Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ss kullanıcıları lastikleri görelim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ss kullanıcıları lastikleri görelim

ss kullanıcıları lastikleri görelim
Sayfa 1, 2, 3 ... 54, 55, 56  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 18.07.2007 - 17:56    Mesaj konusu: ss kullanıcıları lastikleri görelim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motoru satalı 7-8 ay kadar oldu.Bu izler o zamandan kalma.Hiç slider ile motor kullanma nasip olmadı.Fotoda pek belli olmuyor ama slidersiz benden bu kadar. Gülümsüyorum
Sbsy ekibininde lastik fotolarını bekliyoruz Bravo

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530>

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530>
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SS'im olmadı ki abi hiç yoksa lastikleri sonuna kadar ve red line kullanıcam ahh bi alsam Delirdim Delirdim Delirdim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Benim ilk motorum Zx-6R idi.. Tabi sizin kadar usta değil Göz kırpıyorum

Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, İlk motor için fena değil dostum Bravo Bravo
Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zamanında Scooter Bws Racing Team'a girmek için Sitemizde Yönetim kuruluna kanıt için göndermiştim hehehe Güzel anılar kaldı.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pistten 1 hafta onceydı,yolda bu kadar oluyor anca.

hadi virajın resmınıde koyayım..

En son conan81 tarafından 18.07.2007 - 18:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
conan81 Çevrimdışı conan81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, Güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Aynen dostum yolda bu kadar oluyor.Slick lastiği nereden buldun bu arada satılıyormu bu lastikler ?
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, güzel yakımışın lastii Çok gülüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, pistte ılk ısınma turunda kaza yapan bı arkadastan satın almıstık.ama pıyasayada satılıyor.
aldıgım zaman herkes 'sen fazla yasamazsın,öldün' falan muhabbetı yaptılar ama yerler ıslak olmadıktan sonra bu kadar temız saglam yol tutan bı lastık yok,ama bıraz yol secıyor.hemende bıtmedı,lastık yakma huyum yoktur,8-9 bin km kadar kullandım.
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, O viraj ne öyle tam adamı tahrik eden cinsten bir viraj.
O lastiğin nasıl yol tutacağını tahmin edebiliyorum kardeş.Doğru söylüyorsun yolda seçer o Bravo Bravo
Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende arka tekeri degil, on tekeri ekleyim Çok gülüyorum

Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, resim bulanık be dostum Bravo Bravo
Biz normal yolda yaptık be bulsak Eastern Greek gibi pist ve slider eşliğinde böyle olurdu.Ama resimden bişey anlamadım ben bulanık Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

Ama biraz lastiğin canına okumuşsun gibi görünüyor Alkışlıyorum
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.07.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben resim koymayı beceremiyorum ama freewing dostum yardımcı olucak!
1000RR repsolun ÖN ve arka lastiği koyucak.
sradla fazla viraj yapma sansım olmadı ayrıca arkaya mecburen 200taban koymak zorunda kaldım lastik bulamadığım için 200tabanla limitlerde viraj hele bizim yollarımızda baya riskli.yakında 190 takarım onunda resimlerini koyarım.. Bravo

cadde de bundan daha fazlası sanırım olmaz!! 190 tabanın sonu bu!! Göz kırpıyorum

En son SRAD-HAN tarafından 18.07.2007 - 19:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Arka lastik pek belli olmuyor ama ön lastiğin ciddi ipuçları veriyor arka neredeyse komple değecekmiş Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Sradhan bir gün burada resim lazım olacağını bilseydim düşeceğimi bilsem sonuna kadar değdirirdim lastiği Delirdim
Benim kankimdede Repsol CBR1000 var.Onu alayımda değdireyim sonuna kadar koyarız repsol repsol.Kendime motor alana kadar Delirdim
Başa dön
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durun bende eklım madem bı resım sıze:) Bravo

bu benım ıkıncı yarısımdan

[img]hthttp://img112.imageshack.us/img112/1195/kopyasdsc2837onelatz3.jpg[/img]

En son easy_rider tarafından 18.07.2007 - 19:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 54, 55, 56  Sonraki
1. sayfa (Toplam 56 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal