Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni savaş tank motoru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni savaş tank motoru

yeni savaş tank motoru
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:44    Mesaj konusu: yeni savaş tank motoru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu motorla savaşa gidilse nasıl olur
er meydanına girer girmez
düşman vurmadan :'' oooo elemanada bak seeen, ne enstantane bi motormuş bu yaaaaw''
dicek adamı vurcak sonrada onu öteki düşmanlar vurcak
vurmadan önce : '' abi bu ne yaaa bu bizim dayı oğlunun özel yapım motoru değil
3
2
1
ateeeeeeeeş...'' dicek (SANIRIM GEVEZELİK HATSAFAYA ULAŞTI)
İŞTE O DELİ MOTOR

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif militarizme karşıyız biliosun ....gerek yok böle motorlara..... Göz kırpıyorum

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cetik demiş ki:
arif militarizme karşıyız biliosun ....gerek yok böle motorlara..... Göz kırpıyorum

sayın pek muhterem cetik bu linki sana bilerek attım..
çünkü bu tür bi muhalif görüşle cvplıcağını bliodum...
Ahmet abi senin şu olmadık laflarına hayranım valla yaa Bravo
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arif militarizme karşıyız biliosun ....gerek yok böle motorlara.....

evet nazımhikmet, cetik haklı Dil çıkarıyorum nickine avatarına ayıp Dil çıkarıyorum
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yabikci_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum agaa aletııı kesss 10 numaraaaa
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmet abi bak gördün mü senin cpatienceda bizim taraftan çıktı gibi
neye yaaa topic kirlenio konu sapıyor kestik kurtulduk Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak bır sey bu yaaawww Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım arazi için böyle bir şey daha uygun.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babaaa sen naaaptın yaaa
vur dedik öldürdün
kesin savaç çıkıcak:o Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
bay pek muhterem cetik bak bakalım
gerçek militarist kimmiş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

abi birazdan biri
harbi bi alman tankı koycak apışıp kalcaz Delirdim
''alın dicek size motor falan'' komedi olur
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisi de güzel.bunlardan alıp Kuzey Irak'a bi gezi yapmak lazım.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor delileri 1. motor savaşı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 20.07.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalkın savasa gıdıyoz motorlarla Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 20.07.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WAYY SÜPER BİR COOPER ELLERİNE SAĞLIK ARKDAŞŞŞ Alkışlıyorum
Başa dön
GOLDBERG Çevrimdışı GOLDBERG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 20.07.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bununla cıkıcan caddelere yol vermesınler sıkıstırmaya kalksınlar ya bı gorelım demı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Delirdim

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal