... sevgili motorcu arkadaşlar .... son günlerde avrupa yakasından anadolu yakasına geçişte boğaz köprüsü üstünde motosiklet denetimleri sıklaştı. nerdeyse bütün motorcuları durdurup plakası açıkmı kapalımı diye kolluk güçleri kontroldeler köprüden bedava geçmek isteyen beleşçi motorcu kardeşlerimiz çok dikkatli olsunlar 4 ytl köprü geçiş ücreti vermeyeyim derken bu size pahalıya patlamasın hele bide evrakda eksiklik varsa anında motoru bağlıyolar benden sölemesi .... _________________ .....adanaliyiz sevdaliyiz motora , bilen bilir bizleri taaa besikten mezara ...
asphaltkowboy, motor gecıs ucretınde ındırım yapılmadıkca daha cok uygulama yapmak zorunda kalırlaR!! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 20.07.2007 - 00:30 Mesaj konusu:
Alıntı:
köprüden bedava geçmek isteyen beleşçi motorcu kardeşlerimiz çok dikkatli olsunlar
Aslında çoğu beleşçilikten veya parası olmadığından yapmıyor, bu aslında enayi yerine koyulmaya karşı tepki gibi birşey.
Özellikle motorcular o parayı vermekten rahatsız oluyorlar, çünkü gerçekten adaletsizlik var. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 20.07.2007 - 00:31 Mesaj konusu:
armyy demiş ki:
asphaltkowboy, motor gecıs ucretınde ındırım yapılmadıkca daha cok uygulama yapmak zorunda kalırlaR!!
.............................ne indirimi dostum biz indirimden yana değiliz geçiş ücretinin hiç olmamasından yanayız .. şehir içi geçişler bedavadır dünyanın her yerinde beleş köprüden geçmek varken parada neymiş _________________ .....adanaliyiz sevdaliyiz motora , bilen bilir bizleri taaa besikten mezara ...
Tarih: 20.07.2007 - 00:34 Mesaj konusu:
esasında sosyal devlet anlayışında ücretsiz alternatif yol göstermek durumunda diye biliyorum karayolları ama bunu da yapmıyorlar. Her gün köprüde giden benzinin haddi hesabı yok.
Tarih: 20.07.2007 - 00:39 Mesaj konusu:
Alıntı:
esasında sosyal devlet anlayışında ücretsiz alternatif yol göstermek durumunda diye biliyorum karayolları ama bunu da yapmıyorlar. Her gün köprüde giden benzinin haddi hesabı yok.
.....hangi sosyal devlet hangi anlayış pardon duyamadım efendim _________________ .....adanaliyiz sevdaliyiz motora , bilen bilir bizleri taaa besikten mezara ...
Ben ortaköyde oturuyorum ve çok sık geçerim köprüden bu yaşıma kadar bir kere bile köprüye para vermedim 13 senedir racing kullanıyorum,
1.köprüye 4 ytl vermek istanbul halkının enayiliğidir, bana kalsa 34 plakalı araçlardan para alınmaması gerekir...
2. alındığını farzedelim arabalarla motorlar aynı para olmamalı...!!!
3. istanbulun hangi yolu düzgün ve güsel bana gösterin? kaç kere jant eğdim kimi zaman kırdım otobandaki hatta paralı yoldaki çukurlarda ve ben bu yollara vergi ödüyorum motorlu taşıtlar vergisi ödüyorum, daha aklıma gelmeyen biton vergi veriyorum karşılığında ne alıyorum?
4.hiçbi motorumda plaka takmadım takmamda kim durdurabiliyosa durdursun, kimseye kötü örnek olmak istemem ama benim fikrim bu yönde...
5.ayrıca plakanız olsa bile arkadaşlar ogs den geçerken en sağa çok yakın geçerseniz yerde olan baklava şeklindeki algılayıcılara takılmazsınız ve sizi farkedemez, bunu daha öncede açıklamıştım... _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
ayrıca plakanız olsa bile arkadaşlar ogs den geçerken en sağa çok yakın geçerseniz yerde olan baklava şeklindeki algılayıcılara takılmazsınız ve sizi farkedemez, bunu daha öncede açıklamıştım...
bi ara akmerkezde bi barın açılışını yapıyodum 2 hafta boyunca gittim geldim kadıkoye 10 dakikalık bi yol için neden 4 milyon veriyim ki ne yani onlar yol yapmak zorundalar zaten parasını alıyolar bi şekilde vergilerden hala niye paralı 30 senedir bu köprü heee bakımı falan diyosanız boşver ya bakımı normal yollar cukur içinde orasıda idare eder bi kaç yıl
şu anda ülkenin altın yumurtlayan tavuğu bu köprüler çok yanlış bir şey köprülerdeki ücret ama devletin koyduğu kurala herkesin uyma zorunluluğu var her geçişte plakaları gizleyerek bir o kadar haram para yiyoruz. _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Tarih: 20.07.2007 - 09:52 Mesaj konusu:
motorcuman035 demiş ki:
Alıntı:
ayrıca plakanız olsa bile arkadaşlar ogs den geçerken en sağa çok yakın geçerseniz yerde olan baklava şeklindeki algılayıcılara takılmazsınız ve sizi farkedemez, bunu daha öncede açıklamıştım...
altın değerindeki bilgiler çok saol
.....sakın denemeyin bile arkadaşlar o bahsedilen en sağada kamera konuldu arkadaş plakasız geçtiği için haberi yok sanırım siz siz olun denemeyin yok sa 40ytlniz gider walla benden sölemesi öyle plakasız gezerim kimse bana bişi yapamaz felan onlar boş laflar öle diyenler polis görünce kaçacak delik arıyolar lafa gelince de ben şöleyim böleyim para wermem falan filan o zaman tüm tr plakasız gezsin ne gerek war dimi yanlız ekipe yakalandığın anda kitlerler acı bi şekilde haberin olsun görürsün o zaman gerçek enayi kim akıllı kim .... polis=turnusol kağıdı.. _________________ .....adanaliyiz sevdaliyiz motora , bilen bilir bizleri taaa besikten mezara ...
Tarih: 20.07.2007 - 10:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
Aslında çoğu beleşçilikten veya parası olmadığından yapmıyor, bu aslında enayi yerine koyulmaya karşı tepki gibi birşey.
Özellikle motorcular o parayı vermekten rahatsız oluyorlar, çünkü gerçekten adaletsizlik var.
_
rico ya aynen katılıyorum ________________
Tarih: 20.07.2007 - 10:04 Mesaj konusu:
_iRFaN_BayRaK_ demiş ki:
5.ayrıca plakanız olsa bile arkadaşlar ogs den geçerken en sağa çok yakın geçerseniz yerde olan baklava şeklindeki algılayıcılara takılmazsınız ve sizi farkedemez, bunu daha öncede açıklamıştım...
hepiniz o kadar doğru şeyler söylüyosunuz ki arkadaşlar yani katılmamak elde değil,madem arabalarla bizi bir tutuyorlar köprü geçişlerinde,o zaman günlük trafik akışlarında motorculara yapılan haksızlıkları da böyle sıkı bi denetime alsınlar..ama olmaaaaaz,işin ucunda para yoksa olur mu hiç
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız