Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA'nın 2. ZZR 1400'ü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA'nın 2. ZZR 1400'ü

KONYA'nın 2. ZZR 1400'ü
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:08    Mesaj konusu: KONYA'nın 2. ZZR 1400'ü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünya'nın en büyük Fabrikasyon sport makinesi olan Kawasaki ZZR-1400 iş adamlarının ve profosyonel binicilerinin gözdesi olmayı başardı.
Konyamıza 2. ZZR 1400 satılmıştır.
Alan abimize hayırlı olsun diyorum.Allah kaza bela vermesin..

İkiside yanyana

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sgor resimler şov amaçlı konmuş gibi, araba da motor da yakıyor. Sahibi kazasız belasız günlerde kullanır inşallah yeni motorunu Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoya hasta oldumSGOR, Bir yerde TT yanında ZZR1400.
TT altına yapmıştır yanına Ninja gelince Delirdim Delirdim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper seksi ciddden. aceba km de kaç yakar bu Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

40.1 buçuk kere maaşallah ... gözü olanın gözü çıksun hayırlı uğurlu olsun... ee para var huzur var Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun idris abimize.Kazasız belasız biner inşallah.Maşşallah gözü olanın gözü çıksın.Güle güle kullan abi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

darısı başımıza allah nazardan saklasın
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

herkese allahım nasip etsin hayırlı olsun diyorum abilerime konyamıza yakışanıda buydu

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin.hayırlı uğurlu olsun,yakışır konyalı dostlarımıza en kralı Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayalimdeki tek motor bu işte göstermicektin bunu abi yine fena oldum ya Ağlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

ana maşaallah ikinci zzr 1400 müzde gelmiş hayırlı olsun ALLAHIM kazasız belasız binmeyi nasip etsin Bravo Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
the_ottoman_zxr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet süper makina gerçekten.ruhsatlarını,evraklarını ben hazırladım ordan biliyorum Bravo plakası da 42 KS 161 olmuştur bilgilerinize...konyamıza hayırlı olsun Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin...
yerebakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun alanlar kimler onuda bilseydik
Başa dön
yerebakan Çevrimdışı yerebakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallaahhh Allah kaza bela vermesin insallah.. bende istiyorum bitane Dil çıkarıyorum konya md bi destek olunda alalım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal