Tarih: 19.07.2007 - 14:31 Mesaj konusu:
Tebrikler hobici, güzel bir çalışma... 10 gün önce de ben ve kardeşim benzer bir sehpa yaptık... Ama bizimki Arşimet mantıklı bir sistem, tahtadan ve güç harcamadan motor kalkıyor. Biraz kaba oldu ama değdi. İlk defa arka jant bu kadar güzel temizlenme fırsatı buldu. Benim motorda orta sehpa yok ve ağır bir makine, o yüzden gerek duyduk ve yaptık, işimizi görüyor. Seninkisi çok daha prof bir çalışma olmuş, tebrik ederim tekrardan... _________________
Bu sehbadada güç harcamıyosunuz kaldıraç sistemi.sehbayı motorun arka maşasına dokunacak şekilde yaklaştırıyorsun ve sehbanın arkasına çok az bir kuvvetle bastırdığınızda sehba bilyalar üzerinde kayarak motorun altına giriyor ve motoru havaya kaldırıyor.tek bir kişi hiçbir yardımcı destek parçası kullanmadan motoru sehbaya alabilir.
Kayıt: Apr 12, 2006 Mesajlar: 146 Nereden: Ankara + istanbul
Tarih: 19.07.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
El emegi guzel olmus...
Bende yapmaya karar vermistim ama. İstanbul bahcelievlerde bi motorcunun cok uygun fiyata sattıgını gordukten sonra yapmaktan vaz gectim... _________________ Artik No Kawasaki Yes Honda
Gumuş CBR 600f
mucit türk yarısmasına katıl abi seni destekleyelim 43.00 sms birinci olursun saka bi yana eline sağlık çok kullanıslı ve hafif gözüküyor tebrikler _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız