Aman sgor biz suyu bardakta görmüş adamlarız boğulmayalım. Başına iş alma bizim vebalimiz çekilmez valla
Yüzme dedinizde aklıma bi anım geldi hemen anlatayım;
Alanya da tatildeyim. Şirin bi apartta kalıyoruz. Neyse otelde kalanlarla aile gibi olduk ama karşı otelin zemin katında kalan iki hollandalı kız (biri benden bir yaş büyük, biri benden bir yaş küçük) benim dikkatimi ziyadeseyle çekmeye yetti.
Tabi ingilizce filan laf attım. geldiler konuştuk, muhabbet iyi filan derken bana neden yüzmediğimi sordular. ben bilmiyorum yüzmeyi. Aynen dediğim ' We see the water on the glass) kızları bi gülme tuttu bi gülme tuttu. ve halime acıyarak bana yüzme öğretmişlerdi. Hala onların gösterdiği şekilde yüzerim. Tabi biriki telefonlaştık, mailleştik ama seneye malesef aynı otelde buluşamadık. Alanya ya son gelişleri oldu. Bir aşk hikayeside böyle hüzünle bitti
NiGhTeXpReSs, güzel anı da siz ayvayı yediniz o zaman sgorla.
Havuz şakasında sınır tanımam boğulur gidersiniz ben söyleyim.
Neyse korkmayın boğulursanız size suni tecavüz yaparım.... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız