Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 21.07.2007 - 00:40 Mesaj konusu:
arkadaşlar atı joker koşturur motoruda aynıdır sen yeterki sıkmasını gazlamasını bil unutma güç motorda degil senin elinde _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 21.07.2007 - 00:40 Mesaj konusu:
stuntman, Shadow'u neyle kıyaslayarak gücü az dediler sana acaba.
Yani 750 cc bir race ile falan kıyaslamışlarsa az tabiki, sonuçta Shadow bir Cruıserdir ve 750 lik bir cruıserden beklenenleri verir . _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 21.07.2007 - 01:09 Mesaj konusu:
Bu dördü arasında seçim yapacaksan, Suzuki Volusıa'yı tavsiye ederim. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 21.07.2007 - 01:46 Mesaj konusu:
1 ay önce balıkesir honda pekcanlarda ellerinde kalan 2006 model shadow750 leri 12000 ytl ye sattılar.hala var mı bilmiyorum.Sadece siyah renk vardı. Zaten cruiserların en asil rengi değilmidir o
Haa güç konusuna gelince emsalleri arasında birkaç hp lik fark hiç önemli değildir.onun gürültüsü ve torku zaten adamı başka dünyalara taşır
haa unutmadan söyleyim kawa VN800'ü de düşün bence o da gayet iyi bir makine
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bu arada riko abi (abi diyorum sanırım yaşınız büyük benden) ben sizi çok sevim yaa.forumlarda yorumlarınızı okuyorum da tam olgun bir beyefendi choppercısınız bence.Keşke istanbulda olsaydım da altım da bir de vulcan800 beraber boğaz turu falan ne zevkli olurdu.kader naaapalım başka bahara _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.07.2007 - 01:50 Mesaj konusu:
hantal olsa ne olur aslında öyle bişey yok ama yanii!! o bir gezi keyif makinasıdır birisi 100km ye 5 sn de çıkar dieri 5.4sn de bu aradaki fark seni çok ilgilendiriyorsa ozman racing al!!3sn altında 100görürüsün! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
1 seneye yakın Shadow kullanıyorum. Bahsedilen diğer markaların motorlarını kullanmadım. Ama bu tarz bir motora biniyorsan bence güç olayından çok alacağın motoru beğenerek binmek olmalıdır. Netice itibari ile cruıserlar arasında yarış yapılmıyor. Kendi fikrim güçten çok göz zevkine hitap eden bir motoru alman. Tabiki bu konuda fiyatta önemli. Bahsettiğin fiyata "0" bulabiliyorsan bence kaçırma derim.
Ayrıca cruiserlarda siyah renkten ziyade diğer renkler benim daha çok hoşuma gidiyor. Toz göstermiyorlar. Zten temizlemek dert birde toz gösteren bir renk seçmek zaten zor olan bir işi daha da zorlaştırır.
zaten o-100 le bir derdim yok z750s im var .hızla alakalı bir sorunum yok .bundan sonra versys alım dedim fazla tutanda olmadı çok para vermeden başka motora geçim derdindeyim .zaten z750s le kıyaslamıcam alıcağım motoru .
Tarih: 22.07.2007 - 13:17 Mesaj konusu:
valla shadow vt 600 ümden aldığımdan beri gücü konusunda deli gibi memnunum artcı bile varken çok rahat 140 un üzerine çıkabiliyor..ki gerek yok okadarda.. "hangisi daha güçlü" olarak benim anladıgım ve istediğim şey çekişinin güçsüz olmaması ve motorun kasılmadan bağırmadan gitmesi. 2 kişiyken bile bayırda herhangi bir tehlikeden kaçabilme fırsat versin yeter bana.. malum yol üzerinde birçok tehlikeden kaçarak kurtulmakta önemli..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız