ses gerçekten mükemmel daha hiç bir 125ccde duymadım bu sesi sakın eksozu açtırayım deme eğer yoshımura pahalı kaçar dersen ARROW markaları düşün onlarda iyi ses veriyor ancak eksoz performansı etkilemez(125ccler için)performans için dersen hiç değiştirme.bir sorununun olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum...
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

vedat_bmw, benim motoru görmeni isterim topic açmıştım belkide görmüşsündür!bir cbr 125 kullanıcısı olarak ki motoruma düşündüğüm herşeyi yaptım.arka lastiğn ebatlarını değiştirme yol tutuşu dersen kaliteli bir lastik al,ben pırellı MT 75 kullanıyorum ve çok memnunum.eksoza gelince orjinal yoshımura RS3 taktım ve 125ccye göre ses gerçekten mükemmel daha hiç bir 125ccde duymadım bu sesi sakın eksozu açtırayım deme eğer yoshımura pahalı kaçar dersen ARROW markaları düşün onlarda iyi ses veriyor ancak eksoz performansı etkilemez(125ccler için)performans için dersen hiç değiştirme.bir sorununun olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum...

kardeş eyvallah saolasın....abi msn varsa çok sevinirim...ilk kullanan birisi olarak senden devamlı yardım almak isterim...çok saolun beyler.....
Başa dön
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 16.07.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende aynı vedat_bmw gibi 2-3 aya kadar cbr 125 alcam. by_molla msn varsa bende yardım almak isterim OK
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mc_np
Üye
Üye

Nereden: istanbul kartal

MesajTarih: 16.07.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bozma al bi sene kullan büyüt ?
mc_np Çevrimdışı mc_np Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konu yanlış yerde açılmış , moto vitrinde açılmalı idi ..Kilitlendi..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal