Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 15.07.2007 / Balık avı & Elpaso Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 15.07.2007 / Balık avı & Elpaso Fotoları

AnGara MD / 15.07.2007 / Balık avı & Elpaso Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:16    Mesaj konusu: AnGara MD / 15.07.2007 / Balık avı & Elpaso Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine muhteşem yine çok eğlenceli ve Kazasız belasız bir gün daha geçti.
organizasyonumuzda ufak değişiklikler oldu, Caner arkadaşımızın dedesinin Fizik tedaviye gitmesi gerektiği için ziyaretine gidemedik, artık başka bir zamana inşallah
Yeni dostarımız oldu Umut(MONSTER42) abimize ve bizlere katılmak için taa zonguldaktan ziyaretimize gelen Uğur(bitirimm) kardeşimize teşekkür ederim.
Ve bizlere arabasıyla eşlik edip malzemelerimizi taşıyan Ali ve Bülent Arkadaşlarımızada teşekkür ederim.
Günün en kötü haberi hiç balık tutamamamızdı. Üzgünüm
Sanırım balık işi bize göre değilmiş bunuda öğrenmiş olduk, en güzel balık mangaldaki balık. Gülümsüyorum

Uzun lafın kısası işte Fotolar.......

Buluşma noktamız olan Ankamall' da toplanmaya başladık.

Ne koydum len kafama öyle

Fatih ve Canere saldıran köpek balığı, ancak balıkmı caneri, canermi balığı ıstırıyor anlayamadım.

Dostlarımızın intikamını almak için Ziya abi ve Ben başladık balığı yakalamaya.

Balığı biz yakaladık, bunlar artis artis poz veriyolar. Dil çıkarıyorum
Adnan,Fatih;Ali,Bülent,Caner

Yola çıkıyoruzzz..

İşte geldik...

Ali ve Bülent ellerinize sağlık valla çok yoruldunuz..

Herşey tamam hadi balığaa.

Baktılar yakaladım köpek balığını burda da bana tutturuyorlar Dil çıkarıyorum

jandarmaya basıldık hazır basılmışken bi foto çektirelim dedik.

Hayırdır Yiğit abi nereye o gülücük..

Ahmet abi ve Ziya abi

EEE Herkez balık tutabilir ama herkez sucuk tutamaz Dil çıkarıyorum

Ömer ve Adnan, cin gibiler mangalım başında tezgah açtılar.

Dedem hepsini senmi yiyecen.. Fatihede ver yanında garşban gariban duruyor...

Kim yendi diye soranlaraaaa. Ben 5-3 yenildimmmm Üzgünüm

oh oh keyfe bak..

Afiyt olsun dedemmm

Mustafa abi balık malık yok kasma boşuna, gel artık gidiyoruz...

Çevre dostu Caner..

Uğur(bitirimm)

Ömer

Bülent

Ali

Yorulduk valla Biraz uyuyalım.

Uyuyalım dedim Fatihcim, Canış gibi serilelim demedim.. Dil çıkarıyorum

Malak gibi yattık güneşin altına, Başım ağrıyorrrrrr...

Bittimi sandınız, Şimdide günün devamı için ElPaso dayız...

Mekan sahibimiz Halil abi, Ahmet abi ve Ömerin yandan görünüşü

Yayılırsan camış gibi güneşin altına, dilin dışarda kalır öyle Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Uğurcum bu ne karizma böyle..

Feleğim kaymış valla.

Uğur, Ahmet, Umut

Mustafa, Murat, Umut
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
camel
Üye
Üye

Nereden: denizden

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi alemsiniz çok güzel olmuş Delirdim
Başa dön
camel Çevrimdışı camel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah çok güzel bir gün geçirmişsiniz Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraları içtiniz sora bi de motormmu kullandınız?ayıp kötü örnek olmayın.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer ilk yorumu yazmayım dedim Gülümsüyorum

müdürüm senin yorumlarına hastayım walla. ama bugün baş ağrından ötürü pek coşku veremedin gibi geldi bana. yinede beklediğimden iyi olduğunu itiraf edeyim. bu baş ağrısıyla kendinden ödün verip fedakarlık yapıp uğraşıp bunu hazırladın ya helal olsun diyorum sana.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper eğlenmişiniz. Ama iki şey sormadan edemicen:
1- Bu kuçu kuçu balığı Ankara'da nerde?
2- Ankara MD'de mi bayan yok ?
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper gündü valla ama rüzgar çok yemişim ( makine hızlı çoçuk napsın?!?!) bide el pasodan sonra polise yakalandık allahtan tanıdıkGülümsüyorum cıktı
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taylan ABİ eline sağlık valla bu gün iyi yoruldun ama mükemmel bi gün daha geride kaldı gelen herkese çok tesekkür ederiz gelemeyenleride bidahaki sefere bekleriz

işte angara md budur Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Rachel, bayan üylere var şimdilik beklemedeler Dil çıkarıyorum

Kal-El, demek tanıdık çıktı haaa iyi ne güzel yaa bi bizim tanıdığımız yok yazıp yazıp yolluyolar bide bazıları var arkadan yazıyolar çaktırmadan Delirdim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_DRAGTURK_
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşkler güzel olmuş..
Başa dön
_DRAGTURK_ Çevrimdışı _DRAGTURK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heyt be benim kardeşlerim, gene vermişsiniz çoşkuyu Alkışlıyorum Gene bir El paso klasiği yapmışsınız Gülümsüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine harika bi gün geçirdik.aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı tanıdık kaynaştık ve mazeretleri nedeniyle katılamayan arkadaşlarımızın kulaklarını çınlattık.ardacım tekrar başın sağolsun,artık çarşambaya gelirsin.taylanım,caner başkanım ellerinize sağlık çok güzel bi gün ve harika fotolar için.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06, çok bekletmeyin bence Dil çıkarıyorum
Ama hala şu kuçu kuçu balığının nerde olduğunu öğrenemedim. Uyuyamam valla gece öğrenemezsem.
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel demiş ki:
Ankara MD'de mi bayan yok ?

yok canımcım yok,köklerine kıran girmiş ankarada bayan mayan yok.ithal edicez yakında o zman görürsünüz. Delirdim
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kıskanmadım desem yalan olur eğlenceleriniz hiç bitmesin resimler anlatıo zatenn Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo,
Alıntı:

yok canımcım yok,köklerine kıran girmiş ankarada bayan mayan yok.ithal edicez yakında o zman görürsünüz.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum dede süpersin yauvv..kızmız yoh kardeşim..eglence var,dosluk var,kardeşlik var...kızlara gerenk yoh Dil çıkarıyorum
angara md coşmuş yineeee Delirdim
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal