Arkadaşlar merak ettimde otobanda benzini bitipte motorunu kilometrelerce itekleyen arkadaşımız varmı benden başka.
bide şu telefon zamları hakkında bi düşünceniz varmı faturalar 2 ye katlanıp geliyor artık.önceden 7 ytl ödüyordum şimdi 15 ytl geliyo napcaz
birden aklıma geldi işte benimde 99 yılında kızılcahamamdan gölbaşına gelirken otobanda bitmişti yokuş inişi rahat oluyodu ama çıkışı baya bi terletmişti.sağolsun bir 250 doctu yanılmıyorsam durdu arkaya attık ve gölbaşına getirdik ama iyi terlemiştim...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 18.07.2007 - 22:03 Mesaj konusu:
benim araba ile başıma geldi.Benzin bitti gaz bitmek üzere arabayı en ufak bi eğim de boşa atıp kontak kapattım.Bir de yağmur bastırdı üstüne arabayı yavaşlatıyo.Sonra yağmur bitti ama gaz da bitti.Yaklaşık gişelere 3 km. kadar iktirdim arabayı.Allahtan kalıbımız yerinde bi adamız.Ama bende bittim sonunda.Allah razı olsun bi arkadaş durdu da arabasından az bişey benzin çektik. O da bana ders oldu.Her zaman otobana girerken Yakıtımı Fullüyorum.Geçen hafta Diyarbakırdan izmire geliyorum motorla: Şanlıurfa da otoban başlıyo;yarım depo benzin var ama yine de o olay aklıma geldi aldım benzinimi.Ne oluuur ne olmaaazzz .
Tedbiri elden bırakmamak lazım.Hatta Abarttım sele altında 2 tane 0,5 lt 'lik pet şişeye de benzin koydum
Allah kimseye nasip etmesin zor bişey yaaa
_________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
sen mi şaslıymışsın benimki benznliğin girişinin önünde stop etti sonra marşa bastım korkarak pompanın önüne yanaştım stop etti bi daha da ellemedim _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
2 motor Aliağadaki Drag yarışına gidiyoruz Aydından otobana girdik 5 km sonra benim benzin lambası yandı yavaşladım R6 ile gelen arkadaşıma söyledim 100-120 arası hızda gidiyorum aynadan arkadaşa baktım arkamda kimse yok durdum geriye baktım 3km kadar geride kalmış emniyet şeridinde duruyor, döndüm yanına vardım benzini bitmiş benimkide bitmek üzere. Onun motorunu oraya bıraktık benimkiyle devam ettik ilk çıkıştan çıktık Ortaklara çıkıyormuş yol hemen ilk benzinliğe daldık depoyu fulledim arkadaşa da 5 litrelik su bidonuna benzin aldık otobanın altına doğru giden bir yola gittik motordan inip yola çıktık motor 1km geride duruyor o sıcakta bizimki bir elinde benzin diğer elinde kask mont gitti. Bende onu otobanın ortasındaki benzinlikte bekledim 1 teneke kola içtim yaklaşık 15 dakika sonra geldi. Hem bana hem ona ders oldu.
hobici, ben kalmadın ama acemı bır arkadasım yuzunden az daha benımde benzınım bıtıyordu..tekırdagdan yola cıktık ılk benzıncıye cektık 3 motor donuyoruz ben ve road_roner depoyu doldurduk bır arkadasımız daha vardı acemı bende benzın var dedı cıktık benzıncıden basladık gazlamaya...yolu yarılamıstık kı benım benzınım bıttı demsınmı bızım acemı?? otoyoldan cıkmak zorunda kaldık bılmedıgımız yerlerde sora sora benzıncı bulduk oradan cıktık otoyola baglanmaya calısıyoruz acemı arkadas kornaya bastı gıttı evı yakınlardaydı tabıı..bız ıkı motorcu kopru yolunu ararken benzın ısıkları yanmazmı ıkımızınde neler hıssettıgımı anlatamam bır daha acemı ve huyunu suyunu bılmedıgım ınsdanla yola cıkmam..yolda kalmak uzereyken benzıncı bulduk ama buda bıze ders oldu... uzun yola cıkarken deponuzu doldurun arkadaslar _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
valla otobanda bitmedi ama benzinliğe 50metre kala bitti.yazın ortasında......... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
benim benzinim hiç bitmedi (ne zaman rezerve geçse fullüyorum) ama bir gün 600F ile inceden Avrupa yakası Boğaz sahilini 60km kadar turlamış ve dönüşte Maslak'tan TEM'e bağlanmıştım... Sık sık taa kınalı çıkışına kadar gittim daha da gidecektim ama reserve ışığıyla kendime geldim, otobandan çıktım, dönüş yoluna geçtim yol üstünde bildiğim 1-2 benzincinin de kapandığını görünce emniyet şeridinde 2. vites 30-40 km/h ile 20 km kadar gidip benzinci (BP) buldum Ama Yusuf ziyaret etmişti hani beni _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
peki benzini bitipte otobanın ortasında kalan arkadaşlara bir soru? arkadaşlar herşey iyi güzelde neden benzinin tamamen bitmesini bekliyorsunuz? bir depo benzinle sonsuza kadar gidicek değilsiniz değil mi? yada bidaha benzin almamayı düşünüyorsunuz gibi saçma sapan birşey oluyo bu iş benzini bitipte yolda kalanları hiç anlamıyorum...
karaRR
En son oskyy tarafından 19.07.2007 - 01:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız