Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorum çalındı dikkat WN 1500 kawasaki

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorum çalındı dikkat WN 1500 kawasaki

motorum çalındı dikkat WN 1500 kawasaki
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sea
Üye
Üye

Nereden: istanbul/suadiye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:14    Mesaj konusu: motorum çalındı dikkat WN 1500 kawasaki Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 34 kuj 28 plakalı kawasaki VN 1500 custom motorum dün çalındı.motorum uzun dıdonlu ,eksozları yukarıya uzun çıkan ,sıyah zemın ustune kırmızı alevlı.dikkat çeken bir motordur.görenlerin lütfen haber vermesini veya o anda polısi aramalarını rıca ederım.inönü ilhan 0532 4311819....0216 4671193...şaşkınbakkalda spor salonumun önünden çalındı.[img]http://[/img]

En son sea tarafından 17.07.2007 - 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sea Çevrimdışı sea Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun,o koca motoruda nasıl çalıyorlar yuh artık Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh be...Hırsızlar köşe başında belki de...Neler oluyor bu memlekete...

Geçmiş olsunsea gözüme çarptığı anda MD'yi açıp, telefon numaralarından size ulaşacağım...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASOSMAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş. inşallah birimize dek gelirde sana ulaşırız. İstemiyorum

abicim kendimizi bi an boş bıraksak bizi bile ayak üstü götürecekler.malesef benimde çalınmıştı İstemiyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ha birde resmi felan varsa ekle lütfen daha bir yardımcı olur. şeklini biliriz
sea
Üye
Üye

Nereden: istanbul/suadiye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmi var ama nasıl ekliyeceğimi bilmiorum... ilginize çok teşekkürler arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...
afo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun kardeşim.inşallah en kısa zamanda bulunur motorun...alayının allah cezasını versin lanet herifler... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
afo Çevrimdışı afo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hemen resmini ilet ki izmir taraflarına gelirse bişeyler yapalım. Kasko varmıydı? Benimki de çalınmıştı acısını cok iyi bilirim...
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişolsun, umarım kısa sürede bulunur. Üzgünüm
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bu işin artık tadı kaçmaya başladı ... bende daha kasko yaptırmadım Üzgünüm motorumu bırakıp gidemiyorum yaaaa

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman kasko yaptırın gözünüzü sevim, benim kaç yıllık birikimim bir gecede yok oldu gitti:(
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş resmi bişekilde buraya çıkartırsan iyi olur ben izmirde devamlı iş nedeniyle dışarda dolanıyorum denk gelir bakarsın haberdar ederiz ağzımı bozmayım ama .... herifler ahh bee şu memlekette herzaman diyorum idam şart Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
DJ-RAMON Çevrimdışı DJ-RAMON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun umarım bulunur üzüldüm valla şimdi kötü oldum Ağlıyorum Ağlıyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi nasıl çalıyorlar nasıl insanlar var anlayamıyorum yaa. yuh artık! gidişat kötüü!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh olsun be.
Birde custommotorider.com'a topik aç istersen.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
unfortunate
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with F14

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım ..
varsa bir resim lütfen kafamıza yazalım..
unfortunate Çevrimdışı unfortunate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal