dün akşam mustafa arkadaşımız detaylarını tam bilmemekle beraber ufak çaplı bir kaza yapmıştır.
boğaz köprü yolu üzerinde bir aracın ani olarak kapısını açması sonucu çarpışma etkisiyle refüjlere doğru savrulmuş,göğüs kısmından refüjlere çarpmış
kendisini geçmiş olsun diyorum allah acilşifalar versin. telefonda konuşurken kendi anlatımıyla; kazayı parmağı kırılarak birde ciğerlerinde ufak bir yırtık olduğunu söylemesi sonucu üzüntüyle dinledim .
arkadaşımıza moral e destek açısından yanında olduğumuz hissettirelim.
kendisi özel göztepe hastanesindeymiş .acil bir durum yokmuş doktorları öyle söylemiş.
fazla önemli bir kaza değildi demesine karşın bu topiği açma gereksinimi duydum bilgilerinize ... _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin başka kaza göstermesin. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Çok geçmiş olsun..Allah beterinden sakınsın
Bu ara bi nazar var üstümüzde ama hayırlısı _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız