Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 fas gezilerimizden resimler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 fas gezilerimizden resimler

2007 fas gezilerimizden resimler
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 18.07.2007 - 21:25    Mesaj konusu: 2007 fas gezilerimizden resimler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu güne kadar Alman arkadaslarla Avrupa ülkelerine gezmisligim olmustur.ama her zaman hayalimde olan türk arkadaslarla tanisip baska kitalari gezmek hayalimdi. bu zamana kadar gördügüm tanistigim yabanci motorculari imrenmisligim de olmustur.2006 yilinda ankarali turgut abinin ortaya attigi fikir cok hosumuza gitti ve marokko turunu cidi sekilde düsünmeye baslamistik 2007 de plani tamamladik ve nisan ayinda yolla ciktik hepinizin bildigi gibi .turgut abinin marokko turunu gerceklestirememesine cok üzüldüm ama bu fikri bize asiladigi icinde minnetdarim.bu arada yollar sicaklik ve yorgunluktan ileri gelen stres olmustur ve bu stresten dolayi birbirimizi dogal olarak istemeden kirmis yada üzmüs olabiliriz birbirimizi cok iyi tanimamamiza ragmen bana göre yinede iyi bir yolculuktu 8000 km yolun sonunda herseye ragmen saygiyi ve iyi niyet cabalarini yitirmediginiz icin hepinize tesekür ediyorum.

Sabah saat 07.00 de bulusup yilmaz ile yola ciktik saat 10.00 da fransa/dijon otobanin benzincide alanyali,eskiya,mustiman ile bulusup yolumuza karadan andorra üzeri 2500km yolu dolasarak ispanya/gibralta yaya vardikk.

Andorada hippass

aksam kaldigimiz ispanyada camp yerinde

Ispanya/gibralta

Marokko/tanger

Fes

Isvicreli simon

Sirada atlas daglari vardi asagi yukari 2700m yüksekligi varmis. sabah otelden kalktik ve kahvaltimizii bile yapmadan hazirligimizi bile yapmadan ve beklemedigimiz bir macerali yola cikmistik.sabah dan aksama kadar motorun üstünde gecmisti.

Köylerden gecerden yaslilarin resimleri

tepelere ilerledikce hava soguyor ve kar yagmaya basliyor ve yollardaki camur dan ilerlemek zorlasiyordu.

köylerden gecerken sesimizi duyan 10 larca köylüler asagi indiler ve bizden seker varmi diye yada para verirmisinin diyorlardi

Yolumuza giderken köylerdeki yasiyan vatandaslara rastladik ve bir kac arkadasimiz geride kalmisti sag olsun köylülere mustiman na verdikleri at ile yolda kalan arkadaslara bakmaya giderken.

Aksam olmustu yolumuza devam etmek mümkün degildi ve yolda kalmistik. alanyali arkadas bizden önce bir köye ulasip köylülerden yardim etmeleri icin rica edip bizi kamyon ile motorlarimiz la bütün köylüler le bizim motorlarimizi yükleyip ve aksam bizi misafir eddiler ve kendilerinin berber ile itap ettikleri ortaya cikardikk. berber lerin nasil misafir severlik olduklarinida ögrenmis ve cok yardim sever ler oluklarini da hepinize belirtmek istiyorumm.
bize aksam sabah ev sahibinin hazirladigi sofra.

daha cok resim anlaticak konular var uygun zamanda geri kalan resimleri de sayfaya ekliycemmm.
ben cogunlukla camerayla cektigim film mi de hepiniz ile paylasmak istiyorumm.
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.07.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acaip güzel.. o kadar çok beğendim o kadar özendim anlatamam şu zamana kadar görüdüğüm en güzel gezi resimlerinden bunlar.. devamını bilmek ve görmek çok isterim.. yolunuz açık olsun Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 18.07.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi harbiden süper olmuş ellerin sağlık yaaaaa
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam, gerçekten harika kareler, bir motorcunun yapabileceği en güzel gezilerden birini yapmışssınız tebrikler Alkışlıyorum ayrıca bu resimleri bizlerle paylaştığın için ve güzel anlatımın için teşekkürler Alkışlıyorum
kazasız belasız nice gezilere...
mesutnergiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR/konya

MesajTarih: 18.07.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi gerçekten süper bir gezi gerçekleştirmişsiniz. Alkışlıyorum

allah böyle gezileri bizlerede nasip eder inşallah Ağlıyorum

allah sizlere kaza bela vermesin Çoook seviyorum
Başa dön
mesutnergiz Çevrimdışı mesutnergiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten süpersin abi Gülümsüyorum
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haya, İnanılmaz süper bi gezi olduğu zaten KM'sinden belli oluyor..
Ama buraya en azından bi 200 foto koyulması lazım..
Diğer resimleri dört gözle bekliyor olacağim..
ELinize emeğinize sağlık bizimle paylaştığınız için..
Ayrıca o sudan motorla geçtiğiniz resme bittim doğrusu..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim süper bi gezi olmus resimlere bakarken sanki ben ordaymısım gibi olsum inş .. bizede böle geziler kısmet olur fotoların devamını dört gözle bekliyoruzzz ellerine emeğine sağlık farınız ve yolunuz açık olsun nice 8000km gezilere.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel gezi olmuş merak ettiğim geriye nasıl döndünüz dönüş fotoları yok.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi mükemmel olmus.fotolar ıcın ve paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
centurionprimuspilus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizinkine gezi demek biraz ayıp olur. Bence macera gibi bişey olmuş. Alkışlıyorum
Başa dön
centurionprimuspilus Çevrimdışı centurionprimuspilus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi pasaport vize nasıl oluyo ülkeden ülkeye gecerken merak ettim Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir uzun gezi olmuş..motorlarınızın tekerleri iyi dönmüş......resimler içinde sağol..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi pasaport vize nasıl oluyo ülkeden ülkeye gecerken merak ettim Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal