Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 18.07.2007 - 12:55 Mesaj konusu: topiklerimizin kitlenmesi ,ve... sonuç ne olacak???
şimdi ben her topik kitlenmesinde evvela yazdıklarım sonrada yazılan diğer yorumlara şöle bir bakarak düşünüyorum.
yanlış nerde diye gerçekten öz eleştirimi yapıyorum.
oto kontrolü kaybetmemek ve kaybettirmemek adına yapıcı yazılarımla fikirlerimi sunmaya çalışıyorum...
beğenende oluyor beğenmeyende saygı duymayı ilke edindiğim için tepkisiz kalmayı yeğeliyorum.
2004 ten beri hep motor aşkımdan dolayı bu sitede vardım ve var olmak gayesiyle bildiğimi paylaştım bilmediğimi sustum dinledim.
ben ne yaptım ki böle bariz olarak mahalleden arkadaşım birlikte yediğim içtiğim yardımlaştığım fikirlerimi paylaştığım insan mustafa coşkun (alen alper- admin) olarak bir topik kitliyor...
seyri mükemmel ve seviye şekli itibarıyla yanlış olmayan bir topiği kilitliyor.saygımız vardır kilitleyebilir.sonra ricayla açılıyormuş .
varmı böylebirisi için kitlenen başka birinin ricasıyla açılacak sonra yorumumuz nedeniyle tekrar kilitlenecek.varmı bu topiğe bir uyarı butonu kullanan? yok rahatsızlık verici muhataplık ?oda yok.
neymiş efendim geyik varmış askerye sıkı yönetimimi olduk.despotluk rejimiylemi site yönetiliyor.başkana sorsan ???hayır asla diyecektir
kendi kanımca açıklama yapılmadan kilitlemek demokratik olmayan bir tavır demektir.
ama yorumları size bırakıyorum.olay budur lütfen şu linkten okuyunuz.
1-Topigi kilitliyorum artık iyice geyige döndü..
2-Nosscu seninle işim olmaz , bana laf sokmaya çalışma kendi işine bak..
3-Geyik yapacaksanız vip e gideceksiniz...
kendisini telefondan aradım 28 dk anlatmaya anlamaya çalıştım .
böyle bir uslupla bana bana yazılanı kabul etmiyorum.
bu tartışma yada uzlaşma topiği olacaktır her türlü varım.
yorum sizlerin sitemize hayırlı uğurlu olsun saygılar .
bir kişide olsa hak veren amacım sitemimi dile getirmektir. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
nosscu, sana tamamen katılıyorum dostum benimde silmişti bende nedenini sordum bana kitlenmesi gerekiyor da ondan gibi bir laf etti ( yakışmadı tabi ). kralcılık oynuyor burada ,şimdi de bunu da siler hatta üyeliğimizi bile silebilir ...... kafasına göre takılıyor işte _________________
En son KoRRhan tarafından 18.07.2007 - 13:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 18.07.2007 - 13:05 Mesaj konusu:
nosscu, yazdığın her kelimenin noktasına kadar arkasındayım
alenalper(mustafa) olmuyor ama gerçektende
sonuçta hep arkadaşız yada arkadaştınız,anladın sen nedemek istediğimi _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
nosscu,
bu bahsedilen topikte benimde yazılarım mevcut. hatta kilitlendikten sonra niye açıldı anlamadım diyede yazdım. fakat tekrar kilitlendiğini ve son yazıdan haberim şimdi oluyor.
Konuya esas yazma sebebim benimde kilitlenen topicler ile ilgili.
artık yanlış yere açılan topicler taşınması gerekirken kilit vuruluyor.
arkadaş gidiyor bir daha topic açıyor vsç konu uzayıp gidiyor. taşımak çok zor değil.
rica ile iş yapılması hoş değil. çünkü benim rica edecek kimsem yok. garip olmak suç mu? _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Tarih: 18.07.2007 - 13:12 Mesaj konusu:
nosscu, alenalper çok acımasız basıp geçiyor kilidi Bana göre kilidi hakedeni daha çoktu.Kilitlenmesini doğru bulmadığım azdı
Alenalper iyisini bilir ne diyeyim.
Ben yeni üye olsam merak ettiğim bir konu için topic açsam yanlış yere,yine sırf yanlış yere açıldı diye kilitlense bozulurdum.bir ay önce topic açıp yanlış yere açtığımı farkettim hemen mod'lara pm atıp yardım istedim düzelttiler Allah razı olsun
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 18.07.2007 - 13:18 Mesaj konusu:
nosscu, açık yürekli birisi olarak sitemini dile getirmişsin
(kilitlenen topic 35 sayfa ve tamamını takip etmedim)
hakan başkan ve diğer admin arkadaşların konuyu tekrar gözden geçireceklerinden eminim _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Bende herşeyi nizami yapmaya çalışırım.Geçen gün dalgınlıkla bir tane video Genel kısmına koymuşum,arkadaş topiği kilitledi ama taşıyabilirdi de.Korrhan dediklerine katılıyorum, benimde garibime gitti sonuçta moderatörün düzenleyici olması lazım yasakçı değil.
Tarih: 18.07.2007 - 13:22 Mesaj konusu:
bence ileri gitmemesi, dozunda kalması helinde böyle topiclere müsamaha gösterilebilir. Klavye gazcıları şeklinde bir bölüm açılabilir site içinde, herkes sıksın orda
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız