arkadaşlar 34 kuj 28 plakalı kawasaki VN 1500 custom motorum dün çalındı.motorum uzun dıdonlu ,eksozları yukarıya uzun çıkan ,sıyah zemın ustune kırmızı alevlı.dikkat çeken bir motordur.görenlerin lütfen haber vermesini veya o anda polısi aramalarını rıca ederım.inönü ilhan 0532 4311819....0216 4671193...şaşkınbakkalda spor salonumun önünden çalındı.[img]http://[/img] _________________ 0 RH+ cbr 125
En son sea tarafından 17.07.2007 - 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Abi bu işin artık tadı kaçmaya başladı ... bende daha kasko yaptırmadım motorumu bırakıp gidemiyorum yaaaa _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
arkadaş resmi bişekilde buraya çıkartırsan iyi olur ben izmirde devamlı iş nedeniyle dışarda dolanıyorum denk gelir bakarsın haberdar ederiz ağzımı bozmayım ama .... herifler ahh bee şu memlekette herzaman diyorum idam şart
Tarih: 17.07.2007 - 15:19 Mesaj konusu:
geçmiş olsun umarım bulunur üzüldüm valla şimdi kötü oldum _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız