Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?

Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çoğumuz racing motor sürüyoruz. Motorumuzun üstüne bindiğimiz zaman herşey tam tekmil diyoruz. Fakat illaki şu da olsaydı daha iyi olurdu dediğimiz zamanlar da oluyordur mutlaka!!!
O şu lar bu lar sizce neler.???
Şahsen ben motorumda bi ses sistemi olsaydı çok mutlu olurdum diyorum Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, bende ses sistemi var Bravo gankaa kıskandınmı yoksa Delirdim Delirdim

ama benim isteğimde farklı racede olması gereken her şey var bi tek üstünde ben eksiğim benim altımdada bi race olsa olmazmı Üzgünüm Gülümsüyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cengiz'ciğim düşünüyorum düşünüyorum bir eksik bulamadım Çok gülüyorum
Ama Karbon frenlere geçsek iyi olur sanki.Aramızda kaç kişi o frenlerin hakkını verecekse.Ama artçı falan kullanıyoruz arada sırada.Artçı üzerimizden aşar gider.En iyisi boş verelim karbon frenleri Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi ne yalan söyliyim benimde Müzik sistemi harici aklıma bişey gelmedi ve bu kadar kısıtlı bi konuda ne gibi orjinal fikirler çıkar diye açtım bu topici. İzleyelim, görelim Gülümsüyorum
Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 19.07.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimki belki biraz uçuk olabilir amaa hangimiz normaliz ki? Gülümsüyorum
Sele altı soğutucu bir bölme olsa ve oradan çıkan bir pipetle uzun yoldu mola vermeden su ihtiyacımızı karşılasak.Üfff özellikle benim için bulunmaz bir nimet olur valaa Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Şimdi bazı uçuk arkadaşlarım WC ihtiyacını karşılamak içinde benzer bir öneri sunabilir ama olsun be onlarda bizim kardeşimşiz.İki teker üstündeki herkes kardeş değil mi zaten

(ooofff ne kadar Hümanist biri oldum ben vayy bana bee:)

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzin deposu alt makasın önüne yataylamasına taşınabilir ve deponun olduğu bölge tek bir kask alabilcek bir bagaja dönüştürebilinir.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 20.07.2007 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüyü bozmayacak bir bagaj olayı çok önemli bence. Arkaya çanta malum çok iğrenç durur racingde, ondan ryangt'ın dediği gibi gizli bir bagaj müthiş olurdu kask mont flan koyalım biyere gittiğimzde.

Ayrıca şehir içi ve bozuk yol için otomatik ayarlanabilen süspansiyonlar ile, ialçalıp yükselebilen didon da iyi olurdu belki?
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 20.07.2007 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxi scooter rahatlıgında olabılırdı mesela Göz kırpıyorum tv koltugu gibi hehe Çok gülüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 20.07.2007 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekerde dönme korkusu olanlar için teker sensörü konsun belli bir açıdan sonra motor tam dönecekken gaz kesip yere insin Çok gülüyorum ben mucitmiyim neyim ? Dil çıkarıyorum
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah valla güzel fikirler var burda. (Hümanist ve mucitlerimiz saolsunlar Gülümsüyorum )
Harbi güzel fikirler var ama. Evet kask ve mont için biyer... Gülümsüyorum
Başa dön
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????**
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Crise Control olabilir bununla entegre otomatik pilot olur Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
bu arada ironman 666 soğuk suyunuda rahat rahat içer Delirdim Delirdim
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu ön fren hidrolik kutusunu camın altından kaldırsınlar yeter.İlk gören bu ne diye soruyor Gülümsüyorum
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, konu yanlış yere açılmış taşıyorum....
Neyse sen yabancı değilsin dursun şimdilik.
Kardeşim;
1-)Radar sensörü
2-)Otomatik plaka saklayıcı
3-)Bilinçsiz otomobil sürücülerini, bilinçlendirmek için; ön tarafta bilyalar atan bi silah fena olmaz Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sele altında soğutucu ve su muhabbeti çok güzel

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

volkankurul, bak bilya olayı da çok güzel

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal