Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)

Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kuzu ceviyoruz.. Hazırlanın Konya MD Delirdim Delirdim Delirdim

Ömer BOZKURT'un davetlisi olarak KONYA-Beyşehir/Üzümlü ilçesine gidiyoruz..

29 Temmuz 2007 Pazar günü Saat: 09:00 da Evliya çelebi parkında toplanıyoruz.
Hareket saatimiz 09:30 dur. Lütfen saate uyalım..

Bir grubumuz ise aynı tarihda Akhisar draglarında boy gösterecek.
Tüm yaşıcılarımıza başarılar diliyoruz..
Bravo

En son SGOR tarafından 22.07.2007 - 02:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelecezzzzzzzzz baba biz yiyiciyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ömer abimin baş davetlisi olarak geleceğim Bravo Bravo Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

yaşasın kuzu kuzu kuzu SGOR, volkan abi duymasın o hepsini yer valla gene bomba gibi bir etkinlik hadi daha ne duruyoruz... Bravo
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

puhahaha abicim koptum o karakatür neyin nesi Çok gülüyorum Kuzunun biri beni değil mi kuzum?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Re: Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah agzım nasılda sulandı ohhhhhhhh olsada yesek.
ömer abimize bak be heyt herkese iyi eglenceler şimdiden.
planları yapın o günü boş bırakın hehe
ben demi gelsem bilet alıp acaba?

tam da uymus valla süper hehe Delirdim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByCompleX, nie ole dionda volkann abime Dil çıkarıyorum

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, Volkab kuzu sayısını arttırdı ömer abim bilgine yanımda şimdi.. Çok gülüyorum Delirdim
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm bi ay sonra düğünümüz var acil rejimlerdeyim ve konya md hala daha inatla yiyo hayatımdan dışlamaya karar verdim.. olacak iş değil bu ne abiciiimmmm Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, buyur gel ablacım başımızın üstünde yerin var

ADAMOTOR42, sen volkanın bir otormada 5 tabak pilav yedigini biliyormusun Çok gülüyorum adam duymasın dedik bak sana ne yazmış hemen kuzunun birtanesi benimdi degilmi diye Delirdim bu adam beni öldürecek Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolsun varolsun ömer kamkam yaptı yine yapacagını kuzu 2 tane aldıgını söyledi talep fazla olursa dedik çardaktakilerin hepsini keserim dedi yani arkadaşlar biliyosunuz biz yeriz içeriz gezeriz ee o zaman niye duracaz hadin ayın 29 da gidelim ömer kamkamın davetine Bravo Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, ömer abime en içten dileklerimi ilet 2 kuzu volkan ile bize anca yeter biri ona birisi bana Çok gülüyorum ömer abi lastik yakacagım bak beyşehir yıkılacak Delirdim
Başa dön
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 19.07.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan yapmış yine yapacağını OK
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

volkankurul, kuzular abi merhaba

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

ömer abi şimdiden kesene bereket abi
allaaaaaaaaah kuzu yiyoruz

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal