Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - otoban da benzini biten oldumu?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

otoban da benzini biten oldumu?

otoban da benzini biten oldumu?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 18.07.2007 - 21:54    Mesaj konusu: otoban da benzini biten oldumu? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merak ettimde otobanda benzini bitipte motorunu kilometrelerce itekleyen arkadaşımız varmı benden başka.
bide şu telefon zamları hakkında bi düşünceniz varmı faturalar 2 ye katlanıp geliyor artık.önceden 7 ytl ödüyordum şimdi 15 ytl geliyo napcaz Beğenmedim
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 18.07.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobici, benım otobanda deilde maslakta bitti..şanslı adammışım benzınlıgın 300 mt gerisinde bitti Çok gülüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 18.07.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birden aklıma geldi işte benimde 99 yılında kızılcahamamdan gölbaşına gelirken otobanda bitmişti yokuş inişi rahat oluyodu ama çıkışı baya bi terletmişti.sağolsun bir 250 doctu yanılmıyorsam durdu arkaya attık ve gölbaşına getirdik ama iyi terlemiştim...
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 18.07.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim araba ile başıma geldi.Benzin bitti gaz bitmek üzere arabayı en ufak bi eğim de boşa atıp kontak kapattım.Bir de yağmur bastırdı üstüne arabayı yavaşlatıyo.Sonra yağmur bitti ama gaz da bitti.Yaklaşık gişelere 3 km. kadar iktirdim arabayı.Allahtan kalıbımız yerinde bi adamız.Ama bende bittim sonunda.Allah razı olsun bi arkadaş durdu da arabasından az bişey benzin çektik. O da bana ders oldu.Her zaman otobana girerken Yakıtımı Fullüyorum.Geçen hafta Diyarbakırdan izmire geliyorum motorla: Şanlıurfa da otoban başlıyo;yarım depo benzin var ama yine de o olay aklıma geldi aldım benzinimi.Ne oluuur ne olmaaazzz .
Tedbiri elden bırakmamak lazım.Hatta Abarttım sele altında 2 tane 0,5 lt 'lik pet şişeye de benzin koydum
Allah kimseye nasip etmesin zor bişey yaaa
Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.07.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

şanslı adammışım benzınlıgın 300 mt gerisinde bitti

sen mi şaslıymışsın Çok gülüyorum benimki benznliğin girişinin önünde stop etti Delirdim sonra marşa bastım korkarak pompanın önüne yanaştım stop etti bi daha da ellemedim Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobici, hiç kalmadım kalmakta istemem Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 motor Aliağadaki Drag yarışına gidiyoruz Aydından otobana girdik 5 km sonra benim benzin lambası yandı yavaşladım R6 ile gelen arkadaşıma söyledim 100-120 arası hızda gidiyorum aynadan arkadaşa baktım arkamda kimse yok durdum geriye baktım 3km kadar geride kalmış emniyet şeridinde duruyor, döndüm yanına vardım benzini bitmiş benimkide bitmek üzere. Onun motorunu oraya bıraktık benimkiyle devam ettik ilk çıkıştan çıktık Ortaklara çıkıyormuş yol hemen ilk benzinliğe daldık depoyu fulledim arkadaşa da 5 litrelik su bidonuna benzin aldık otobanın altına doğru giden bir yola gittik motordan inip yola çıktık motor 1km geride duruyor o sıcakta bizimki bir elinde benzin diğer elinde kask mont gitti. Bende onu otobanın ortasındaki benzinlikte bekledim 1 teneke kola içtim yaklaşık 15 dakika sonra geldi. Hem bana hem ona ders oldu.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobici, ben kalmadın ama acemı bır arkadasım yuzunden az daha benımde benzınım bıtıyordu..tekırdagdan yola cıktık ılk benzıncıye cektık 3 motor donuyoruz ben ve road_roner depoyu doldurduk bır arkadasımız daha vardı acemı bende benzın var dedı cıktık benzıncıden basladık gazlamaya...yolu yarılamıstık kı benım benzınım bıttı demsınmı bızım acemı?? otoyoldan cıkmak zorunda kaldık bılmedıgımız yerlerde sora sora benzıncı bulduk oradan cıktık otoyola baglanmaya calısıyoruz acemı arkadas kornaya bastı gıttı evı yakınlardaydı tabıı..bız ıkı motorcu kopru yolunu ararken benzın ısıkları yanmazmı ıkımızınde Öfkeliyim neler hıssettıgımı anlatamam bır daha acemı ve huyunu suyunu bılmedıgım ınsdanla yola cıkmam..yolda kalmak uzereyken benzıncı bulduk ama buda bıze ders oldu... uzun yola cıkarken deponuzu doldurun arkadaslar Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_DRAGTURK_
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen motorla kalmışın ben otoyla elimde bidon gelene el kaldır almazlar tam rezillik.fatura için yorum yok
Başa dön
_DRAGTURK_ Çevrimdışı _DRAGTURK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla otobanda bitmedi ama benzinliğe 50metre kala bitti.yazın ortasında......... Çok gülüyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hİç hazetmedigim bişeydir benzinin bitip yolda kalmam Öfkeliyim
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 19.07.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim benzinim hiç bitmedi (ne zaman rezerve geçse fullüyorum) ama bir gün 600F ile inceden Avrupa yakası Boğaz sahilini 60km kadar turlamış ve dönüşte Maslak'tan TEM'e bağlanmıştım... Sık sık taa kınalı çıkışına kadar gittim daha da gidecektim ama reserve ışığıyla kendime geldim, otobandan çıktım, dönüş yoluna geçtim yol üstünde bildiğim 1-2 benzincinin de kapandığını görünce emniyet şeridinde 2. vites 30-40 km/h ile 20 km kadar gidip benzinci (BP) buldum Gülümsüyorum Ama Yusuf ziyaret etmişti hani beni Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki benzini bitipte otobanın ortasında kalan arkadaşlara bir soru? arkadaşlar herşey iyi güzelde neden benzinin tamamen bitmesini bekliyorsunuz? bir depo benzinle sonsuza kadar gidicek değilsiniz değil mi? yada bidaha benzin almamayı düşünüyorsunuz gibi saçma sapan birşey oluyo bu iş Çok gülüyorum benzini bitipte yolda kalanları hiç anlamıyorum...
karaRR Bravo

En son oskyy tarafından 19.07.2007 - 01:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 günde 2 kere Çok gülüyorum

20 km arayla Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 19.07.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
1 günde 2 kere Çok gülüyorum

20 km arayla Çok gülüyorum

rodajın bitti mi ?
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal