Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 19.07.2007 - 11:36 Mesaj konusu: Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)
Arkadaşlar kuzu ceviyoruz.. Hazırlanın Konya MD
Ömer BOZKURT'un davetlisi olarak KONYA-Beyşehir/Üzümlü ilçesine gidiyoruz..
29 Temmuz 2007 Pazar günü Saat: 09:00 da Evliya çelebi parkında toplanıyoruz.
Hareket saatimiz 09:30 dur. Lütfen saate uyalım..
Bir grubumuz ise aynı tarihda Akhisar draglarında boy gösterecek.
Tüm yaşıcılarımıza başarılar diliyoruz.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
En son SGOR tarafından 22.07.2007 - 02:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 19.07.2007 - 11:39 Mesaj konusu:
yaşasın kuzu kuzu kuzu SGOR, volkan abi duymasın o hepsini yer valla gene bomba gibi bir etkinlik hadi daha ne duruyoruz... _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Tarih: 19.07.2007 - 11:40 Mesaj konusu: Re: Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)
allah agzım nasılda sulandı ohhhhhhhh olsada yesek.
ömer abimize bak be heyt herkese iyi eglenceler şimdiden.
planları yapın o günü boş bırakın hehe
ben demi gelsem bilet alıp acaba?
Tarih: 19.07.2007 - 11:42 Mesaj konusu:
bi ay sonra düğünümüz var acil rejimlerdeyim ve konya md hala daha inatla yiyo hayatımdan dışlamaya karar verdim.. olacak iş değil bu ne abiciiimmmm _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 19.07.2007 - 11:42 Mesaj konusu:
asfalt perisi, buyur gel ablacım başımızın üstünde yerin var
ADAMOTOR42, sen volkanın bir otormada 5 tabak pilav yedigini biliyormusun adam duymasın dedik bak sana ne yazmış hemen kuzunun birtanesi benimdi degilmi diye bu adam beni öldürecek _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
sagolsun varolsun ömer kamkam yaptı yine yapacagını kuzu 2 tane aldıgını söyledi talep fazla olursa dedik çardaktakilerin hepsini keserim dedi yani arkadaşlar biliyosunuz biz yeriz içeriz gezeriz ee o zaman niye duracaz hadin ayın 29 da gidelim ömer kamkamın davetine
Tarih: 19.07.2007 - 11:44 Mesaj konusu:
SGOR, ömer abime en içten dileklerimi ilet 2 kuzu volkan ile bize anca yeter biri ona birisi bana ömer abi lastik yakacagım bak beyşehir yıkılacak _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız