Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 16.07.2007 - 15:03 Mesaj konusu: mustafa456 olan nickimi ArapKadri olarak değiştirdim
ARKADAŞLAR MERHABA
avatar resmimi gankam egerkagan ile değiştirip ArapKadri yaptık
ve gankam hemen ArapKadri resmi seninle bütünleşti bee dedi (benimle dalgamı geçti pek anlayamadım ama )
sonrasında yeni avatarımı gören arkadaşlar çok sevdiklerini söylediler ve nickimide değiştirmem konusunda ısrar ettiler
işte ısrar edenlerden bazıları
hahahahahehehehhhuhuhuhehehehehehee ilan ediyorummm
egerkagan (gankam olacak dalgamı geçti dahada anlamadım )
VuYu hocamm
serkan035 emmioğlu
kaRRdelen cicişim
HakanDinçer başkanım
acuze_seda
apocalyptica sarı hamamım
blackheart kawa emrem
unuttuğum arkadaşlarım kusuruma bakmayın hepinizi çok seviyorum
yazmadan edemeyeceğim beni sanal olarak tanıyan arkadaşlarım sadece nickim değişti unutmayın
Hakan başkan ayrıca beni kırmadın teşekkür ederim CİNS olduğum artık tescillendi _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Çok severdim Tarzan ve Arap Kadri tiplemelerini Yeni nickin beni çok eskilere götürdü Mustafa Motorcu ArapKadri yeni nickinle mutluluklar... _________________
Tarih: 16.07.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
ArapKadri, sevgili arkadaşım yeni avatarını beğenenler listesine beni de ekleyebilirsin Bence de avatar da, nick de seninle uyuşan, çok şirin bir karakter...İyi günlerde kullan _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Arap Kadri ismi bana hiç yabancı gelmedi abi be
İst. Unkapanında Çamur Şevketin yeri vardı mesela. Onların isimleri gibi şekilli ünvanlı baba bi isim olmuş.
Arap Kadri. vayyyy
HakanDincer, başkan buyrun sizi buraya alalım Biz seksenleri yaşamaya devam ediyoruz burada. http://www.motordelisi.com/ftopict-50330.html Birde midi ekledim, Allah razı olsun, bir kez daha ellerine, emeğine sağlık _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız