Arkadaşlar çoğumuz racing motor sürüyoruz. Motorumuzun üstüne bindiğimiz zaman herşey tam tekmil diyoruz. Fakat illaki şu da olsaydı daha iyi olurdu dediğimiz zamanlar da oluyordur mutlaka!!!
O şu lar bu lar sizce neler.???
Şahsen ben motorumda bi ses sistemi olsaydı çok mutlu olurdum diyorum
Tarih: 19.07.2007 - 20:30 Mesaj konusu:
Cengiz'ciğim düşünüyorum düşünüyorum bir eksik bulamadım
Ama Karbon frenlere geçsek iyi olur sanki.Aramızda kaç kişi o frenlerin hakkını verecekse.Ama artçı falan kullanıyoruz arada sırada.Artçı üzerimizden aşar gider.En iyisi boş verelim karbon frenleri
Abi ne yalan söyliyim benimde Müzik sistemi harici aklıma bişey gelmedi ve bu kadar kısıtlı bi konuda ne gibi orjinal fikirler çıkar diye açtım bu topici. İzleyelim, görelim
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 19.07.2007 - 23:36 Mesaj konusu:
Benimki belki biraz uçuk olabilir amaa hangimiz normaliz ki?
Sele altı soğutucu bir bölme olsa ve oradan çıkan bir pipetle uzun yoldu mola vermeden su ihtiyacımızı karşılasak.Üfff özellikle benim için bulunmaz bir nimet olur valaa
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Şimdi bazı uçuk arkadaşlarım WC ihtiyacını karşılamak içinde benzer bir öneri sunabilir ama olsun be onlarda bizim kardeşimşiz.İki teker üstündeki herkes kardeş değil mi zaten
(ooofff ne kadar Hümanist biri oldum ben vayy bana bee:) _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Benzin deposu alt makasın önüne yataylamasına taşınabilir ve deponun olduğu bölge tek bir kask alabilcek bir bagaja dönüştürebilinir. _________________
görüntüyü bozmayacak bir bagaj olayı çok önemli bence. Arkaya çanta malum çok iğrenç durur racingde, ondan ryangt'ın dediği gibi gizli bir bagaj müthiş olurdu kask mont flan koyalım biyere gittiğimzde.
Ayrıca şehir içi ve bozuk yol için otomatik ayarlanabilen süspansiyonlar ile, ialçalıp yükselebilen didon da iyi olurdu belki? _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tekerde dönme korkusu olanlar için teker sensörü konsun belli bir açıdan sonra motor tam dönecekken gaz kesip yere insin ben mucitmiyim neyim _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
NiGhTeXpReSs, konu yanlış yere açılmış taşıyorum....
Neyse sen yabancı değilsin dursun şimdilik.
Kardeşim;
1-)Radar sensörü
2-)Otomatik plaka saklayıcı
3-)Bilinçsiz otomobil sürücülerini, bilinçlendirmek için; ön tarafta bilyalar atan bi silah fena olmaz _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız