Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 21.07.2007 - 01:31 Mesaj konusu: Trabzon MD buraya...
Öncelikle Herkese Merhaba,
Siteye üye olalı uzun zaman olmamasına rağmen eksikliğini hissettiğim birşey var: Nerde bu Trabzon MD yahu...???
Birkaç üye gördüm forumda seslenmiş ama sesini duyuramamış. Yaklaşık 4 yıldır Trabzon'da yaşıyorum ve tanıdığım birçok Motor Delisi arkadaşım var. Bunlar tabiki sadece benim birey olarak tanıyıp görüştüğüm arkadaşlarım. Onlarla yakın çevreye geziler de düzenledik. Ama artık Trabzon MD olarak burada tek çatı altında toplanalım. Yapacağımız şey çok kolay; hemen şimdi Trabzon başta olmak üzere yakın il ve ilçelerimizdeki Motor Delilerinin; ''ben de buradayım '' demesi. Belki ilk başta az katılım olacak, ama olsun, gezilerimiz, etkinliklerimiz zaman içinde artacak...
Haydi Trabzon Motor Delileri. Ben burdayım, siz nerdesiniz??? _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Tarih: 21.07.2007 - 01:44 Mesaj konusu:
burcuCU, önce hoşgeldin, sonra tebrik ederim. Karadeniz kızı budur işte.
Trabzon'da benim de motor delisi olan arkadaşlarım var. Eminin bu çağrıya tüm Trabzon'lu Motor Delileri cevap verecektir. Hadi bakalım hayırlı olsun. En kısa zamanda gezilerinizi ve resimlerinizi bekliyoruz.
Haydi Trabzon Motor Delileri
Akçaabat - Düzköy - Kayabaşı Yaylası- Lişer Yaylası - Maçka - Trabzon - Araklı - Dağbaşı- Aydıntepe yer altı şehri - Demirkapı Gölleri - Uzungöl - Çaykara - Of ..... ben buralardaki delileri görmek istiyorum
Yaa kıskandım hee, sizin oralarda birçok çayır çimen var resimleri basar basar bize nispet de yaparsınız siz şimdi _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 21.07.2007 - 02:49 Mesaj konusu:
burcuCU, hoşgeldin öncelikle. güzel düşünce
nerde bu karadeniz md
bu arada bu topigi vip koğusuna degilde duyurular kısmına açsaydın daha çok izlenim olurdu. burda sığ bir kullanıcı kitlesi var buda işini zorlaştırıyor. herneyse hep destek tam destek. _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tarih: 21.07.2007 - 09:22 Mesaj konusu:
selam burcu bende trabzonluyum ama ızmıtte yasıyorum malesef katılım artar zamanla ınsallah artık yayla fotograflarını beklıyoruz hıdırnebı,lişer,kayabaşı,uzungöl haydı durma trabzon md nerdesınız _________________ Üssü var,üstü yok
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 685 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 21.07.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
haydi trabzon MD yönetimden tam destek ....trabzonun sesini duyalım artık toplantı ve gezilerinizde başarılar...bolbol resim bekliyoruz... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Kayıt: May 01, 2005 Mesajlar: 137 Nereden: eğirdir-trabzon-antalya
Tarih: 21.07.2007 - 16:29 Mesaj konusu:
hatırladığım ve gördüğüm kadarıyla trabzonda en fazla 10 tane racing var bunlardan 3-4 tanesi dolaşıyor göze çarpıyor, endro ve kros daha fazla sanırım, sonuçta yüzey şekilleri belli
bide olumsuz etken olarak sürekli yağışlı olması, trabzonda motor kullanımını çok ters etkiliyor, ev arkadaşımda motordelisi ama motorunu trabzona getirmez, araba daha mantıklı diyor haklı olarak arabayla geliyor. bi kaç kere aklını çelmeye çalıştım ama yok çelemedim...
trabzonluları motor üstünde görmek zor cidden umarım bir gurup çıkarda gezilere katılırız...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız