Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mondial 100 ukh dişli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mondial 100 ukh dişli

mondial 100 ukh dişli

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Nightmare91
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:17    Mesaj konusu: mondial 100 ukh dişli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam herkese motorum mondial ukh 100 motorun su anki halınden daha hızlı gıtmesı ıcın hangı dıslılerı takmam lazım yardım
Başa dön
Nightmare91 Çevrimdışı Nightmare91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce topiclerimizi doğru yere açıyoruz, moto servise taşıdım. Şimdi biraz daha hızlı gider sanırım Göz kırpıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hacı mondial ukh 100 la ne kadar hız yapmayı planlıyorsun 180 km/h yetermi ???
Çok hız istiyorsan makinayı dğiştirme zamanı gelmiştir

Yada sen motoruna NOS taktır bak dişli mişli uğraşma üstün başın yağ olur .... Ver gazı
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mtci_celil
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ona hızlı gittiğinde motor yağı falan alacağını söyle
benzin deposuna çilek muz gibi enerji verici şeyler at
onunla konuşup hızlı gitmesi için ikna etmeye çalış
motorun yanlarına 2 tane 1000rr bağla
eline iğne al yavaşladığında sağ grenajına batır
bunun gibi şeyler yap Dans

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ona hızlı gittiğinde motor yağı falan alacağını söyle
benzin deposuna çilek muz gibi enerji verici şeyler at
onunla konuşup hızlı gitmesi için ikna etmeye çalış
motorun yanlarına 2 tane 1000rr bağla
eline iğne al yavaşladığında sağ grenajına batır
bunun gibi şeyler yap Dans
Başa dön
mtci_celil Çevrimdışı mtci_celil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hiç uraşma git dierk 1000rr al Çok gülüyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 03.06.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motoru degiştir
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 03.06.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş çok masraf yaparsan belki biraz hızlı gider ama sonrası ne olur bilmem.sonuçta bindiğin motor honda veya yamaha değil mondial.ne kadar güvenebileceksin ki.her an nerde düşecem korkusuyla binersin motora oda seni tedirgin eder.yani yapacağın masrafla bi cbr alabilirsin Göz kırpıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mrtydn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 03.06.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtci_celil, Çok gülüyorum

Nightmare91, kardeş bizim bi arkadaş var öne 15 dişli takıo motorda nerden baksan bi 8kmh artış oluomuş tavsiye ederim Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nightmare91
Üye
Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtci_celil, kardeş bana şu 2 1000rr ı verde baglayayyım Çok gülüyorum
Başa dön
Nightmare91 Çevrimdışı Nightmare91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal