Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 21 Temmuz Cumartesi EVLİYA ÇELEBİ de

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 21 Temmuz Cumartesi EVLİYA ÇELEBİ de

KONYA MD 21 Temmuz Cumartesi EVLİYA ÇELEBİ de
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:36    Mesaj konusu: KONYA MD 21 Temmuz Cumartesi EVLİYA ÇELEBİ de Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya MD Cumartesi Akşamı Evliya çelebi parkındayız.
Saat: 19:30'dan itibaren toplanmaya başlayacağız.

Pazar günü için bir havuz sefası yapalım diyoruz.. Gece birlikte karar verelim kişi sayısına göre.

En son SGOR tarafından 21.07.2007 - 18:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eylenceler konya MD ......
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapalım tabi,can simidiyle yüzmeyeli epey bi zaman oldu Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar mı seçim dalgası yokmu o gün
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yüzmemi Çok gülüyorum Abi nerde, ne zaman. Ben ordayım bilginize... Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allaaaaaaaaaaaah havuz süper olur valla ordayız Bravo

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

ohhh yine coşuyoruz valla ALLAHım nazarlardan korusun Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

volkankurul, oyunu sabah kullan gel yoksa sandık başında görevlimisin volkan Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay havuz ha süper konya ya bak secim mecim dinlemiyorlar cosn millet.
ii eglencler
herkes sahab 10 oy atar ögleden sonrada toplasırlar havuza
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, havuz şakası yaparım haberiniz ola
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya boşverin oyu moyu. Gelin yüzelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Aman sgor biz suyu bardakta görmüş adamlarız boğulmayalım. Başına iş alma bizim vebalimiz çekilmez valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yüzme dedinizde aklıma bi anım geldi hemen anlatayım;
Alanya da tatildeyim. Şirin bi apartta kalıyoruz. Neyse otelde kalanlarla aile gibi olduk ama karşı otelin zemin katında kalan iki hollandalı kız (biri benden bir yaş büyük, biri benden bir yaş küçük) benim dikkatimi ziyadeseyle çekmeye yetti.
Tabi ingilizce filan laf attım. geldiler konuştuk, muhabbet iyi filan derken bana neden yüzmediğimi sordular. ben bilmiyorum yüzmeyi. Aynen dediğim ' We see the water on the glass) kızları bi gülme tuttu bi gülme tuttu. ve halime acıyarak bana yüzme öğretmişlerdi. Hala onların gösterdiği şekilde yüzerim. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Tabi biriki telefonlaştık, mailleştik ama seneye malesef aynı otelde buluşamadık. Alanya ya son gelişleri oldu. Bir aşk hikayeside böyle hüzünle bitti Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, sulu şaka yok ben ıslanmadan yüzerim zaten Gülümsüyorum Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, güzel anı da siz ayvayı yediniz o zaman sgorla.
Havuz şakasında sınır tanımam boğulur gidersiniz ben söyleyim.
Neyse korkmayın boğulursanız size suni tecavüz yaparım.... Delirdim
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, töbe töbeee Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Ben bu sapıkla hiçbiyere gitmem Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi,
Alıntı:

herkes sahab 10 oy atar ögleden sonrada toplasırlar havuza

fikir güze teşekkürler canım İyi fikir İyi fikir İyi fikir Bravo
Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, gelmessen de karada boğarım sen seç.Bu arada hala admin olmadım????? Sinirlendim
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal