Bu güne kadar Alman arkadaslarla Avrupa ülkelerine gezmisligim olmustur.ama her zaman hayalimde olan türk arkadaslarla tanisip baska kitalari gezmek hayalimdi. bu zamana kadar gördügüm tanistigim yabanci motorculari imrenmisligim de olmustur.2006 yilinda ankarali turgut abinin ortaya attigi fikir cok hosumuza gitti ve marokko turunu cidi sekilde düsünmeye baslamistik 2007 de plani tamamladik ve nisan ayinda yolla ciktik hepinizin bildigi gibi .turgut abinin marokko turunu gerceklestirememesine cok üzüldüm ama bu fikri bize asiladigi icinde minnetdarim.bu arada yollar sicaklik ve yorgunluktan ileri gelen stres olmustur ve bu stresten dolayi birbirimizi dogal olarak istemeden kirmis yada üzmüs olabiliriz birbirimizi cok iyi tanimamamiza ragmen bana göre yinede iyi bir yolculuktu 8000 km yolun sonunda herseye ragmen saygiyi ve iyi niyet cabalarini yitirmediginiz icin hepinize tesekür ediyorum.
Sabah saat 07.00 de bulusup yilmaz ile yola ciktik saat 10.00 da fransa/dijon otobanin benzincide alanyali,eskiya,mustiman ile bulusup yolumuza karadan andorra üzeri 2500km yolu dolasarak ispanya/gibralta yaya vardikk.
Andorada hippass
aksam kaldigimiz ispanyada camp yerinde
Ispanya/gibralta
Marokko/tanger
Fes
Isvicreli simon
Sirada atlas daglari vardi asagi yukari 2700m yüksekligi varmis. sabah otelden kalktik ve kahvaltimizii bile yapmadan hazirligimizi bile yapmadan ve beklemedigimiz bir macerali yola cikmistik.sabah dan aksama kadar motorun üstünde gecmisti.
Köylerden gecerden yaslilarin resimleri
tepelere ilerledikce hava soguyor ve kar yagmaya basliyor ve yollardaki camur dan ilerlemek zorlasiyordu.
köylerden gecerken sesimizi duyan 10 larca köylüler asagi indiler ve bizden seker varmi diye yada para verirmisinin diyorlardi
Yolumuza giderken köylerdeki yasiyan vatandaslara rastladik ve bir kac arkadasimiz geride kalmisti sag olsun köylülere mustiman na verdikleri at ile yolda kalan arkadaslara bakmaya giderken.
Aksam olmustu yolumuza devam etmek mümkün degildi ve yolda kalmistik. alanyali arkadas bizden önce bir köye ulasip köylülerden yardim etmeleri icin rica edip bizi kamyon ile motorlarimiz la bütün köylüler le bizim motorlarimizi yükleyip ve aksam bizi misafir eddiler ve kendilerinin berber ile itap ettikleri ortaya cikardikk. berber lerin nasil misafir severlik olduklarinida ögrenmis ve cok yardim sever ler oluklarini da hepinize belirtmek istiyorumm.
bize aksam sabah ev sahibinin hazirladigi sofra.
daha cok resim anlaticak konular var uygun zamanda geri kalan resimleri de sayfaya ekliycemmm.
ben cogunlukla camerayla cektigim film mi de hepiniz ile paylasmak istiyorumm. _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Tarih: 18.07.2007 - 21:30 Mesaj konusu:
acaip güzel.. o kadar çok beğendim o kadar özendim anlatamam şu zamana kadar görüdüğüm en güzel gezi resimlerinden bunlar.. devamını bilmek ve görmek çok isterim.. yolunuz açık olsun _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Hocam, gerçekten harika kareler, bir motorcunun yapabileceği en güzel gezilerden birini yapmışssınız tebrikler ayrıca bu resimleri bizlerle paylaştığın için ve güzel anlatımın için teşekkürler
kazasız belasız nice gezilere... _________________ Dostluğumuz baki..
haya, İnanılmaz süper bi gezi olduğu zaten KM'sinden belli oluyor..
Ama buraya en azından bi 200 foto koyulması lazım..
Diğer resimleri dört gözle bekliyor olacağim..
ELinize emeğinize sağlık bizimle paylaştığınız için..
Ayrıca o sudan motorla geçtiğiniz resme bittim doğrusu.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
abicim süper bi gezi olmus resimlere bakarken sanki ben ordaymısım gibi olsum inş .. bizede böle geziler kısmet olur fotoların devamını dört gözle bekliyoruzzz ellerine emeğine sağlık farınız ve yolunuz açık olsun nice 8000km gezilere..
güzel bir uzun gezi olmuş..motorlarınızın tekerleri iyi dönmüş......resimler içinde sağol.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız